Ebe kevu Z2
43 apps in Recent menu i sve radi i otvara instant.
Jos 1,4 gb slobodnog rama,sistem podignut pre nedelju dana.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
To ne prikazuje koliko je slobodno Zapravo prikazuje koliko jos memorije imas na raspolaganju za kesiranje. Sale, daj drugi ss, klikni na 3 dugmica gore desno pa show cached procceses, tu pise koliko je stvarno free. Pozeljno bi bilo da imas 50MB kao na nexus-u
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Znam,Zile,znam [emoji41]
Evo,samo za tebe da paris oci [emoji3]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jesi beli uzeo?
Ja imam crni,ali mi se beli mnogo svidja u zadnje vreme.Da nisu isti telefoni uzeo bi ga koliko mi se svidja dizajn.
Mora da ti bude ukljucena lokacija u podesavanjima telefona i u podesavanjima kamere da oznacis geotaging(postavljanje geografskih oznaka).
Skinite sa linka,prekopirajte na fon i flesujte iz recoverija.
Jedna stvar koju sam primetio ,a tice se slika ...naime,slike u telefonu izgledaju super,ali kad prebacim na komp one izgledaju dosta losije ...e sad jako bitna stvar,kad te iste slike iz telefona prebacim da gledam preko TVa(smart tv ) ,one izgledaju isto tako fenomenalno! A tv je 42inca ful HD i te zajebancije...
Sto znaci da Z2 Pravi ful slike ,i one dobiju svoj pun izrazaj na kvalitetnom ekranu,jel tako? ..Ili je ipak merodavnije ovako kad ih prebacim u komp ?
Kvalitet fotografija se gleda koliko su ciste tj koliko detalja prikazuju na 100 % zumu,nema veze kompjuter ili tv s tim osim sto na tv u originalu izgledaju bolje verovatno zbog jaceg/kvalitetnijeg panela.
Evo i baterije na Pure X v10 romu
Na slici ima sta se sinhronizuje od apps plus su tu i Tapatalk za notifikacije i B92 znaci oko 10/11 programa.
Mreza 3g only,bio je na 3G oko 8 sati,ostalo wifi,auto brightness,lokacija,refresh vremenske na svakih 3 sata,pola sata razgovora itd
Nemam sta vise da ocekujem od baterije jer mi je oko 8 sati bila na 3g mobile data(da je sve vreme na wifi bio bi up time preko 2 dana).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.