teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Upravo mi kuma piše da su njoj oduzeli i turpiju iz ručnog prtljaga.
A za prtljag koji se ne unosi sa sobom u putnički deo misli da može da prođe, mada nije sasvim sigurna jer nikad nije donosila noževe iz Melburna za BGD.
Ja pre neki dan otisao na sisanje,i dete treci razred osnovne vadi Ip6+ :-\
Zeza ga frizer sto nosi telefon bez zastite. Njegov komentar. Ma ako ga malo ogrebem,kupice mi tata drugi
Pazite, nisu ta deca kriva, već njihovi roditelji. Roditelji misle da ako detetu kupe skupe stvari ( telefon, odeća....) da su rešil problem. U tom slučaju dete počinje da gleda svet oko sebe kroz materijalnu prizmu i poistovećuje ljubav i pažnju sa kupovinom skupih stvarčica.
Pa naravno da su krivi roditelji, pisali smo već u nekoj drugoj temi.
Nisam protiv da se udovolji deci kad se može, ali sam protiv preterivanja, a to "Kupiće mi tata drugi" najbolje pokazuje do čega u glavama dece takvo preterivanje zna da dovede.
Ima ih još skromnih, veruj mi, par ljudi iz moje familije (preskromni na svoju štetu, zbog svog karaktera ostali bez posla), par mojih kolega i jedan profesor sa mojih studija (ljudi su neuporedivo bolji stručnjaci u svom poslu od većine svojih kolega, ali skoro nikad ne veličaju svoje sposobnosti).
Ali, takvi ljudi nikad ne dođu na neku visoku funkciju, pa da svojim pozitivnim osobinama utiču na dobrobit svoje struke i kolektiva, jer nisu "laktaši" i zato nikad ne dopadnu neke fotelje.
Tacno tako, i ja sve koje poznajem ili su toliko pametni a skromni ili posteni da rade neke debilne poslove koje ne zasluzuju tipa prevrcu pljeskavice i onda mi bude uzasno krivo jer samo go olos uspeva.
kutijagreha napisao:Ja pre neki dan otisao na sisanje,i dete treci razred osnovne vadi Ip6+ :-\
Zeza ga frizer sto nosi telefon bez zastite. Njegov komentar. Ma ako ga malo ogrebem,kupice mi tata drugi
Ja pre mislim da će ga ćale ulemati kao mačku ako ga samo grebne, nego se mali qrči.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Lakse mu je tako nego da se igra sa njim, da ga vodi na neke izlozbe i predstave za decu, da ide sa njim na trening, cita mu uvece bajke ili gledaju crtace zajedno....
Koji je Novak kralj!
Ajde sto je veliki sportista,najbolji teniser sveta i dva puta proglasen za najboljeg svetskog sportistu,on je velki covek,mnogo veliki covek,veliki Srbin,i neverovatno inteligentan i obrazovan momak.Najveci ambasador Srbije i tesko da ce iko ikada u tome nadmasiti.Jednom recju bravo Nole!
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.