Koji telefon iz Kine?
Koji telefon iz Kine?
Veliki pozdrav. Ne znam da li je mesto i vreme ali imam pitanje: poslovno putujem u Kinu i kupio bih tamo neki telefon do 150-180€. Koji telefon mi možete preporučiti i da li telefoni kupljeni u Kini rade kod nas bez problema?
Re: Koji telefon iz Kine?
Meizu m2. A bilo bi lepo i da napišeš kakve karakteristike telefona ti trebaju jer ima raznih čak i za te pare
xiaomi meizu oppo zte,coolpaid imas jos dosta modela kod njih koji su manje poznati.Zaboravi da spomenem i huawei.Kvalitetan kinez pokusava da daje vise svega za manje para za razliku od starijih brendova.Isti je slucaj sa koreanskim vozilima i ovih iz evrope.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ne znam tacno koliko su kineski telefoni jeftiniji u Kini ali moja preporuka bi ti bila Xiaomi mi3 ili mi4, ali posto je Mi3 inace jeftiniji od Mi4 verujem da ce ti se tamo uklopiti u pomenuti budzet. Nije da odmet i Meizu da odmeris ali meni se trenutno jako svidja Xiaomi Mi4 pa shodno tome ti preporucujem tu marku.
Festina lente.
Hvala svima. Trebalo bih da provedem oko 3 meseca tamo pa se nadam da ću imati dovoljno vremena da nađem nešto kvalitetno. Trenutno koristim Alcatel 6030 pa će mi naspram njega svi biti fenomenalni. Da li će sve na telefonu raditi i kad dođem u Srbiju?
Malo sam gledao vaše predloge i interesuje me šta mislite o Meizu m2 note VS UMI ewMax?
Malo sam gledao vaše predloge i interesuje me šta mislite o Meizu m2 note VS UMI ewMax?
dekicm78, moras da pazis da ne kupis neku verziju koja je striktno za kinesko trziste, jer postoji mogucnost da nece raditi u Srbiji. Tj u principu hoce, ali ces biti limitiran za neke stvari. E sad, kako to proveriti je uglavnom misterija, jer su kinezi lenji da tu informaciju uvrste u specifikaciju. Za Oppo modele znam kako, ali su oni van tvog cenovnog opsega.
Pazi dobro na kopije kojih u kini ima jako puno,pogotovo xiaomi,meizu I samsung.Znači kupuj isključivo u radnjama koje su ovlašćeni prodavci.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
... I naravno, za sve detalje (oko rada telefona van Kine i ostalog) raspitaj se na licu mesta, pri kupovini, posle može da ti bude kasno.
I srećno pri izboru telefona.
I srećno pri izboru telefona.
- ljubabvb09
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 09. Dec 2014. 20:33
- :: Umi Zero
Postoje modeli kineskih marki koji se rade iskljucivo za.domace trziste, a obicno imaju neku dodatnu oznaku. Npr. Lenovo kad je izbacio model K910 Vibe Z postojala je verzija K910e ako se dobro secam, koja je bila namenjena domacem trzistu. Sve je bilo isto, osim frenkvencija koje tel podrzava, pa povedi racuna o tome. Ja bih te posavetovao da u toj prodavnici gde budes kupovao tel, obavezno pitas da li je otkljucan i da li je za internacionalno trziste. Postoji i onaj kod, ne znam ga napamet, koji kad ga ukucas, mozes da proveris koje frenkvencije tel podrzava. Za te pare, ja bih uzeo Umi Iron 3GB ram, octa core 1.7 64bit, metal, 5,5'' FHD 13 i 8 Mpx kamera, 3350mAh. Detaljno cu ga predataviti u posebnoj temi. Bice dostupan od sredine avgusta za 160e. Tamo je mozda cak i jeftiniji.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Da ne otvaram novu temu,zanima me koji od Kineskh modela je best buy za oko 200/250 evra,a da trenutno ima da se nabavi kod nas?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Koliko sam ja pratio testove, Xiaomi mi3, pa neka ti to bude reper da trazis neki ekvivalent kod Meizu.
Festina lente.
Od velike ste pomoći ljudi stvarno. Razumeo sam da je tamo veliiiiki problem jezik, Kinezi slabo do nikako ne govore Engleski. Zato sam i imao ideju da sa što više imformacija krenem. Biću tamo 3 meseca pa ću valjda uspeti da nađem najbolje za te pare.