Vesti i dešavanja
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: Vesti i dešavanja
Evo i u BiH authorized reseller objavio cijene. 6s 16gb 840€. U oglasima je za ocekivati i nize
nekad su cene top modela bile 350-400eur sada idu preko 800
proslogodisnji model kosta sada preko 500eur... 

Previsoka je to cijena, al se ja nadam da ce tako da obori cijene ovih k'o fol legalnih radnji i preprodavaca, a da ce dosta oboriti i cijene ranijih modela.
Ja bih prvi kupio kod resellera nego ispod ruke ako je ista ili priblizna cijena u pitanju
Ja bih prvi kupio kod resellera nego ispod ruke ako je ista ili priblizna cijena u pitanju
...neka bude i kao kod svih u EU, opet nije u zvanicnoj radnji ispod 650eur (svajcarska)... sta znam, zvuci mnogo 

Pa i u Americi od 4ke kosta 650$. Nije to nista novo. Oni su najkonstantniji sto se cijena tice
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iPhone 6s i iPhone 6s Plus stižu u Srbiju - u ponudi Telenora!
Telenor Srbija će od 23. oktobra u svoju ponudu uvrstiti iPhone 6s i iPhone 6s Plus, najnaprednije modele iPhone uređaja ikada.
Svi koji to žele, već od 16. oktobra mogu da rezervišu uređaje iPhone 6s i iPhone 6s Plus putem Telenorovog sajta.
iLuka, jel ima kakvih vesti iz mts-a? Da li je moguce da je ovog puta Telenor uvoznik? Nema mi logike da se prvo kod njih pojavi, to bi znacilo da je mts ostao bez ugovora.
Telenor Srbija će od 23. oktobra u svoju ponudu uvrstiti iPhone 6s i iPhone 6s Plus, najnaprednije modele iPhone uređaja ikada.
Svi koji to žele, već od 16. oktobra mogu da rezervišu uređaje iPhone 6s i iPhone 6s Plus putem Telenorovog sajta.
iLuka, jel ima kakvih vesti iz mts-a? Da li je moguce da je ovog puta Telenor uvoznik? Nema mi logike da se prvo kod njih pojavi, to bi znacilo da je mts ostao bez ugovora.
aaaaaaaaaaaa?!?! gde si ovo nasao?! ja koga god da pitam nista ne znaju, cak i nasumicno po poslovnicama...
doduse meni zavisi od cene, na telesmor sigurno necu prelaziti, ne verujem da ce biti povoljnije od mts-a...
izgleda da ce mts-u ''podrska klijentima'' doci konacno glave...
P.S !!!
http://mondo.rs/a837260/Mob-IT/Vesti/iP ... odaja.html
danasnja vest
doduse meni zavisi od cene, na telesmor sigurno necu prelaziti, ne verujem da ce biti povoljnije od mts-a...
izgleda da ce mts-u ''podrska klijentima'' doci konacno glave...
P.S !!!
http://mondo.rs/a837260/Mob-IT/Vesti/iP ... odaja.html
danasnja vest

Poslednja izmena od iLuka u Čet, 08. Okt 2015. 11:03, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
Eno imas i na mts-ovom sajtu. Rezervacija krece 16. 
Ipak ostaju uvoznici, a ovi ostali dobijaju od njih valjda. Nisam pored racunara pa ne mogu da vidim, nadam se da su cene ostale kao proslogodisnje.

Ipak ostaju uvoznici, a ovi ostali dobijaju od njih valjda. Nisam pored racunara pa ne mogu da vidim, nadam se da su cene ostale kao proslogodisnje.
pazi, za cene, racunao sam ako bude i kod nas 40eur vise za sim free, to menja po paketu u donosu na ip6 za po 200-300din mesecno po paketu... to je ok...
u istyle-u, sa druge strane, sim free 820e...e, to je vec druga prica... ip6 je bio 780eur (94.000din)...
u istyle-u, sa druge strane, sim free 820e...e, to je vec druga prica... ip6 je bio 780eur (94.000din)...
nocas su pustili rezervacije kod svih operatera i u iStyle-u... svuda je cena veca za 50eur okruglo tako da je sada u iStyle umesto 93.890 - 99.890din...
u svim paketima su 6s i 6s+ skuplji za 6000din sto je kada se gleda kroz rate - 300din vise mesecno...
u svim paketima su 6s i 6s+ skuplji za 6000din sto je kada se gleda kroz rate - 300din vise mesecno...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nisu male pare, jbg. Ali, ko želi i može da ga priušti, računam da se neće pokajati.
za kes kupiti iphone kod zvanicnog uvoznika - to je stvarno mnogo... 830e je sada, bio 780e... u nemackoj vec padaju cene i u normalnoj prodavnici je sada ispod 700e, 6s 16gb... crni je jeftiniji od ovih drugih po 10ak eura...
kada krene prodaja kod vecine zemalja i kod nasih operatera, cene ce zbog konkurencije padati... ako bude, a bice, ispod 700e sim free onda je i ok kupiti, ali samo vakum pakovanje i samo preko oglasa...
ili na rate, dve godine preko mts-a... jeftiniji su i po 15, 20.000din od vip i telenor-a...
kada krene prodaja kod vecine zemalja i kod nasih operatera, cene ce zbog konkurencije padati... ako bude, a bice, ispod 700e sim free onda je i ok kupiti, ali samo vakum pakovanje i samo preko oglasa...
ili na rate, dve godine preko mts-a... jeftiniji su i po 15, 20.000din od vip i telenor-a...
Ajde cene 6s sto su svuda skuplje u svetu pa i kod nas, ali oni su za 6 obican spustili cenu za jebene 4,000 dinara, da i slovima cetiri hiljade dinara... Sta je sa onih 100e sto su rekli i sto je praksa svuda? Mamicu im lopovsku
- Azimuth
- Moderator
Uz box4, 6s od 64gb je skuplji za okruglo 3600din tj 30e u odnosu na proslogodisnji 6. Nije velika razlika.
uvek bilo i ostalo, najpovoljnije je preko oglasa ovde na sajtu i to sim free EU modeli... cak sumnjam da ima razlike medju samim aparatima u tome za koje su trziste...
kod nas vec ima za ispod 700e i za 710eur...

kod nas vec ima za ispod 700e i za 710eur...
- Azimuth
- Moderator
Citiracu lika koji je preko global blue racunao koliko izadje iPhone u nekim zemljama. Ovo su najjeftinije opcije i odnose se na iP6s 16GB.
Austria 739 GLR 87 = 652
Belgija 750 GLR 93 = 657
Ceska 690
Danska 670
Finska 759 GBR 100 = 659
Francuska 749 GBR 90 = 659
Nemacka 739 GBR 82 = 657
Irksa 759 GBR 101 = 658
Italija 779 GBR 101 = 678
Luksemburg 724 GBR 71 = 653
Malezija 645
Holandija 749 GBR 82 = 667
Poland 650e
Portugal 759 GBR 101 = 658
Korea 665
Singapore 615
Spani-a 749 GBR 95 = 654
Svajcarska 670
UK 655
Pa uvek je bilo jeftinije oglasa, i cak ta razlika je u svetskim okvirima, prosle godine je uz paket od 2k ip6 bio 59400, sad je 65400, ali su trebali cene proslogodisnjih modela da spuste na 47400 kao svuda u svetu sto rade, a ne oni spuste za citave 4k, i telenor je spustio za citavih 7k, tolika je razlika po njima izmedju 6s i 6... stvarno gde mi zivimo, deru nas na svakom koraku...