Ko radi prebacivanje softvera(konkretno od w800 u k750)HITNO

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
milance
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Jun 2006. 13:31

Ko radi prebacivanje softvera(konkretno od w800 u k750)HITNO

Post od milance »

Ko radi prebacivanje softvera(konkretno od w800 u k750)
Ko zna neka napoise
bitno je da je provereno a ne da se kao ustedi 5 evra a da posle telefon zajebava a to je nesto najgore sto moze da ti se desi, a takve stvari ubijaju psihicki kad nesto ne radi a ne znas zasto
zato bih volio da napisete provereno
i ako neko ima taj softver od w800 u k750 da mi kaze koliko i sta ali bas konkretno sta dobijam i ako nesto gubim
hvala

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

evo ja radim :wink: :wink: :wink: :wink:

dobijas walkman player i flight mode

gubis activity meni

imas privatne poruke pa da se dogovorimo...ja imam vec nedelju i vise w800 softver i sve radi ok....isto kao i kad je bio k750

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Mozes i sam da uradis kuci sa krekovanim softverom koji ima na netu uz dosta ogranicenja a mozes dok to radis da ubijes telefon i posle kosta mnogo vise.
Moj savet ti je odlazak u servis gde to rade strucni ljudi koji ti nece reci moze ali ako je napolju lepo vreme ili nije cid 49 koji danas ne radimo ali ce biti ili sta ti ja znam,svasta sam se naslusao.
Oko servisa javi se na pp uputicu te gde su ljudi izuzetno ljubazni i rade odmah nije potrebno ostavljati aparat(ako je samo promena sw u pitanju) a cene normalne.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

i moj savjet ti je da odenses telefon u servis i oni ce to da ti odrade za 10e , tako ne rizikujes da pokvaris telefon. mozes da odneses u bilo koji servis 8) :wink: :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ljudi treba mu savet GDE a ne KAKO da odradi flash tako da ce samo likovi iz bg'a moci da mu pomognu oko ovog :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Milosh_bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 01:13

Post od Milosh_bgd »

Da li se gubi na kvalitetu slika sa fleshovanjem w800 software-a? Koliko mogu da kapiram kod k750i i w800 razlika je samo u drugachijoj maski, dok je elektronika unutra potpuno ista.

Shta je activity meni?

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ne gubi se na kvalitetu slika jer je verzija kamere ista kao i kod k750i.Activity meni ti je ono srednje dugme kojim mozes brzo pristupiti najcesce koriscenim funkcijama!!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori