Prvo nemoj otvarati novu temu za ovakav post. Drugo test brzine se ne radi ovako, već pomoću štoperice. A ovo "istovremeno" tapkanje na oba telefona je u najmanju ruku neozbiljno i irelevantno za donošenje bilo kakvih zaključaka.
nick6, Krajnje je neozbiljno raditi bilo kakav test brzine na osnovu "istovremenog" tapkanja na ekran, nikakav zaključak na osnovu toga ne može da se izvede.
Ne pričam o kvalitetu ni jednog ni drugog telefona, već metoda za poređenje. Ko god gleda ovakva poređenja, nema šta da traži na forumu već u predškolskom.
Ma koji crni odziv. Odgledao sam pola minuta i kad sam video kako radi test, odmah izašao. Tako da ne znam ni koji je telefon predtavljen kao bolji. Ali sam test kao test je smešan i suviše neozbiljan. Toliko da ne vidim kako bilo ko ko se iole razume u tematiku, može da gleda ovakve stvari. Ova vrsta testa je u rangu review-a one vesele gospođe "ajfon siks".
Stvarno ne znam šta postaje ovde problem. Ako neko preferira Samsung ima puno pravo na to. Lično imam samo pozitivna iskustva sa tim brendom i naravno da ću pričati pozitivno o istom jer ga smatram za odličnim.
U konkretnoj temi postovan je video gde se meri brzina uređaja na amaterski i neadekvatan način, bez obzira o kojim uređajima se radi, vi ste odmah pretvorili to u prepucavanje između brendova.
Ne razume vašu potrebu da omalovažavate nešto što vam se ne sviđa to može da se protumači na razne načine.
No, ovaj forum je video dosta ovakvih tema o prepucavanju i sl., a ova teme neće biti jedna od tih.
Ako želite da nastavite diskusiju o speed testu, koji je pokrenu ovu temu, u argumentovanom duhu onda nastavite u suprotnom tema ide u đubre.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.