Ko radi prebacivanje softvera(konkretno od w800 u k750)
Ko zna neka napoise
bitno je da je provereno a ne da se kao ustedi 5 evra a da posle telefon zajebava a to je nesto najgore sto moze da ti se desi, a takve stvari ubijaju psihicki kad nesto ne radi a ne znas zasto
zato bih volio da napisete provereno
i ako neko ima taj softver od w800 u k750 da mi kaze koliko i sta ali bas konkretno sta dobijam i ako nesto gubim
hvala
Ko radi prebacivanje softvera(konkretno od w800 u k750)HITNO
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Mozes i sam da uradis kuci sa krekovanim softverom koji ima na netu uz dosta ogranicenja a mozes dok to radis da ubijes telefon i posle kosta mnogo vise.
Moj savet ti je odlazak u servis gde to rade strucni ljudi koji ti nece reci moze ali ako je napolju lepo vreme ili nije cid 49 koji danas ne radimo ali ce biti ili sta ti ja znam,svasta sam se naslusao.
Oko servisa javi se na pp uputicu te gde su ljudi izuzetno ljubazni i rade odmah nije potrebno ostavljati aparat(ako je samo promena sw u pitanju) a cene normalne.
Moj savet ti je odlazak u servis gde to rade strucni ljudi koji ti nece reci moze ali ako je napolju lepo vreme ili nije cid 49 koji danas ne radimo ali ce biti ili sta ti ja znam,svasta sam se naslusao.
Oko servisa javi se na pp uputicu te gde su ljudi izuzetno ljubazni i rade odmah nije potrebno ostavljati aparat(ako je samo promena sw u pitanju) a cene normalne.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 01:13