moj ti je savet da odes u apple store tamo gde ides i uzmes iphone 6s sim free, bez ugovorne obaveze i to je to...
kod njih je vec pusten u prodaju 6s, ista je cena kao i iphone 6 kad se pojavio tako da... racunica je jasna...
ako uzimas sim free u store-u, nemas brige sta i koju mrezu koristis ovde u srbiji...
Ne znam kakva je situacija za iP6s, ali za iP6 je prosle godine bila velika potraznja i nije se mogao kupiti odmah jer je bilo nestalo. Doduse, ovo je bilo za online narucivanje. Ne znam kako je kad odes direktno u store
ja sam koristio od pocetka sa obicnom najtanjom folijom i bez silikona i bilo kakve zastite... ako ga malo cuvas bice ti bez tackice...
pogotovu mi se nije ogrebao sa strane za koju sam mislio da ce biti najbolnija tacka ip6
Ma cuvam ga kao oci u glavi! [emoji23] Samo me zanima koliko je ovaj ekran na njemu nezan i koliko se grebe ili ne daj Boze koliko je nezan da puca?! A inace koristim najtanji silikon kao zastitu mada i ponekad i njega skidam...
prosli je stigao 31og oktobra, valjda ce i ovaj... nikad duzi mesec nisam imao u zivotu
pratim u mts, oni su glavni sa srbiju i najjeftiniji, a ako ne stigne - ne gine mi 700+eur za nov u oglasima...
Ja na svoj ip6 nisam stavio ni silikon ni foliju ni staklo! Imam ga 2 meseca i još je kao što je bio kada je izvadjen iz kutije
Pazim na njega i planiram da stavim foliju ali nikako da se nakanim da odradim to
nokia c3, ona sa qwerty tastaturom... nema 3G a ima wifi koji radi pa ne radi... nemam ni kontakte sve, nema sync sa gmail-om, nemam ni mape, muziku, tunein radio, kameru ni ne ukljucujem i tako... uzivancija
veruj mi da je ozbiljno odvikavanje u pitanju... nismo svesni koliko smo navuceni na te gedzete i bukvalno smo robovi pametnih telefona...
ova skoro dva meseca bez iphone-a su mi bas znacila...
iLuka, potpuno te razumem. kad mi je na 3G pukao ekran, tih 10 dana bez njega mi je bilo kao vecnost, uz Bozju kaznu. Ne znam ni sam kako sam izdrzao...
Zracenje jos nije ispoljilo posljedice, al zavisnost od telefona nas udaljava jedne od drugih i to opasno. Prodjes pored kafica, 4 ljudi sjedi za stolom svi na mobitelima, niko ni s kim ne prica. Otupljujemo...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.