Microsoft Lumia 940
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Microsoft Lumia 940
Green, Slazem se da je zastupljenost mizerna, ali eto ima i gorih No sam MS je kriv za tako los rezultat a znamo vec i zasto, da se ne ponavljamo. P.S. vidim da si u Melburnu pa pozdrav iz Kanbere
cvoruga, Naravno da je zastupljeniji od WP-a, naglasio sam prvobitno da se iPhone napolju ne dozivljava kao neki veliki wow, jaci zivotni standard pa ga ljudi kupuju pa kupuju (mada je u slobodnoj prodaji osnovni model oko 1000 dolara, na ugovor je svakako povoljnije).
cvoruga, Naravno da je zastupljeniji od WP-a, naglasio sam prvobitno da se iPhone napolju ne dozivljava kao neki veliki wow, jaci zivotni standard pa ga ljudi kupuju pa kupuju (mada je u slobodnoj prodaji osnovni model oko 1000 dolara, na ugovor je svakako povoljnije).
Festina lente.
Jao bre, sta ces u Kanberi, nista tamo nema!
Ajde 'vamo, tu je zurka.
Pozz
Ajde 'vamo, tu je zurka.
Pozz
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Green, Tu mi je familija, a i kratko sam ovde zbog posla, moram nazad vec 5. oktobra pa nece biti vremena za Melburn. Neki drugi put :/ Pozz
Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Tako znači, planirate žurku, a mene ne zovete?
Možda bih vam se i ja pridružio da mi je kuma ostala u Sidneju, ali j*bajiga, vrnula se u Niš.
A što se tiče zastupljenosti WP telefona u mom okruženju, samo dve (ženske) osobe ih imaju...
Možda bih vam se i ja pridružio da mi je kuma ostala u Sidneju, ali j*bajiga, vrnula se u Niš.
A što se tiče zastupljenosti WP telefona u mom okruženju, samo dve (ženske) osobe ih imaju...
Evindzer, pa to je dobro za tebe što su ženske.
Započneš priču kako na Lumiji mogu da se menjaju maskice i ponudiš se da im sa Alija naručiš
narandžaste ili koje već boje preferiraju, one vide da si džentlmen i posle su ti vrata otvorena .
Započneš priču kako na Lumiji mogu da se menjaju maskice i ponudiš se da im sa Alija naručiš
narandžaste ili koje već boje preferiraju, one vide da si džentlmen i posle su ti vrata otvorena .
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Na šta vi muvate žene. Kuku mene. Bolje im recite da usisavate
Ja i smeće bacam i idem na pijac .
Cilj ne bira sredstvo.
Cilj ne bira sredstvo.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hahahahhahahahahahahah....
cvoruga, ako bude jos malo veci gentleman (kupujes cvece, ljubis ruke...) ce te preporucim jednoj drugarici, njoj na celu pise da zeli da se uda Ali onda ti nema nazad... Pa ti premeri i kazi, ja sredjujem sve, nema da brigas
Baraba, pa nece valjda da muva na to koliko ko moze palacinki u Pinokiu da pojede... onda ces cak i ti da izvisis ako ja dodjem
cvoruga, ako bude jos malo veci gentleman (kupujes cvece, ljubis ruke...) ce te preporucim jednoj drugarici, njoj na celu pise da zeli da se uda Ali onda ti nema nazad... Pa ti premeri i kazi, ja sredjujem sve, nema da brigas
Baraba, pa nece valjda da muva na to koliko ko moze palacinki u Pinokiu da pojede... onda ces cak i ti da izvisis ako ja dodjem
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Imam ja drugu "žvaku".
Predstavim se, kažem šta sam po struci i gde radim, uzgred pomenem godine treninga kik-boksa, a glas i stas odrade ostalo. Naravno, tu je i sveprisutna crna boja odeće, da kompletira matriks-doživljaj.
Tako da mi Lumija nije potrebna za osvajanje ženske pažnje.
Predstavim se, kažem šta sam po struci i gde radim, uzgred pomenem godine treninga kik-boksa, a glas i stas odrade ostalo. Naravno, tu je i sveprisutna crna boja odeće, da kompletira matriks-doživljaj.
Tako da mi Lumija nije potrebna za osvajanje ženske pažnje.
Mene kad vide obucenog ko homeless, sa bradom, sazale se i kupe mi da jedem. Nit sam sta rekao, ni uradio ni nista a dale mi, mislim da jedem
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evindzer, i onda te riba "sazvace" i otkaci u roku od 5 sec... Bez Lumie nemas prodju
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne znam da li je loše vreme uticalo na to da vas zalepi za tastaturu/telefon i da u ovoj meri postujete, ali otišli ste debelo u off. Vratite se na temu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma nemoj? Evo je: crna, gospodska, k'o stvorena za prave face - a ne kao ta tvoja nandžarasta.miodrage napisao: Bez Lumie nemas prodju
Znemanja, nećemo više, oprosti nam našu ružnu prošlost!
Znemanja jel si ti i administrator u "Kafic" delu foruma ili samo Kalicnm?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja sam mislio da je Znemanja moderator...
A i da to nema veze sa delom foruma... Nisam bio u pravu?
A i da to nema veze sa delom foruma... Nisam bio u pravu?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne, ja sam moderator, ne postoji podela na moderatore i administratore za pojedine sekcije/delove foruma.9R94 napisao:Znemanja jel si ti i administrator u "Kafic" delu foruma ili samo Kalicnm?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Hvala Znemanja, poslacu ti malo kasnije PP da li mogu da otvorim jednu temu u kafic zoni a mislim da bi dosta sto novih sto trenutnih clanova interesovala.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Napiši ovde naslov te teme, da vidimo da li nas interesuje.
Iskustva sa refurbished modelima (naruceni iz Kine), posto nisam nasao slicnu temu na forumu.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Može! Sviđa mi se, otvaraj.
Nego,
http://wmpoweruser.com/new-lumia-950-re ... -in-white/
http://pocketnow.com/2015/09/28/microso ... xl-renders
Nego,
http://wmpoweruser.com/new-lumia-950-re ... -in-white/