Facebook, njegova čuvena budjenja, i rešenje! LOLLIPOP
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Facebook, njegova čuvena budjenja, i rešenje! LOLLIPOP
Odlicno funkcionise ovo kada se uradi. Ja sam prezadovoljan
Note IV N9100 dual
Kolege posle zadnjeg update-ta aplikacije FB non stop mi se budi iz sna,iako je uspavan pomocu Greeny aplikacije i oni procesi(par njih) su pogaseni u aplikaciji Disable Service.
Proces koji budi FB se zove "Google Play usluge(com.facebook.analytics2.logger.GooglePlayUploadService)" i kada zelim da u Greeny ga isecem posle toga FB nikako ne mogu da pokrenem normalno. Cim se startuje u sekundi-dve se ugasi i tako u krug.
I jos jedna bitna stvar u aplikaciji Disable service sam video da kada decekiram proces "MqttPushService" i vratim se posle nekog vremena unutar aplikacije vidim da je taj isti proces sam od sebe cekiran,a to se pre nije desavalo...
Jel neko ima ideju sta ovo moze da bude, zeleo bih da mi opet spava FB kako beba.
Proces koji budi FB se zove "Google Play usluge(com.facebook.analytics2.logger.GooglePlayUploadService)" i kada zelim da u Greeny ga isecem posle toga FB nikako ne mogu da pokrenem normalno. Cim se startuje u sekundi-dve se ugasi i tako u krug.
I jos jedna bitna stvar u aplikaciji Disable service sam video da kada decekiram proces "MqttPushService" i vratim se posle nekog vremena unutar aplikacije vidim da je taj isti proces sam od sebe cekiran,a to se pre nije desavalo...
Jel neko ima ideju sta ovo moze da bude, zeleo bih da mi opet spava FB kako beba.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Facebook push notifications now available via Chrome, no official app needed
http://www.androidauthority.com/faceboo ... ed-641986/
http://www.androidauthority.com/faceboo ... ed-641986/
16 godina na forumu MOBILNISVET
U vezi ovog mog problema iznad, rešio sam ga tako što sam skinuo verziju "ispod" ove što sam imao u telefonu i sada ona radi kako treba.
Pozdrav, koristim Lenovo S860. Moj problem je taj što mi ne stižu obaveštenja i poruke sa aplikacije Page Manager. To mi predstavlja veliki problem, jer mi je aplikacija potrebna za posao kojim se bavim. Sva moguća podešavanja na telefonu i na samoj aplikaciji su dobro podešena, odnosno, uključena. Da li neko zna u čemu je problem, molim za pomoć.
Ja mislim da je do same aplikacije, tako je i kod mene. Podešeno da ima notifikacije ali se ne javljaju.
Pregledaj menadzer obavestenja, ili mozda ako imas u opcijama "zasticene aplikacije" - svuda Page Manager treba biti čekiran, aktivan.
Hvala na odgovorima
, opet sam pretresla telefon , opciju "zaštićene aplikacije" nisam pronašla
, i dalje ne radi ... počinjem da sumnjam da je problem do aplikacije. FB notifikacije se oglašavaju, a za Page Manager ne?!

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 23:42
- :: Xiaomi Mi 9 Lite
- :: Huawei P8 Lite
Re: Kako zaustaviti Facebook da radi u pozadini?
1) nikako, tako su iskodirani da su non stop aktivni, čuo sam ni da greenify ne radi više. 2) near field communication, za konekciju, plaćanje itd. Uglavnom u Srbiji ne radi.
Re: Kako zaustaviti Facebook da radi u pozadini?
Imaš temu o FB u Android sekciji, potraži tamo ima objašnjenja.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Koristite Facebook Lite, ja ga trošim već godinu dana i jos mi glava ili nesto drugo nije otpalo.
Malo je ruzniji ali zauzima samo 5MB RAM memorije, a sljaka normalno
Malo je ruzniji ali zauzima samo 5MB RAM memorije, a sljaka normalno
Android 12