Novi N-gage Neo, mit ili istina?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Novi N-gage Neo, mit ili istina?

Post od Masterokrata »

Da li su tacne price da stvarno postoji najnoviji ngage pod nazivom NEO?
Ljudi procitajte neverovatne specifikacije i kazite sta mislite:
http://www.mandarin.dk/wordpress/?p=15

Zanima me zasto nije jos stigao kod nas?
Kad ce biti prikazan na sajtu mobilnog sveta?(Za administratore)
5130+Koss the plug....

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ovo je fake telefon , vec je postojala jedna ista tema u vezi njega , malo pretrazi po forumu 8) :wink: :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, Nokia je zvanicno zavrsila sa n-gage-om...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Cek cek znaci neko tek tako pustio buvu da postoji novi ngage? Nemogu da verujem! :o Nemogu da rovam po forumu ali nemogu ni da verujem da ima tako podmuklih ljudi na ovom svetu koji bi tako neku vest izmislili, da zeznu nas poklonike ngage-a! :? Znam da je nokia popila velike gubitke sa prva 2 ngage-a, ali ovaj Neo bi po karakteristikama mogao biti stvarno vrlo prodavan i popularan!

Edit:
E da naso sam na forumu neke za..bacncije za ngage ali ljudi to nije ovo ocemu vam ja pricam! :D
Izgleda da Neo stvarno postoji! a uostalom i da nepostoji... trebali bi da prihvate ovu ideju i naprave bas takav telefon.

Ali ... nokia nece napraviti ovako nesto ni za 1000 godina jer savrsen aparat...
E kako sam naivan ispao :ohmy:
A sta ces uvek se prvo upecamo na lepe vesti.
5130+Koss the plug....

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ma kakav savrsen aparat, sta pricas?
Sta ima savrseno u 1.3mpx zastareloj kameri, i izgledu kao da ga je neko na buvljaku kupio
Ovo je cist photoshop i nema veze sa ngage-om
Ngage je zvanicno ugasen, i igre ce nastaviti uskoro da se proizvode, ali u novoj 3D tehnologiji, i igrace se na S60 3rd edition telefonima

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ne pricam za kameru :dry: nego za sveukupnu ideju da se spoje najbolje stvai od ngage-a i ngagea QD. Sam projekat po ovoj slici bi mogao da uspe.... a ko to jos koristi kameru od moba umesto fotoaparata? Za zezu je sasvim dovoljno 1.3 mpix, sve preko je fensersko nadmetanje tipa "moj moze vise". Jos obesiti fon oko vrata...... :roll: mislim stvarno.... neukusno je najblaza rec.
5130+Koss the plug....

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

Nokija nije zavrsila sa N-GAGE-om :D
Jos odavno sam cula da se razvija koncept za novi N-gage.. i evo napokon zvanicno potvrdjeno :D

N-gage next generation is coming in 2007:
"In an interview with Nokia Games Publishing executive Gregg Sauter by Gamasutra, next generation of N-Gage might be available in Spring of 2007. It is also followed by few gaming compatible mobile phone, which let you play N-Gage game without using a N-Gage device."
NOKIA N8

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Naravno da ne odustaju ni od ideje o uređaju, čim nastavljaju sa razvojem igračke platforme... mislim, N-Gage oba nisu ni imali nikad neke ekstra performanse, ali su daleko udobniji za igranje od neke fensi cigle od 500€... treba da "pucaju" na model koji će biti pristupačan, sa minimalnim, ali dovoljnim, telefonskim funkcijama (uključujući i kameru ako je baš neophodna), ali optimizovanim za igranje. Konzole su tek postale interesantne kad su im pale cijene, i tu je Nokijin glavni promašaj, ne toliko u izradi i funkcionalnosti... jednostavno, moćno američko tržište nije moglo prihvatiti nešto što košta puno više od, recimo, jednog Nintendo DS-a, a nudi puno manje u igračkom smislu.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Mozda ne odustaju od ideje o N-GAGE ali ovo je definitivno crtano, a i ukusi su razliciti, meni se ali uopste ne svidja, nisam neki ljubitelj igrica na telefonu
HOX Titanium gray

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Crystal »

mkvb,
moj post se ne odnosi na slike iz prvog posta... ono naravno da je crtano i nece izgledati tako uopste...:) a dal ce se zvati Neo ili ne to jos nisu objavili.
NOKIA N8

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Crystal, :) sorry pogresno sam se izrazio, nista lose nisam mislio i svaka cast na informaciji, meni se nije svideo onaj crtez a i lepse mi izgleda "postojeci" N-GAGE"
HOX Titanium gray

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Crystal »

MA opusteno, samo ti zezaj :P

Ovo je slikica koja je isla uz text :D
Slika
NOKIA N8

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Jel mozes neku vecu sliku da ostavis, naslucuje se da dobro izgleda... :)
HOX Titanium gray

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Crystal »

Mogu hehe :D

Slika

Slika

Slika
NOKIA N8

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

jao odlicno izgleda , a pretpostavljam da ce i funkcije biti takve 8) :wink: :D , mada sam sumnjicav da je ovo fake

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Po dizajnu mi uopste ne lici na nokiu ali fenomenalno izgleda, jel se zna nesto vise o tom fonu, specifikacije... Mada kad malo bolje razmislim lici na Nokiu, jos od 6800, 6810, 6820, 6822 imaju tu "horizontalnu" foru a display u sredini, a ova dva analogna dzojstika su kao na SPS, ludilo :)
HOX Titanium gray

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

funkcionalno resenje, ali je "telefon" ipak ruzan... izgleda kao tabakera...

poz...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Taj display je jako nezasticen! Ne znam da li je fake, ali kada bude izasao (ako bog da) bice mnogo drugaciji nego taj sa slike.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

imao sam ngage, sad imam qd, i ovo najvise lici na fake, ona moja slicica znam da je crtana ali podseca na nastavak koncepta koji ima sanse da uspe ako originalne igre ne budu skupe.
5130+Koss the plug....

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ovo su slike stare bar 2 godine!
Nemaju nikakve veze sa novim ngage-om (ako se uopste i pojavi)
Inace te gore slike su se vrtele na mr forumu jos pre otprilike 2 godine :wink:

Odgovori