Zasto ovi koji su glasali protiv nisu rekli zasto su protiv?Koliko vidim svi koji ste postovali me podrzavate pa bih voleo da mi kalinic ili neki njegov kolega dozvole da vratim svoj avatar jer je ocigledno da niko ne priznaje da mu pravim neke,neznam kakve,probleme te da moram da stavim nesto sa tematikom samog foruma (reci administratora)!
Ionako pola foruma ima avatare nevezane za tematiku,cak ima i raznoraznih stvari koje bi stvarno mogle da zasmetaju,ali me niste culi da se zalim ako neko naprimer stavi djavola u avatar sto bi meni,kao hriscaninu,moglo da smeta ali ocigledno da ne pravim probleme nikome!?Zasto onda meni prave probleme ako bas nikom ne smeta,gde su ti sto im stvaram tenzije?
A ako cemo pravo ni kalinic nema avatar cak ni izdaleka vezan za temu,(koji meni lici na neku vesticu sta li vec,pa opet ne tvrdim da propagira satanizam ili neznam sta vec),zasto onda ikome smeta grb FK Partizan?
Da ne ispadne da pokrecem prozivanje ikoga za njihov avatar,daj da cujem vase misljenje a i pogotovo one nekolicine koji su glasali protiv?Iako su to verovatno uradili zvezdasi iz pakosti pa nece to i da priznaju javno?!
Pozdrav