Na forumu sam registrovan kratko, ali sam ga kao "gost" (ili kako se već definiše neregistrovan posetilac) bio godinama, i uvek sam imao šta da pročitam - i korisne, kvalitetne, objektivne informacije, i subjektivna mišljenja nepotkrepljena činjenicama, i šale, i navijačke borbene pokliče

A što se tiče starijih članova, prioriteti se menjaju: nekad si bio student i brinuo se samo za sebe, a danas si porodičan i zaposlen čovek, pa brineš o deci i njihovoj egzistenciji. Nekad su ti telefoni bili prioritet, a danas detetovo zdravlje i uspeh u školi. To su sve normalne stvari.
Ali, dok je foruma, biće i članova, starih možda manje, ali će ih naslediti novi, tako da nema razloga za brigu o izumiranju.
---
Eto vidiš, zbog tvojih spamova stariji članovi napustiše forum.psyhound napisao:Konstantno se svaka tema pretvara u raspravu između dva člana i to je već svima dosadilo... osim nas par koji volimo još dodatno da bockamo.

Ali nema veze, ti si naš, pa ti opraštamo.psyhound napisao:I da, priznajem da sam jedan od onih koji vole da spemnu koji put, ali samo kad se negde doliva ulje na vatru.