HTC 820 ili Samsung A5 sta kupiti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kunkka
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Mar 2013. 22:18
:: samsung note

HTC 820 ili Samsung A5 sta kupiti?

Post od kunkka »

izmedju ova sva telefona koji je bolji , ako moze neko da mi pomogne moram veceras da se odlucim!

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: HITNO! HTC 820 ili Samsung A5 sta kupiti???

Post od kutijagreha »

Napisi sta ti je potrebno kod telefona. Sta bi najvise koristio. Sta ti je primarno,a sta manje bitno.
Tek tada ces dobiti preporuku ;-)

kunkka
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Mar 2013. 22:18
:: samsung note

Post od kunkka »

mislio sam koji je genaralno bolji, a sta me zanima kamera, koji radi brze, koji se bolje pokazao kod korisnika...

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ja mislim da niko nema A5 ovde na forumu. Ili se ipak varam? Ako ti treba kompaktniji i lepši telefon onda A5. Ako ti treba veći ekran i možda za nijansu bolja prednja kamera i baterija onda HTC. Čini mi se da ovaj HTC ima noviji gpu. Pre bih išao na A5 jer ima taj 64vorbitni procesor, a i ako nameravaš da ga prodaješ posle imaće bolju cenu i brže će se prodati.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Moje mišljenje je da je u svemu osim u kameri bolji A5. Kamera je ipak glavni adut HTC-a.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

filip11314 napisao:....Čini mi se da ovaj HTC ima noviji gpu. Pre bih išao na A5 jer ima taj 64vorbitni procesor,..
Oba uređaja imaju 64-bit. hardver, a ukupno gledano HTC ima bolji.
El Laki napisao:Moje mišljenje je da je u svemu osim u kameri bolji A5. Kamera je ipak glavni adut HTC-a.
Pogrešno ti je mišljenje. Oba uređaja imaju senzor od 13 MP, ali sve karakteristike govore da A5 ima bolju kameru. HTC ima Toshiba (CMOS-BSI) T4K37 senzor i otvor blende f2.2, dok A5 ima otvor blende f2.0 i koristi ipak bolji senzor Sony IMX135 (isti takav koriste LG G3, G2, Note 3, itd)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Nisam znao za te razlike. Znam da je svojevremeno 816 kao prvi predstavnik te serije imao zaista odličnu kameru u to vreme. Kontam da je 820 samo to unapredio (ali kada sam pogledao papir, izgleda da su samo prednju budžili). Za A5 sam gledao uživo na telefonu slike i delovale su skroz ok, pristojne, prosek. Jednostavno A serija se ne ističe u kameri pa da bi joj se previše vremena posvetilo. Zato sam zaključio da HTC ima bolju kameru. Ako je suditi po ovome na papiru, nisam baš bio u pravu.

Odgovori