Blic Online - malo statističkih podataka
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 30. Sep 2015. 21:57
- :: Lumia 640XL
- :: Lumia 535
Blic Online - malo statističkih podataka
Iskreno, ja skoro nigde nisam video neke statistike vezane za Srbiju i windows phone os.
Pa da malo pripomognemo i ovde
Prošlo je nekoliko dana od kako sam postavio prvu verziju Blic aplikacije na Windows Store.
Sada imam neke statističke podatke koje mi omogućava ms dev center.
Verujem da vas ovo interesuje
Koliko usera ima u ovih nekoliko dana
Koje uređaje posedujemo (vidi se da preovlađuje talas novih modela što je dobro)
demografija
Eto toliko za sada. Pozdrav
Pa da malo pripomognemo i ovde
Prošlo je nekoliko dana od kako sam postavio prvu verziju Blic aplikacije na Windows Store.
Sada imam neke statističke podatke koje mi omogućava ms dev center.
Verujem da vas ovo interesuje
Koliko usera ima u ovih nekoliko dana
Koje uređaje posedujemo (vidi se da preovlađuje talas novih modela što je dobro)
demografija
Eto toliko za sada. Pozdrav
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Blic Online - malo statističkih podataka
Skinuo app, nije losa, generalno 2 mi stvari malo smetaju: Dok ne ucita stranicu, nemoguc je skrol, i malo je rescalling bagovit. Ipak, sve u svemu sjajan posao. Jedva cekam da napravis news portal.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Interesantan gornji post.
Lepa statistika.
Iznenadilo me je koliko procentualno ima 535-ica.
Lepa statistika.
Iznenadilo me je koliko procentualno ima 535-ica.
Prvih 5 mesta najjeftiniji uređaji, puno ekrana za malo para.
Pre je iznenađujuće što je 735 toliko malo zastupljen a bolji telefon od 640.
Napravi još neke aplikacije, mojne samo vesti.
Pre je iznenađujuće što je 735 toliko malo zastupljen a bolji telefon od 640.
Napravi još neke aplikacije, mojne samo vesti.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Nije to nikakvo iznenađenje, moj burazeru, WP se i prodaje u tim segmentima. Ali, meni je iznenađenje tolika popularnost 535-ice, budući da uopšte nije dobar uređaj, bar meni, bar po onom što sam imao prilike da iskusim čačkajući kumin primerak.cvoruga napisao:Prvih 5 mesta najjeftiniji uređaji, puno ekrana za malo para.
Pridužujem se predlogu!cvoruga napisao: Napravi još neke aplikacije, mojne samo vesti.
Potrebne su nam dobre donaće aplikacije.
Evindzer napisao: Slažem se ali eto, niska cena kod operatera, niska na oglasima a ekran 5 inča i "ne baguje ko android" i šta ćeš više..
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ima smisla, reklama je učinila svoje. Kad sam se pre 10-tak meseci raspitivao za neki dobar telefon, a sa razumnom cenom, u ogromnom broju prodavnica su mi prvog njega nudili.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ovo je dobar znak.wpsdserbia napisao:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Slučajni prolaznik
Evo preseka stanja posle nekog vremena.
Ukupan broj preuzimanja je više od 1500 i oko 1300 aktivnih korisnika na dnevnom nivou.
Komentara i ocena je smešno malo (desetak) a to je ono što svi vide a ove statistike vidim samo ja
630-ca se probila na drugo mesto
Pozdrav
Ukupan broj preuzimanja je više od 1500 i oko 1300 aktivnih korisnika na dnevnom nivou.
Komentara i ocena je smešno malo (desetak) a to je ono što svi vide a ove statistike vidim samo ja
630-ca se probila na drugo mesto
Pozdrav
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Imam utisak da nisi zadovoljan rezultatima, posebno malim brojem komentara i ocena. Ako ih je većina pozitivnih, onda ne treba da se nerviraš, jer (bar posmatrajući moje okruženje) većina ljudi nikad ne ocene aplikaciju koju skinu - što ne znači i da im se nije dopala.
-
- Slučajni prolaznik
Ne očekujem ocene zbog dobrih ocena već bih voleo da se vidi da nas ima dovoljno da se opravda rad na nekoj app.
Možda se neko trenutno premišlja da napiše radio021, alo.rs i vidi da jedan veliki i čitan list kao Blic ima samo par ocena/komentara/usera. Možda to deluje destimulativno na nekoga.
A možda bi Blic uradio novu ili bi portovali onu sa androida za wp (to će biti moguće uskoro - pogledajte pod http://www.makeuseof.com/tag/want-favor ... indows-10/)
Samo to je razlog mog poziva da se daju ocene, ništa drugo
Pozdrav
Možda se neko trenutno premišlja da napiše radio021, alo.rs i vidi da jedan veliki i čitan list kao Blic ima samo par ocena/komentara/usera. Možda to deluje destimulativno na nekoga.
A možda bi Blic uradio novu ili bi portovali onu sa androida za wp (to će biti moguće uskoro - pogledajte pod http://www.makeuseof.com/tag/want-favor ... indows-10/)
Samo to je razlog mog poziva da se daju ocene, ništa drugo
Pozdrav
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 17. Okt 2015. 20:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Razumem te.
I ja bih, na tvom mestu, voleo da dobijem "fidbek" za svoj rad, i da vidim kako ga doživljava krajnji korisnik, i šta je to što je dobro, ili na čemu treba eventualno poraditi.
A što se tiče drugih, potencijalnih autora aplikacija za WP, sumnjam da će ih biti više dok (i ako) platforma ne postane zastuplenija među narodom.
I ja bih, na tvom mestu, voleo da dobijem "fidbek" za svoj rad, i da vidim kako ga doživljava krajnji korisnik, i šta je to što je dobro, ili na čemu treba eventualno poraditi.
A što se tiče drugih, potencijalnih autora aplikacija za WP, sumnjam da će ih biti više dok (i ako) platforma ne postane zastuplenija među narodom.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
U samoj aplikaciji nepostoji mogućnos da se napiše komentar nego se mora ići u prodavnicu i tamo naći aplikaciju i napisati komentar. I to je jedan od razloga što je mali broj komentara.
U blic aplikaciji se mogu u odredjenoj vesti i pogledati yt snimak ako postoji, to u b92 aplikaciji nije moguće.
U blic aplikaciji se mogu u odredjenoj vesti i pogledati yt snimak ako postoji, to u b92 aplikaciji nije moguće.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Deksi, pa uvek se feedback o aplikaciji daje u Store-u ne u samoj aplikaciji. Sama aplikacija bi trebala doduse da ima reklamu, da navede na ovo (rate us)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa dobro, ako cemo realno, na drugim sistemima gde postoji daleko vise preuzimanja, pa opet bude par stotina ili hiljada komentara. Verujem da je to procentualno gledano mozda 5% onih koji su preuzeli tu neku aplikaciju. Problem je sto ljude zabole za to, pisu jedino kad imaju neki problem i zele da se to resi. Jbg, takvi smo.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Da na to sam misleo. Nevalja pa i kad instaliras neku aplikaciju i pri prvom ulasku u istu odmah izleti to rate us, a nisi ni pregledao aplikaciju.miodrage napisao:Sama aplikacija bi trebala doduse da ima reklamu, da navede na ovo (rate us)