Telefon sa dobrom kamerom i baterijom do 200 eura
Telefon sa dobrom kamerom i baterijom do 200 eura
Pozdrav ljudi,drugarica mi uzima telefon do 200 eura,zeli dobru kameru i dobru bateriju,telefon ne mora da bude nov,ako slucajno neko ima i neki svoj telefon da prodaje neka mi se javi na poruke,pa cu vas ja spojiti,ako ne voleo bih da cujem savete i predloge sta je najbolje uzeti za taj novac-Samo nemoj te G2 LG
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Telefon sa dobrom kamerom i baterijom do 200 eura
Definitivno galaxy J5 ako je kamera primarna stavka.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ja bih pre rekao defitivno galaxy J5 ako je BATERIJA primarna stavka.znemanja napisao:Definitivno galaxy J5 ako je kamera primarna stavka.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pa za taj budžet, tesko da ima bolji android uređaj. Tu je i G2, ali autor teme je rekao da ne želi taj model, tako preostaje jedino J5. Naravno, tu je No.1 u svetu fotografije, a to je PV808, ali on radi pod Symbian Belle OS koji je mrtav.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Sem kutijagreha J5 nije imao niko, a on em zna da slika sa manuelnim podešavanjima
em posle doradi sliku na kompu, tako da nismo videli kako slike izgedalju na automatici.
Lumia 830 ima super kameru i ne tako super bateriju, ali pregura dan sigurno.
em posle doradi sliku na kompu, tako da nismo videli kako slike izgedalju na automatici.
Lumia 830 ima super kameru i ne tako super bateriju, ali pregura dan sigurno.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Da me ne shvatiš pogrešno, tvoje fotke ozgledaju bolje nego sa S6, tako da .....
I ne znaju svi da čitaju flickr i šta je menjano, evo ja ne znam i ne zanima me.
Treba neko drugi da pokaže svoje slike sa J5, na to sam mislio.
Benč je možda nerealniji i od ovog foruma čak, tamo je Samsung veći predmet obožavanja nego ovde.
I ne znaju svi da čitaju flickr i šta je menjano, evo ja ne znam i ne zanima me.
Treba neko drugi da pokaže svoje slike sa J5, na to sam mislio.
Benč je možda nerealniji i od ovog foruma čak, tamo je Samsung veći predmet obožavanja nego ovde.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Aha...ja kada sam pricao da mi slike bolje izgledaju sa J5 nego sa S6,neki su se smejali
Ali dobro...
Ali dobro...
Ako nisi gadljiv na windows, lumia 640xl, baterija je odlicna, a kamera sasvim solidna, plus displej od 5,7 inca da i slike budu pregledne