nokia je najbolja!
nokia je najbolja!
da li neko može da mi preporuči jednu nokiu koja ima, za trenutne standarde, sve što treba (ali nista preterano t.j. kamera nije najbitnija, ne mora blutut itd) ,da radi dosta brzo, da ima dobru bateriju i da se dobro čuje a da bude jedna od onih večitih i neuništivih, onih što se najređe nose na reklamaciju i što najveći broj ljudi ima super iskustva. muchisimas gracias! 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
od 180-250e?
nema takvih...
Pa biraj...
Na ovom sajtu imash izbor nokia telefona, odaberi neki koji ti je najlepshi, udji u specifikacije, i ako odgovara tvojim 'standardima' uzmi ga...
Pozz!
nema takvih...

Pa biraj...
Na ovom sajtu imash izbor nokia telefona, odaberi neki koji ti je najlepshi, udji u specifikacije, i ako odgovara tvojim 'standardima' uzmi ga...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
pa ja bih mogao da ti predlozim 6610i , imam telefon i ja sam prezadovoljan , baterija moze da traje i 5 dana (s obzirom da nema neke extra funkcije ,koje zderu bateriju) , kamera je CIF , sto znaci da je slaba , ali je i ne koristim cesto
(kada uporedis slike sa 6610i i MC60 , na 6610i su mnogo bolje
) , dobro se cuje , meni jos ni jednom (chudo) nije ni zablokirao , zatrzao ili slicno , niti se kvario , znaci do 100e ti preporucujem 6610i ili mozda 5140i koji je takodje dobar telefon.
dok do 200e ti preporucujem 6230i , takodje jedan dobar telefon.

dok do 200e ti preporucujem 6230i , takodje jedan dobar telefon.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
Lobachewsky napisao:Ja bih samo da kazem da za te pare, koliko kosta 6230i imas da kupis 100 puta bolje i 100 puta lepse telefone, ali kako hoces. Nokia je Nokia![]()
![]()
mada telefon je sam po sebi dobar i neces se pokajati...

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Osnovni razlog zbog cega ovaj telefon nikada ne bih uzeo u obzir je mali displej (mislim da 3210 ima veci
)
Da sam na njenom mestu: e730, e530, d500, D750 (zbog boje), 6630 (mada to je symbian)). Iz onog prvog posta se vidi da ne trazi neke velike funkcije i da telefon sa tim funkcijama kosta oko 100 evra. Medjutim ona bi platila vise zbog lepseg izgleda, a 6230i nije najzenstveniji.Nebitno

Da sam na njenom mestu: e730, e530, d500, D750 (zbog boje), 6630 (mada to je symbian)). Iz onog prvog posta se vidi da ne trazi neke velike funkcije i da telefon sa tim funkcijama kosta oko 100 evra. Medjutim ona bi platila vise zbog lepseg izgleda, a 6230i nije najzenstveniji.Nebitno
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
uh uh. Lobachewsky, jesi probao e530? Ja sam isto mislio da je dobar dok ga nisam isprobao... Uh, kako je to lose odradjen fon. Prvo, spor je, drugo softver mu je jako zabunjen... sve je nekako razbacano... display malecki, a i kamera je losija nego sto se ocekuje...
xenia, 6230 ili 6230i su odlican izbor definitivno, a ako nisi previse zahtevna 6610 je stoka... to je poprilicno izdrzljiv fon... 6020 i 6030 sam video, bas su slatki, super odradjeni, ali ne nude nesto posebno... Baterija im nije losa... eto

xenia, 6230 ili 6230i su odlican izbor definitivno, a ako nisi previse zahtevna 6610 je stoka... to je poprilicno izdrzljiv fon... 6020 i 6030 sam video, bas su slatki, super odradjeni, ali ne nude nesto posebno... Baterija im nije losa... eto

...shit happens... keep d smile!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Koristim n6230i oko 6-7 meseci i telefon stvarno radi savrseno, sve sto pise da moze, on to stvarno i moze da uradi
Imam samo dve zamerke:
1. Koliko god da imas slobodne memorije mozes da sacuvas samo 200 poruka!
(nekome ovo i nije vazno,ali meni smeta)
2. Trajanje baterije (BL-5C), jer uz neko osrednje koriscenje maksimalno izdrzi 2 dana, a ako se koristi radio, kamera, i ako se malo vise zezas traje oko dan! Mada sam se sada vec navikao da kad god dodjem kuci da ga stavim malo na punjac! (da se skroz napuni treba mu malo vise od sat vremena)
Sve u svemu definitivno ti preporucujem da razmislis o kupovini ovog modela, neces pogresiti!
PozZ

Imam samo dve zamerke:
1. Koliko god da imas slobodne memorije mozes da sacuvas samo 200 poruka!

2. Trajanje baterije (BL-5C), jer uz neko osrednje koriscenje maksimalno izdrzi 2 dana, a ako se koristi radio, kamera, i ako se malo vise zezas traje oko dan! Mada sam se sada vec navikao da kad god dodjem kuci da ga stavim malo na punjac! (da se skroz napuni treba mu malo vise od sat vremena)
Sve u svemu definitivno ti preporucujem da razmislis o kupovini ovog modela, neces pogresiti!
PozZ
samo bih jednu stvara da dodam lobachewskom
, a to je da ne bih platila više zbog izgleda nego da sto mi se čini da, ono što telefon ima od funkcija to moraš malo i da platiš ako hoćeš da radi. zato bi ja jednostavniji telefon platila više nego komplikovaniji ako on toliko košta zato što je dobro uradjen. neki proizvodjači uzmu pa natrpaju na telefon sve živo a kao "vidite kako je jeftin"
i sad je on kao dobar zbog toga i "zamisli molim te šta sve ume"
al se sve to pokvari za 6 meseci
a oni ti na garanciju samo non-stop popravljaju elefon a da ga zamene ni da čuju!
dakle, takav telefon ne tražim. ja bi onaj što kad platiš znaš šta si platio. eto! 

7210, 7250 i 6610i, su odlični i relativno izdržljivi telefoni, a 3510i, je bez premca ali možda ne ispunjava uslov da je aktuelan . . . 6230i je takođe jako dobar. Moj burazer ga ima već godinu dana i jako je zadovoljan. 6600, je symbian (pošto je mator model ima dosta programa) ali ako ne budžiš programe biće i brz, a ljudi kažu da je dosta otporan. Mada prema opisu mislim da tebi pre treba 5140/i. A ako još hoćeš i da zanimljivo izgleda 5100, samo šteta što više nema da se kupi
Šta misliš o M65, od ne Nokia telefona?
Nadam se dasam malo pomogao
Pozdrav . . .

Šta misliš o M65, od ne Nokia telefona?
Nadam se dasam malo pomogao

Pozdrav . . .
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Lobachewsky
- Gatekeeper
xenia, znam ja sta ti trazis i dao sam ti predloge, a uz to i da su "zenski". Nemaju ti telefoni samo izgled, nego imaju i izgled. Uzmi tu Nokiu 6230i, ako zelis (izbegavaj samo Nokia slidere i na preklop- ne zato sto su losi- nego zato sto neki proizvodjaci to kvalitetnije rade...
eto!![]()
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim