LG Flex 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: LG Flex 2
Bas bez veze,to mi se bas svidja.Jos sam u fazi kupiti-ne kupiti ovaj model.Moracu da sacekam jos malo.
Moze li jos neki utisci korisnika.
Moze li jos neki utisci korisnika.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Pa sta vise da ti napisu ?
Sta tebe konkretno zanima?
Sta tebe konkretno zanima?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- yocasylver
- Mobil manijak
Izvinjavam se ako sam naporan.Radi se o tome da zelim da ga kupim ali treba neko da me malo ''pogura'' sto bi rekli.Zato i pitam za jos utisaka.
Da li je neko ubacio memorijsku i probao video zapis?Ima li nesto na sta je naleteo da mu se ne svidja?
Koliko vidim na Xda forumu jos uvek nema mnogo za njega.Pitam se kakva ce podrska biti?
Da li je neko ubacio memorijsku i probao video zapis?Ima li nesto na sta je naleteo da mu se ne svidja?
Koliko vidim na Xda forumu jos uvek nema mnogo za njega.Pitam se kakva ce podrska biti?
- kvaka33
- Expert
To sam i pretpostavljao da hoces[emoji1]
Nisi naporan ,poenta nije da te mi guramo ,vec da sam shvatis sta ti se dopada i sta ocekujes od telefona
Najbolje je otici i pogledati negde model koji te zanima ,ako ima "hemije" to je to,ako nema,ne uzimaj
Svaki ima manu ,nema savrsenog,veruj mi ,ali ako ima 'hemije" nista ti nece smetati,provereno
Najgluplje sto bi mogao da uradis(na zalost,mnogi to rade ) cak i ovde na forumu,je da kupis telefon iz nekoga "tupavog" razloga,drug Baraba narodski objasnio ,savrsenim postom ,da ne citiram sada ponovo,o kupovini telefona
Znaci samo "ljubav"na prvi pogled" daje rezultate ,sve ostalo je u redu ali nikada nece biti bas "to"
Nadam se da sam ti pomogao malo [emoji4]
Nisi naporan ,poenta nije da te mi guramo ,vec da sam shvatis sta ti se dopada i sta ocekujes od telefona
Najbolje je otici i pogledati negde model koji te zanima ,ako ima "hemije" to je to,ako nema,ne uzimaj
Svaki ima manu ,nema savrsenog,veruj mi ,ali ako ima 'hemije" nista ti nece smetati,provereno
Najgluplje sto bi mogao da uradis(na zalost,mnogi to rade ) cak i ovde na forumu,je da kupis telefon iz nekoga "tupavog" razloga,drug Baraba narodski objasnio ,savrsenim postom ,da ne citiram sada ponovo,o kupovini telefona
Znaci samo "ljubav"na prvi pogled" daje rezultate ,sve ostalo je u redu ali nikada nece biti bas "to"
Nadam se da sam ti pomogao malo [emoji4]
Poslednja izmena od kvaka33 u Uto, 20. Okt 2015. 23:57, izmenjeno 3 puta ukupno.
- yocasylver
- Mobil manijak
Jesi,ljubav vec postoji ali ako bude BUM na prvi pogled i dodir uzivo pazaricu ga.
Sto se kupovine tice mislim da je bolje malo da sacekam jer se pojavljuju kod operatera i bice sa garancijom.Trenutno ih ima vise u ponudi bez.Jeste da su to kvalitetni uredjaji ali ipak treba imati garanciju za svaki slucaj
Sto se kupovine tice mislim da je bolje malo da sacekam jer se pojavljuju kod operatera i bice sa garancijom.Trenutno ih ima vise u ponudi bez.Jeste da su to kvalitetni uredjaji ali ipak treba imati garanciju za svaki slucaj
- kvaka33
- Expert
Naravno ,garancija mnogo znaci ,ako mozes naci ,plati i koji evro vise i uzimaj
Nema ih od operatera na oglasima jer je cena bezobrazno skupa , u mtsu je uz paket od 2k flex 2 60k dinara, pa onda ako neko hoce da preproda uzme iphone i proda ga za duplo vise para. Takk da ne nadaj se da ces naci ovaj na oglasima od operatera, ako izleti super, ali da cekas nesto ne bih ti savetovao.
Na originalnom Flexu takodje svetli i to ceo taster. Veoma korisno ako se telefon stavi na ekran. U mraku je svetlo veoma jako.El Laki napisao:Ne svetli. To je prisutno samo na G2/G Pro 2 modelima.
- yocasylver
- Mobil manijak
U 20.45 kupicu telefon.Veceras prvi utisci i slike .
- kvaka33
- Expert
Bogami dobismo od tebe i tacno vreme kupovine,sada posalji i mesto primopredaje ,pa da nabavimo i novac i telefon za dz
Javi ,koji model,boju itd si uzeo

Javi ,koji model,boju itd si uzeo
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
kvaka33, mislim da bi se ti i ja odlično slagali 

- yocasylver
- Mobil manijak
Lokacija nepznata
Kupio,uzeo model 2/16GB.Nisam mogao da cekam vise jaci.Model za azijsko trziste,imam onaj dodatak za punjac,onu navlaku.Android verzija 5.0.1 i pokrenuo mi je update softvera.Da li da prihvatim tj instaliram?

Kupio,uzeo model 2/16GB.Nisam mogao da cekam vise jaci.Model za azijsko trziste,imam onaj dodatak za punjac,onu navlaku.Android verzija 5.0.1 i pokrenuo mi je update softvera.Da li da prihvatim tj instaliram?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Da, radi perfektno na 5.1.1.
Što se xda podrške tiče, ništa dok lg ne dozvoli otključavanje bootloader-a. Jedino ako nešto ne hakuju mada teško. S druge strane nije ni potreban toliko neki custom rom, sve radi kako treba. Root je moguć, samim tim i brisanje bloat-a, xposed itd. Strava je telefon, čestitam 

- yocasylver
- Mobil manijak
http://www.dodaj.rs/f/q/6y/4VLelTwa/20151021222458.jpg
http://www.dodaj.rs/f/a/OB/3x6Goa5O/1/2 ... 222329.jpg
http://www.dodaj.rs/f/l/cc/3dIrFO0q/20151021222314.jpg
Jbg,za G2 mi je trebao micro SIM a sad nano SIM.Tek sutra cu moci da koristim.Taman cu uzeti 4G kartiicu.
Hvala na cestitkama,bolji da kupite.Na zalost nemam garanciju.Prodavac je proveren,pre mesec dana sam kupio jedan Corby 2 za majku moj devojke i sve fercera kako treba.Dao mi je garanciju na ispravnost 15 dana.
http://www.dodaj.rs/f/a/OB/3x6Goa5O/1/2 ... 222329.jpg
http://www.dodaj.rs/f/l/cc/3dIrFO0q/20151021222314.jpg
Jbg,za G2 mi je trebao micro SIM a sad nano SIM.Tek sutra cu moci da koristim.Taman cu uzeti 4G kartiicu.
Hvala na cestitkama,bolji da kupite.Na zalost nemam garanciju.Prodavac je proveren,pre mesec dana sam kupio jedan Corby 2 za majku moj devojke i sve fercera kako treba.Dao mi je garanciju na ispravnost 15 dana.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
antec Jesi ti root-ovao telefon? Ako jesi, ostavi link ka proverenoj metodi.
- kvaka33
- Expert
Poslednja izmena od kvaka33 u Čet, 22. Okt 2015. 01:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- yocasylver
- Mobil manijak
Ja sam ovom metodom rutovao dok je telefon još bio kod mene:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=3169212
Vidim da sad ima i neka jednostavnija varijanta pa probajte, neka alatka sklopljena
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=3169212
Vidim da sad ima i neka jednostavnija varijanta pa probajte, neka alatka sklopljena