Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ne prekrijem. Znas kako, recimo lezim i odradim tap 2x, nista se ne desava, odradim opet, nista.. Onda pritisnem dugme pozadi, upali se i odmah ugasi i onda tamo moram jedno 5x pritisnuti dugme dok jednom ne ostane upaljen ekran i tad ga mogu otkljucati.
Ja nesto imam osjecaj kao da za neko vrijeme zaglupi polozaj telefona, jer znate da ako recimo naopako okrenete tel, nece se otkljucati na dvostruki dodir ekrana. Vjerovatno ga tada pritisnem u nekom medju polozaju pa zato nece.. Nemam pojma, ugl nisam primjetio da mi se ovo desava kad dok recimo hodam, stojim.. samo kad lezim.
Baterija je slicna kao na 30b LP, mozda za nijansu bolja. Zvuk na spoljnjem zvucniku je nesto tisi dok je na slusalicama isti, jedino sto nisam uspeo da namestim da mi radi viper koji dolazi sa romom, jednostavno nece. Od bagova jedino nekad zna da zeza auto rotacija.
ma ne mogu da se skontam ni sa XCam settingsima
Isčitao ja tamo sve, ali džaba kad se ne razumem..
Koja podeševanja da podesim da se slika ne bi zamutila kad nekog slikam u pokretu?
Inače, čini mi se da mi noću pravi nešto bolje fotke, vidim da je uključen night mode, valjda je to to :/
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.