Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Evo javljam se nakon svih iskustava sa servisima i ostalim stvarima:
kao sto zna vecine, od prvog dana imam problem sa gubljenjem signala u pojedinim delovima grada, u selima, cak i u nekim prostorijama u stanu i to ne moze nikako da se resi, probao sam fabricka resetovanja i nista. Imam garanciju PIN computersa, telefon sam nosio kod njih, pa su me sutradan zvali da preuzmem telefon jer mu po njima NISTA NE FALI. Nakon toga, sam se ovde javio na forumu, pa sam dobio savete da kontaktiram ljude iz HUAWEI SRBIJA organizacije, sa njim sam stupio u kontakt i rekli su mi da ponovo odnesem telefon u servis i u slucaju da mi ne rese problem, da ne uzimam telefon vec da se njima obratim. Tako je i bilo, u servisu nista nije uradjeno, ja nisam preuzeo telefon i javio se opet ljudima iz Huaweia, koji su rekli da su prosledili zalbu na servis i da ce se problem verovatno resiti, naravno proslo je 10 dana od tada, niko mi se nije javljao i ja danas okrenem servis i oni mi kazu kao telfon je gotov dodjite da ga preuzmete. Odem, uzmem telefon, dodjem kuci i nastavi se sve po starom, u sred dnevne sobe gubi se signal na svakih 5 minuta, u wcu nema signala i tako dalje. Ovo je da covek poludi, ja vise ne znam sta da radim, ponavljam imam legalnu PIN computers garanciju. Svaki savet mi je dobrodosao, rekli su mi da cekam legalan apdejt, ali njega i dalje neva. Hvala puno
Jezivo, uvek se vade na taj zvanicni apdejt.
Istraj, trazi svoje, postoje inspekcije / udruzenja za zastitu potrosaca i slicno, problem se mora resiti, tako sto ce telefon popraviti ili tebe obestetiti.
Nema ti druge...
Ma bezi ovo je nevidjeno, nema vise sta da se radi. Postoji li mogucnost da podnesem nekakav zahtev za zamenu uredjaja? I gde se to podnosi? U Servisu?
Da li si koristio premium garanciju?
Zvuci suludo, ali ja bih isao na to da ga razbijem i trazim novi. Jer u tom slucaju prepirke nema!
Naravno, prvo se dobro raspitaj oko toga, vidi sta je sve potrebno da bi se ona primenila, koji su uslovi itd. Nekako mi je to najbrze resenje.
Ako krenes po inspekcijama, to moze da se oduzi.
Malo se osecam bezveze sto dajem takve savete, ali ako oni igraju na takav nacin, zaigraj i ti.
U ponedeljak cu dobiti jos neke informacije ali custo sumnjam da ce nesto pomoci. Kolko god se dobro raspitao, nemam garant da cu posle razbijanja telefona dobiti nov uredjaj...ovo je strasno, proklet bio dan kad sam odlucio da kupim telefon
Ne radi se o tome, premium garancija podrazumeva jedno servisiranje bez naknade, dakle ako slomim ekran, zanemnice mi ekran o njihovom trosku, a i dalje cu imati problem sa signalom. Telefon novi necu dobiti. Procitao sam na sajtu Huaweia sve oko toga..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.