Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Ako ti nije problem da mi na pp proslediš link.zoreli napisao:Novog Terminatora upravo skinuo , Full HD ...
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Kad budem kući nije problem , mada možeš videti na sajtu divx prevodi verziju i kucaš u bilo kojem torentu , ima ih već 50-tak okačenih
...

16 godina na forumu MOBILNISVET
The Gallows (2015) - tipican amerikanski srednjoskolski horor.
- znemanja
- Moderator
Večeras odgledah poslednju epizodu druge sezone "True Detective", uff, šta reći, u drugoj sezoni su se baš potrudili da zamrse priču. Gluma je Ok, priča dosta kompleksna, kraj oslikva relanost života. Na mene je prva sezona ostavila malo veći utisak, ali po kvalitetu druga sezona ne zaostaje, ocena 9/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
Xaxa, dobra fora 
Problem sa drugom sezonom TD je kompleksnost, a većina ljudi je gledala seriju na nedeljnom nivou, jedna epizoda po nedelji. Za taj period zaboravim šta se meni desilo u životu, a kamo li šta se desilo u seriji
Teško je uhvatiit tok priče kada se razvuče sa gledanjem. Međutim, ko odgleda svih osam epizoda odjednim ili u kratkom vremenskom intervalu, može da isprati priču kao i likove, tako da tada druga sezona dolazi do punog izražaja.

Problem sa drugom sezonom TD je kompleksnost, a većina ljudi je gledala seriju na nedeljnom nivou, jedna epizoda po nedelji. Za taj period zaboravim šta se meni desilo u životu, a kamo li šta se desilo u seriji

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pogledao svih 12 majmuna.
Nije loša serija, mada je prvih 6-7 epizoda pomalo dosadno i neinspirativno. Kraj (koji se većini nije svideo) takav je da bi se ostavilo prostora za drugu sezonu.
Pogledao i "Piksele" - klasični Sendlerov filmić, samo bez onoliko vulgarnosti i gluposti kao nekad, jer je i on sad stariji, pa su mu i fore u filmovima malo kulturnije. Može da se pogleda.
A ako ste mislili da nova "Fantastična četvorka" ne može biti gora od prethodnih - prevarili ste se. Film je očajan, ne znam šta je mislio onaj koji ga je potpisao, a još manje oni koji su dali pare da se snimi.
Ovih dana nameravam da odem do bioskopa i pogledam http://www.imdb.com/title/tt0478970/ .
Ne može biti gori od "Četvorke"..

Nije loša serija, mada je prvih 6-7 epizoda pomalo dosadno i neinspirativno. Kraj (koji se većini nije svideo) takav je da bi se ostavilo prostora za drugu sezonu.
Pogledao i "Piksele" - klasični Sendlerov filmić, samo bez onoliko vulgarnosti i gluposti kao nekad, jer je i on sad stariji, pa su mu i fore u filmovima malo kulturnije. Može da se pogleda.
A ako ste mislili da nova "Fantastična četvorka" ne može biti gora od prethodnih - prevarili ste se. Film je očajan, ne znam šta je mislio onaj koji ga je potpisao, a još manje oni koji su dali pare da se snimi.
Ovih dana nameravam da odem do bioskopa i pogledam http://www.imdb.com/title/tt0478970/ .
Ne može biti gori od "Četvorke"..
Holivud je puk'o ko bebina zvecka, nema sta.
Retko se ista posteno moze pogledati.
Hot Pursuit (2015) - jos jedna "trash-ina" od filma. Ni Sofia Vergara ne pomaze...

Hot Pursuit (2015) - jos jedna "trash-ina" od filma. Ni Sofia Vergara ne pomaze...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Evindzer, gledao sam Ant-Man-a i nije loš
Hteo sam da gledam F4 u bioskopu ali kad sam video komentare za film rešio sam da ga skinem kad izadje neki Bray rip...
Nadam se da Star wars ep.7 neće biti sranje, da će biti bar malo bolja nego ep.1

Hteo sam da gledam F4 u bioskopu ali kad sam video komentare za film rešio sam da ga skinem kad izadje neki Bray rip...
Nadam se da Star wars ep.7 neće biti sranje, da će biti bar malo bolja nego ep.1

and justice for all...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Vidim da je YIFI okačio novog Mad Maxa na sajt. Vredan skidanja?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Sinoć slučajno naiđem na ovo: http://www.imdb.com/title/tt3435532/ i prva epizoda je ostavila vrlo dobar utisak. Po mom nekom mišljenju, takav je trebalo da bude "True Detective".
Apsolutno. (:psyhound napisao:Vidim da je YIFI okačio novog Mad Maxa na sajt. Vredan skidanja?
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Uh, gledam, ali nešto mi ne ide, po pet puta gledam jednu istu epizodu. Stigao sam do 6. Nastaviću ipak da gledam.Evindzer napisao:A za "Dark Matter" - iKe, pruži joj šansu, posle treće epizode polako postaje zabavna i zanimljiva.
8. epizoda mr. robot - odlična, sada tek postaje zanimljivo!
Odgledao sam i Blindspot i Lucifer - pilot epizode obe su dobre.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- znemanja
- Moderator
Terminator Genisys (2015) - uff, al' zamrsiše priču u ovom delu. Ima dosta akcije, efekti su ok, Švarceneger je tu, bez njega mi nekeko Terminator nije terminator
Međutim u celu ovu sagu "Terminator Salvation" se nikako ne uklapa, čist višak. Ok film za opuštanje, ocena 6/10.

^ Uklapa se samo u cinjenici da je u njemu Kajl Ris kao deckic.
- znemanja
- Moderator
Ako je neko prestao da gleda "Mr.Robot", neka počne ponovo, 6.i 7. epizoda su odlične, a 8. je prava prekretnica u seriji.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ta mi je na čekanju serija,dok ne budu svi prevodi dostupni.Nadam se da nije takva serija,da mora da se čeka pretposlednja epizoda da bi se gledalo?Takve serije odbacujem,jer su mi čisto vučenje za nos.Trenutno gledam Humans i dobra mi je svaka epizoda do sada(upravo cu da počnem 5.ep)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
pelleruma, imaš sve prevode za Mr. Robot. Kao što sam više puta napisao serija je odlična, a 8. epizoda je najbolja do sada. Nadam se da nastaviti u tom ritmu.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime