Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: Off, opušteno ćaskanje
Da li je neko video ili cuo za Tesla 6,prvi srpski telefon ?
Serbian cell phone made in P.R.C. 
Mislim da ima ovde review o njemu koga je dobio na testiranje, ili sam to procitao na nekom drugom forumu.

Mislim da ima ovde review o njemu koga je dobio na testiranje, ili sam to procitao na nekom drugom forumu.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Tako je, druže Grgo
, baš in PRC. Sa tačkama između, naravno.
probotzor je uradio par video klipova na YT o njemu, a moja malenkost i još neki ljudi odavde, sa foruma, izneli smo svoja preliminarna viđenja telefona u temi:
http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... 51&t=29375

probotzor je uradio par video klipova na YT o njemu, a moja malenkost i još neki ljudi odavde, sa foruma, izneli smo svoja preliminarna viđenja telefona u temi:
http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... 51&t=29375
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ne vređajte Teslu. Lepo nazovite uređaj njegovim pravim imenom - iNew 7. 

Ja sam citao valjda review na SK forumu i kazu da je dobar, al cena bas i nije s obzirom da je prc i to ne bas poznat prc kao xiaomi, elephone, oppo..
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Da li je neko od vas clan kluba sa 5 zvezdica u Top Shopu?Hteo bih da kupim nesto pa ako moze neko da se javi i ustedi mi par hiljada bio bih mu zahvalan
E lošmi, daj izbaci malo utiske o DJI fantomu
video sam da si ga uslikao na flickr - u
Jesi li kačio mob na njega, ako jesi daj neku sliku

Jesi li kačio mob na njega, ako jesi daj neku sliku

VAŽNO VAŽNO VAŽNO
Od 30.11 server dodaj.rs se gasi, samim tim i sav sadržaj na njemu!!! Tako da sve što imate na njemu polako prebacujte na komp ili na drugi server.
Od 30.11 server dodaj.rs se gasi, samim tim i sav sadržaj na njemu!!! Tako da sve što imate na njemu polako prebacujte na komp ili na drugi server.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ajde svi djuture na flickr 

-
- Sertifikovani Trol
Je l' znate neku dobru alternativu? Ja ga koristim prvenstveno kao "meme bank" pa kad mi zatreba neki dobar gif ili fotka za komentar uvek mi je pri ruci. 

-
- Sertifikovani Trol
^ © 2009 - 2015 Pics.RS & MILF Image hosting

Vidim da se dosta tuče po imgur-u. Kontam da isprobam kakav je.
EDIT: Preseljeno na imgur.com i šljaka odlično!

EDIT 2: Moram što pre da pravim novi nalog na forumu zbog ovakvih postova... kad neće Miško da mi promeni nick.

Vidim da se dosta tuče po imgur-u. Kontam da isprobam kakav je.

EDIT: Preseljeno na imgur.com i šljaka odlično!

EDIT 2: Moram što pre da pravim novi nalog na forumu zbog ovakvih postova... kad neće Miško da mi promeni nick.

Kolege zamoli bih vas da mi neko objasni ukratko kako funkcioniše sajt "booking.com". Znači interesuje način plaćanja, ja kako sam video pre početka pretrage se unese datum dolaska odlaska, osobe, mesto i onda se ide na pretragu. E dalje me interesuje kako to funkcioniše i jel je to 100% sigurno, da ne bude dođem a nemam smeštaj. Imao bih uskoro neko putovanje van zemlje, pa bih trebalo tako da ispaniram smeštaj, a pošto nisam nikada to koristio tražim savet od vas.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Off, opušteno ćaskanje
Jednostavno je. Ja sam tako putovao.
Kad ides na rezervaciju, odaberes smestaj/sobu, dobijas mejl sa svim podacima i to je to. Prilicno je sigurno sve.
Placanje zavisi od hotela/hostela. Negde moras odmah online, negde placas kad stignes, neki smestaj mozes da odjavis par dana pre zakazanog termina besplatno itd.
Pored booking-a imas jos par dobrih aplikacija npr Trivago, Hotels.com, TripAdvisor. Svi funkcionisu na istom principu.
Kad ides na rezervaciju, odaberes smestaj/sobu, dobijas mejl sa svim podacima i to je to. Prilicno je sigurno sve.
Placanje zavisi od hotela/hostela. Negde moras odmah online, negde placas kad stignes, neki smestaj mozes da odjavis par dana pre zakazanog termina besplatno itd.
Pored booking-a imas jos par dobrih aplikacija npr Trivago, Hotels.com, TripAdvisor. Svi funkcionisu na istom principu.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Radi savrseno. Ja sam to cesto koristio, nikad problema. Moras da ostavis broj CC, i to je to. Osim u slucajevima kad je navedeno, mada uvek imas mogucnost izbora, placanje je na licu mesta.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Acamatic, ja sam sebi i supruzi nekoliko puta bukirao čitav idmor kroz Booking.com aplikaciju, bez ikakvih problema.
Treba da za svaku rezervaciju dobiješ i potvrdu, pokažeš je za slučaj da ima nekih problema, mada nikad ne bude. Za svaku rezervaciju ti stoji vreme do kada možeš da je otkažeš bez penala.
Po nekom pravilu, Booking odmah rezerviše sredstva sa tvoje kartice, ali ne plaćaš odmah. Onda kad platiš, rezervisana sredstva se oslobadjaju. Meni su u Veneciji recimo dali opciju da prosto procesiraju već zadržana sredstva, umesto da ja regularno platim pa se ona oslobode sa kratice. Obrazloženje za ovo je bilo da će ako platim redovno, rezervisana sredstva biti oslobodjena tek koji dan kasnije. U svakom slučaju, bez ikakvih problema.
Takodje, Trivago je dobra aplikacija za istu namenu. Tripadvisor isto. Sve sam ih koristio, bez ikakvih problema.
Treba da za svaku rezervaciju dobiješ i potvrdu, pokažeš je za slučaj da ima nekih problema, mada nikad ne bude. Za svaku rezervaciju ti stoji vreme do kada možeš da je otkažeš bez penala.
Po nekom pravilu, Booking odmah rezerviše sredstva sa tvoje kartice, ali ne plaćaš odmah. Onda kad platiš, rezervisana sredstva se oslobadjaju. Meni su u Veneciji recimo dali opciju da prosto procesiraju već zadržana sredstva, umesto da ja regularno platim pa se ona oslobode sa kratice. Obrazloženje za ovo je bilo da će ako platim redovno, rezervisana sredstva biti oslobodjena tek koji dan kasnije. U svakom slučaju, bez ikakvih problema.
Takodje, Trivago je dobra aplikacija za istu namenu. Tripadvisor isto. Sve sam ih koristio, bez ikakvih problema.
Hvala svima na odgovorima, dosta mi znače. Pošto niko iz moje okoline nije koristio ovo, ja sam morao vama(mojma) da se obratim.
Imam samo još jedno pitanje ili nedoumicu: kada sve označim(mesto, vreme, datum, osobe) ja dobijem na svoju mail adresu neku vrstu potvrde koju trebam da odštampam da bi je pokazao na uvid u hotel(hostel), dotle sam sve razumeo.
Sada sledi ono bitnije, neko je napomenuo penale, to sam i ja čuo da postoji (ako se ne pojaviš ili ispoštuješ dogovor sa hotelom), mene sada iskreno zanima kako oni mogu da mi naplate penale preko mail adrese i da znaju da sam ja ozbiljan. Ili pre bilo kog početka pravi se account u kome se unose podaci svi i oni sa kreditne kartice pa pomoću toga oni udaraju penale za ne poštovanje dogovora.
Imam samo još jedno pitanje ili nedoumicu: kada sve označim(mesto, vreme, datum, osobe) ja dobijem na svoju mail adresu neku vrstu potvrde koju trebam da odštampam da bi je pokazao na uvid u hotel(hostel), dotle sam sve razumeo.
Sada sledi ono bitnije, neko je napomenuo penale, to sam i ja čuo da postoji (ako se ne pojaviš ili ispoštuješ dogovor sa hotelom), mene sada iskreno zanima kako oni mogu da mi naplate penale preko mail adrese i da znaju da sam ja ozbiljan. Ili pre bilo kog početka pravi se account u kome se unose podaci svi i oni sa kreditne kartice pa pomoću toga oni udaraju penale za ne poštovanje dogovora.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pravis acc, naravno.
Sto se potvrde tice, stigne ti mejl, mozes a ne moras da odstampas. Ja nisam ni imao prilike da stampam u par navrata. To ti u sustini sluzi samo ako ne mozes da se sporazumes sa recepcionarem, pa mu pokazes. Najcesce je dovoljno samo ime i prezime da kazes i odmah te nadju.
Sto se potvrde tice, stigne ti mejl, mozes a ne moras da odstampas. Ja nisam ni imao prilike da stampam u par navrata. To ti u sustini sluzi samo ako ne mozes da se sporazumes sa recepcionarem, pa mu pokazes. Najcesce je dovoljno samo ime i prezime da kazes i odmah te nadju.
Hvala azimuth još jednom na brzom odgovoru. To mi je bilo bitno da znam. Sada ste mi sve razjasnili, ostaje mi da gledam neki hotel pa da izaberem.
P. S. Upravo se setih za još nešto da pitam. Minimalan kredit na kartici koliko mora biti da bi booking prihvatio rezervaciju. I drugo pitanje šta ako to mesto koje sam rezervisao nije kao u opisu i na slici, jel mogu da odem bez penala?
P. S. Upravo se setih za još nešto da pitam. Minimalan kredit na kartici koliko mora biti da bi booking prihvatio rezervaciju. I drugo pitanje šta ako to mesto koje sam rezervisao nije kao u opisu i na slici, jel mogu da odem bez penala?