1 veoma glupo pitanje ali meni vazno :|

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 19:15

1 veoma glupo pitanje ali meni vazno :|

Post od Udja »

ako neko moze da mi kaze kako da udjem u tel. imenik na samsungu au sad neznam koji....mislim da je x660 ali kad udjem u meni nema nigde phonebook :( treba mi jedan broj ali mi je glupo da ttrazim od ortaka ( broj neke tamo sto mi se svidja trenutno nebitno :oops::oops: ) ali mi uglavnom treba da mi kazete kako da udjem imenik ajd pa pozdrav :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa trebalo bi da ima contacts na desnom selection key-u dok je na onom osnovnom ekranu,pishe contacts...:roll: Ako ne,onda udji u meni pa idi na gore(vidi na slici) na ikonicu gde je kalender i ova 2 chovechuljka, i tu imash contact list....

Slika

Ali ne znam kako ne mozesh da nadjesh,na levom tasteru je ulazak u meni a na desnom je imenik... :roll:

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

ma jel phoneb00k i contacts istoo? ja isao u contacts ali nemogu se snadjem :oops: :oops: :oops:....................100 karaktera

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hahah,jeste contacts i phonebook je isto..ujdesh i ukucash prvo slovo imena i kad nadjesh ime idesh samo ok i on ce da ti izbaci detalje...

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

ok ty delete topic / kljucic ajd odo se naspavam pa sutra da ''uhackujem'' fontele :wink: :oops:...btw da li mogu se salju poruke sa ''skrivenog'' broja? :)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Koliko ja znam ne mozes da sakrijes identifikaciju kad saljes poruku...

PozZ

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Mogu da se shalju preko kompa... 8) Mozesh da stavish bilo shta kao ime koje ce da pishe kad osoba primi poruku...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

evo ti ovaj link , odavde mozes da saljes free poruke i mozes da sakrijes broj (potrebna registracija)
http://www.mojpodsjetnik.com/
na mjesto gdje treba ukucati "ID prijatelja koji mi je preporučio portal" kucaj 20313
8) :wink: :D

Odgovori