Prelazak sa G3 na ?
Re: Prelazak sa G3 na ?
Flex ima jaci cpu i gpu od g4 a tek od mate 7, sa ramom je isti kao mate 7 dok g4 ima 3gb, osim izrade i baterije ne vidim sta to mate 7 nudi vise, pritom je flex za multimediju kao stvoren sa zakrivljenim ekranom. Jedino mu treba dodatna baterija ako planira bas da ga przi jer je malo jaca od g3...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kada neko kaže da je Lg G4 bolji od Mate 7 samo po pitanju kamere, za mene je diskusija završena. Previše ubijaju forum Huawei fanovi. Dovode ljude u zabunu gde im oreporucujun precenjene midrange ili prošlogodišnje modele umesto najnovijih flagshipa misleći da je metalna izrada i baterija sve. Mislim da je to svima očigledno ali im se iz nekog razloga toleriše.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Bolji je kad ih poredjas na stolu, pokupis Mate 7, malo ga procackas i ostavi vau utisak... Kapiras? 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Gresis po pitanju fanova huawei modela,ocigledno ne citas sta se pise po temama,a ni na postavljenim zahtecima korisnika
Ako neko kaze primarna mu kamera ,ja nemam sta da dodam niti bilo ko,ko ima huawei
Ako kaze baterija,veci ekran,premium izrada ,brzina,tu na zalost lg modeli nemaju sta da traze ni u kom smislu,mada nisam probao lg v10,ali ocekujem uskoro da ga procackam ,bar mi je tako obecano [emoji1]
Poenta price je sto su se odjednom pojavili ljudi koji kapiraju da za manje para dobijaju kvalitet
Kojima brend nista ne znaci ako za to moraju da daju brdo para a jos I ne rade dobro,kojima nije bitan sto u kaficu I pokazivanje
Bitno im je da za sto manje para dobiju isto ono sto ce dobiti I kupovinom nekih vodecih firmi u svetu mobilne telefonije
Sad se mnogi osetili ugrozenim pa im sve smeta
Odjednom jaka baterija nije bitna a na to kukalo 99% foruma
Odjednom premium materijal nije bitan a na to kukalo 99% foruma
Odjednom cena nije bitna a na to kukalo 99% foruma
Apdejti nisu bitni a na to kukalo 99% foruma
Premium garancija plus vazi svaka garancija iz Eu bez obzira u kojoj je zemlji kupljen ,sjajno zar ne,to jos samo apple ima
Mate 7 je dobio lizu'5.1.1 30.09 nista mnogo kasnije od nekih vodecih firmi plus dobice android 6
I kako onda da se Huawei ne nudi ljudima koji sve to traze ?
Jednostavno kao sto je LG svojevremeno napravio ogroman pomak I postao dobra firma,to isto je sada napravio Huawei ,nista strasno,naprotiv to je odlicno jer nam se svima nudi mogucnost da jeftinije nabavimo dobar telefon ,daj boze da jos neko to napravi
Ako neko kaze primarna mu kamera ,ja nemam sta da dodam niti bilo ko,ko ima huawei
Ako kaze baterija,veci ekran,premium izrada ,brzina,tu na zalost lg modeli nemaju sta da traze ni u kom smislu,mada nisam probao lg v10,ali ocekujem uskoro da ga procackam ,bar mi je tako obecano [emoji1]
Poenta price je sto su se odjednom pojavili ljudi koji kapiraju da za manje para dobijaju kvalitet
Kojima brend nista ne znaci ako za to moraju da daju brdo para a jos I ne rade dobro,kojima nije bitan sto u kaficu I pokazivanje
Bitno im je da za sto manje para dobiju isto ono sto ce dobiti I kupovinom nekih vodecih firmi u svetu mobilne telefonije
Sad se mnogi osetili ugrozenim pa im sve smeta
Odjednom jaka baterija nije bitna a na to kukalo 99% foruma
Odjednom premium materijal nije bitan a na to kukalo 99% foruma
Odjednom cena nije bitna a na to kukalo 99% foruma
Apdejti nisu bitni a na to kukalo 99% foruma
Premium garancija plus vazi svaka garancija iz Eu bez obzira u kojoj je zemlji kupljen ,sjajno zar ne,to jos samo apple ima
Mate 7 je dobio lizu'5.1.1 30.09 nista mnogo kasnije od nekih vodecih firmi plus dobice android 6
I kako onda da se Huawei ne nudi ljudima koji sve to traze ?
Jednostavno kao sto je LG svojevremeno napravio ogroman pomak I postao dobra firma,to isto je sada napravio Huawei ,nista strasno,naprotiv to je odlicno jer nam se svima nudi mogucnost da jeftinije nabavimo dobar telefon ,daj boze da jos neko to napravi
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Gledao sam flex2 u mtsu, svidja mi se fon , zakrivljen ekran ali kamera mu je toliko ocajna i bas mi je pokvarila celokupni utisak. (plus malo klizi ) Nasao sam mate7 za 340, dok je g4 oko 390e. p8 definitivno otpada . Inace,fon uzimam za narednih 6 meseci i prodaja, mozda se i isplati uzeti flex2 dok ne skupim za z5 (ili neki drugi koji izadje)? Hvala ljudi na odgovorima !
- El Laki
- Prijatelj foruma
kvaka33 toliko si gluposti napisao, da ti treba dati zahvalnicu.
1. Mate 7 brži od G4? Pa ti nisi čist. Prepuni forumi ljudi koji se žale na 50 sitnih bagova na Mate 7 a ti ovde prosipaš priču.
2. Lizalicu dobio u oktobru? Ne puno posle drugih? Flex 2 izašao početkom februara sa lizalicom. 7-8 meseci razlike alo!
Mate 7 ima odličnu bateriju i izradu, ok, da. Performanse, hardver, softver, podrška, update, kamera, izmenljiva batwrija, sve je na strani G4.
I da ne bude da ja pljujem Huawei. Kada sam ja na ovom forumu hvalio Mate 7 ti i mnogi drugi koji ste sada tobože fanovi ovog brenda, niste ni znali za Mate 7. Tako da, tišina.
1. Mate 7 brži od G4? Pa ti nisi čist. Prepuni forumi ljudi koji se žale na 50 sitnih bagova na Mate 7 a ti ovde prosipaš priču.
2. Lizalicu dobio u oktobru? Ne puno posle drugih? Flex 2 izašao početkom februara sa lizalicom. 7-8 meseci razlike alo!
Mate 7 ima odličnu bateriju i izradu, ok, da. Performanse, hardver, softver, podrška, update, kamera, izmenljiva batwrija, sve je na strani G4.
I da ne bude da ja pljujem Huawei. Kada sam ja na ovom forumu hvalio Mate 7 ti i mnogi drugi koji ste sada tobože fanovi ovog brenda, niste ni znali za Mate 7. Tako da, tišina.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Kome još treba izmenjiva baterija kada ima bateriju od 4100mAh koja gura u proseku 7h sot-a? I koja će i posle 2 godine da gura preko 5h što je za današnje telefone retko dostižno (čast izuzecima - Xperia Z serija telefona prvenstveno). Da li je zapravo toliko bitno da li će fon dobiti update mesec-dva ranije ili kasnije? Pa i da čekam pola godine baš me briga, nije mi to najbitnija stavka kod telefona. Zašto da apdejtujem fon koji odlično radi na starijoj verziji softvera kad kod većine proizvođača update unazadi telefon? Šta je bilo sa S5, sa G2, ĆUTIMO? Ako ti je najbitniji redovni update ti pazari lepo ajfon i uživaj. To što ti često menjaš telefone ne znači da si stručnjak za iste. Ako si već toliki stručnjak što te lepo ne zaposle ovi iz Samsunga/Apple-a/Microsoft-a pa da nam napraviš jedan savršen telefon onako po tvojoj meri? Nisam zaljubljenik ni u jednu marku telefona i vidim da ovde nekim zaljubljenicima smeta što ne pišem samo lepo o telefonima koji ne nude ništa specijalnije od konkurencije, ali ih nude po specijalno visokoj ceni koja je opravdana isključivo brendom.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- kvaka33
- Expert
Mislis na onaj bagoviti 5.0.1 pa 5.0.2 sto je baterija curila I kroz antenu ahahaha,I ti to zoves apdejt,pa ljudi plakali po forumima da se vrate na kit kat ,prodavali telefone .....
Sitni bagovi,koji ,ja ih nemam ali ih zato neznalice poput tebe kojih ima ama bas na svakoj temi imaju
Treba znati flesovati ,sve pise,onda nema bagova lagova itd ,citaj pazljivo
Mate 7 je brzi telefon od G4 ne zbog hardvera vec zbog softvera ,ako si cuo za liniju Nexus koja nikada nije imala najbolji hardver ali je imala dobar softver oslobodjen raznih gluposti i uvek bila najbrza I danas je
Optimizacija sistema,imas u recniku ,procitaj
Zato I dan danas iphone razbija brdo premium modela iako nema najjaci hardver
I za kraj,lepota je prolazna ,samo je glupost vecna
Sitni bagovi,koji ,ja ih nemam ali ih zato neznalice poput tebe kojih ima ama bas na svakoj temi imaju
Treba znati flesovati ,sve pise,onda nema bagova lagova itd ,citaj pazljivo
Mate 7 je brzi telefon od G4 ne zbog hardvera vec zbog softvera ,ako si cuo za liniju Nexus koja nikada nije imala najbolji hardver ali je imala dobar softver oslobodjen raznih gluposti i uvek bila najbrza I danas je
Optimizacija sistema,imas u recniku ,procitaj
Zato I dan danas iphone razbija brdo premium modela iako nema najjaci hardver
I za kraj,lepota je prolazna ,samo je glupost vecna
- El Laki
- Prijatelj foruma
Besni fanboyevci. 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Zasto da update-ujem svoj stari S2, koji radi na 2.3.6 super(baterija super) na 4.1.2? Neka ga Mate 7 na 4.4.x, ko moze da uziva u istom UI, nek izvoli..?filip11314 napisao:Pa i da čekam pola godine baš me briga, nije mi to najbitnija stavka kod telefona. Zašto da apdejtujem fon koji odlično radi na starijoj verziji softvera kad kod većine proizvođača update unazadi telefon? Šta je bilo sa S5, sa G2, ĆUTIMO?
G2 i S5? 5.0.x je fail i na nexusu, tako da ono... Izbacili su cisto radi reda

Tako da... Na IT si forumu, ta prica otpada druze. Ni jednog trenutka se nisam pokajao zasto sam update-ovao Nexus 5 ili HTC M8 na lollipop.
Nemoj da ih branis, jednostavno su odugovlacili taj update za Mate 7, malo je bez veze. S4 samsung je pre njega dobio lollipop...Ali dobro, mislim da ce se sada popraviti sa 6.0, onako kako su najavili.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma daj Žile, pričaš sa čovekom koji Huawei upoređuje sa Apple-om po pitanju optimizacije?! Koji kaže da je Huawei povoljniji a njegov midrange (Honor 7) košta koliko Lg flagship?!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Dajte ljudi da se ne svadjamo. Stvarno cenim svacije misljenje, ali ovde je prica da li (i zasto) kupiti mate7, g flex 2 i mozda g4 ?! Skrecemo sa teme,a ne bih posle mozda 20ak dana da dodjem i napisem kako sam se razocarao u neki telefon od gore pomenutih. Pozdrav.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A da malo iskulirate i evo recimo ovde prestanete sa bilo kakvim vredjanjem i povisenim tonom? Najlakse je obrisati temu i podeliti banove, zar je to jedini nacin da se pojedinci smire?
Hvala.
Hvala.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Po danu kamera je sasvim dobra. Na nivou G3. U low light je gori od G3. Ne znam kako si testirao fon. Po danu ili mraku. Kamera je sasvim solidna i ne moze biti minus ovom telefonu. Trebalo bi kad dodje 6.0 da poprave taj low light jer ima hardver isti kao G3 i nema razloga da bude gori. Jos ima napredniji OISStoudemire napisao:Gledao sam flex2 u mtsu, svidja mi se fon , zakrivljen ekran ali kamera mu je toliko ocajna i bas mi je pokvarila celokupni utisak. (plus malo klizi ) Nasao sam mate7 za 340, dok je g4 oko 390e. p8 definitivno otpada . Inace,fon uzimam za narednih 6 meseci i prodaja, mozda se i isplati uzeti flex2 dok ne skupim za z5 (ili neki drugi koji izadje)? Hvala ljudi na odgovorima !
- kvaka33
- Expert
Nista novo druze ,ima toga na svakome forumuStoudemire napisao:Dajte ljudi da se ne svadjamo. Stvarno cenim svacije misljenje, ali ovde je prica da li (i zasto) kupiti mate7, g flex 2 i mozda g4 ?! Skrecemo sa teme,a ne bih posle mozda 20ak dana da dodjem i napisem kako sam se razocarao u neki telefon od gore pomenutih. Pozdrav.

Da se vratimo temi
Flex 2,najeftiniji i najlosiji od gore pomenuta tri modela,najbolji po pitanju cene tj odnos ulozeno dobijeno,neobican dizajn,interesantan model u svakome slucaju
Zameraju mu da je procesor los i da se zbog njega previse greje u radu (sto i nije bas istina posle apdejta koji je dobio)
Kamera za nijansu losija od G3,malo tamniji ekran zbog premaza i,zastite ekrana,nekada vidljivo nekada ne.dDobice android 6 i tu se zaglaviti na zalost (nadam se da nece),losa podrska developera
G4,za neke najbolji izbor,prvenstveno zbog odlicne kamere i 2k ekrana i podrske developera
Generalno preslikan G3 sa sitnim promenama u izgledu i pojacanim hardverom,nista novo nije doneo
Niti premium materijal,niti neko ubitacno trajanje baterije,niti bilo koju noviju funkciju koju vec imaju i neki modeli srednjeg ranga
Pouzdan telefon i to je to,za mene neprimetan,veci je wow ostavio flex2 na mene
Mate 7,ahaha sad sam ga ugasio
Pre svega ovde ga pominju najvise zbog odlicne baterije i premium izrade(zaista lep telefon)premium garancije,bilo koja garancija iz EU vazi i kod nas,(samo apple to jos ima)senzora otiska prsta koji je mozda trenutno najbolji od svih modela koji ga poseduju,jak zvuk i jako dobra cena,odnos ulozeno dobijeno,jedini pravi phablet od ova tri(obzirom da je 5.5 vec postao neki standard)
Nije glomazan,dosta kompaktan,tako da je lako baratati sa njime
Zameraju mu spor apdejt,losu podrsku developera i prosecnu kameru
O fluidnosti sistema namerno nisam pisao da ne bih opet zapoceo prepirku,pronadji sam na netu sva tri modela pa uporedi
Naravno sva tri moraju biti na lizalici
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja nisam nikakav fanboy, niti patim od toga da kako znam i umem branim neki brend. Ko je ovde duže, zna to vrlo dobro. Među prvima sam pričao o Mate 7, posedovao MX4, G Pro 2, i slične nepopularne modele.
Zašto ovde ne preporučujem Mate 7? Evo ovako. Imamo 3 modela između kojih se čovek troumi - G4, Flex 2 i Mate 7. Prvi košta 370e, drugi 260e i Mate 7 310e. Mate 7 ima najbolju bateriju i izradu (mada je klizaviji i teži za rukovanje od druga dva modela). Flex 2 i G4 imaju jači hardver i rade osetno brže od Mate 7. G4 ima kameru takvu da je glupo porediti je sa ova dva modela. Kamere na Flex 2 i Mate 7 bih rekao da su u rangu. Huaweiev softver je drugačiji od većine drugih ali nije fluidan kao npr Meizu-ov UI, a opet ni tako pun sa opcijama. Ima sitne bagove, reloading početnih ekrana, recent apps bag, itd. Flex 2 već ima 5.1.1 a uskoro dobija 6.0. G4 ima 6.0. Mate 7 je LP dobio pre 2 meseca tek (7-8 meseci nakon Flexa primera radi). G4 ima najbolji displej, kako na papiru tako i uživo. S obzirom da osnivač teme dosta gleda filmove, sigurno će videti razliku u displeju. Sa druge strane i Flex je bolji za multimediju jer je zakrivljen i uživanje je gledati film ili igrati igricu na takvom displeju. Onda tu su sd slotovi i izmenljiva baterija na G4. Oba Lg modela su lakša za rukovanje pre svega jer su manji, a zakrivljeni pa je telefon moguće koristiti jednom rukom bez problema. Mate 7 kao i dobar deo metalnih telefona je klizav, a uz njegove dimenzije to dodatno dolazi do izražaja. Da odaje dobar utisak u ruci, odaje, ali je klizav. Isto tako G4 sa kožnim leđima uopšte ne deluje jeftino i plastično, naprotiv. To zna svako ko ga je gledao uživo.
Da sumiram, za 50e manje sa Flex 2 dobija (u odnosu na Mate 7) bolji displej za multimediju, kompaktniji telefon, jači hardver, bolje performanse i softver, podršku, redovni update.
Sa druge strane, za 50e evra više dobija (opet u odnosu na Mate 7) dosta bolji displej (rezolucija, reprodukcija boja, kontrast, ugao vidljivosti, zakrivljen displej), jači hardver, bolje performanse, najnoviji android, brutalne kamere, izmenljivu bateriju, bolju podršku, kompaktan telefon i odličan osećaj u ruci.
Mate 7 daje bolju bateriju i kvalitetniju izradu, ali klizaviji telefon i glomazniji. Ima senzor otiska prsta jedan od najboljih, kome je to potrebno. Očajnu podršku, faličan softver, update koji kasni više od pola godine a koji je potreban za ispravljanje sitnih bagova, tek prosečne kamere i performanse, ne svakome dobar UI.
Zašto ovde ne preporučujem Mate 7? Evo ovako. Imamo 3 modela između kojih se čovek troumi - G4, Flex 2 i Mate 7. Prvi košta 370e, drugi 260e i Mate 7 310e. Mate 7 ima najbolju bateriju i izradu (mada je klizaviji i teži za rukovanje od druga dva modela). Flex 2 i G4 imaju jači hardver i rade osetno brže od Mate 7. G4 ima kameru takvu da je glupo porediti je sa ova dva modela. Kamere na Flex 2 i Mate 7 bih rekao da su u rangu. Huaweiev softver je drugačiji od većine drugih ali nije fluidan kao npr Meizu-ov UI, a opet ni tako pun sa opcijama. Ima sitne bagove, reloading početnih ekrana, recent apps bag, itd. Flex 2 već ima 5.1.1 a uskoro dobija 6.0. G4 ima 6.0. Mate 7 je LP dobio pre 2 meseca tek (7-8 meseci nakon Flexa primera radi). G4 ima najbolji displej, kako na papiru tako i uživo. S obzirom da osnivač teme dosta gleda filmove, sigurno će videti razliku u displeju. Sa druge strane i Flex je bolji za multimediju jer je zakrivljen i uživanje je gledati film ili igrati igricu na takvom displeju. Onda tu su sd slotovi i izmenljiva baterija na G4. Oba Lg modela su lakša za rukovanje pre svega jer su manji, a zakrivljeni pa je telefon moguće koristiti jednom rukom bez problema. Mate 7 kao i dobar deo metalnih telefona je klizav, a uz njegove dimenzije to dodatno dolazi do izražaja. Da odaje dobar utisak u ruci, odaje, ali je klizav. Isto tako G4 sa kožnim leđima uopšte ne deluje jeftino i plastično, naprotiv. To zna svako ko ga je gledao uživo.
Da sumiram, za 50e manje sa Flex 2 dobija (u odnosu na Mate 7) bolji displej za multimediju, kompaktniji telefon, jači hardver, bolje performanse i softver, podršku, redovni update.
Sa druge strane, za 50e evra više dobija (opet u odnosu na Mate 7) dosta bolji displej (rezolucija, reprodukcija boja, kontrast, ugao vidljivosti, zakrivljen displej), jači hardver, bolje performanse, najnoviji android, brutalne kamere, izmenljivu bateriju, bolju podršku, kompaktan telefon i odličan osećaj u ruci.
Mate 7 daje bolju bateriju i kvalitetniju izradu, ali klizaviji telefon i glomazniji. Ima senzor otiska prsta jedan od najboljih, kome je to potrebno. Očajnu podršku, faličan softver, update koji kasni više od pola godine a koji je potreban za ispravljanje sitnih bagova, tek prosečne kamere i performanse, ne svakome dobar UI.
Preci na bilo koji od ova tri modela sa G3 je cisto bacanje para. Ja ne vidim sta ces toliko dobiti ogromno pa da sada treba da menjas mobilni. Naravno da svi volimo da promenimo i procackamo nesto novo jer nam je staro dosadilo, ali stvarno nema potrebe. Preci na S6 ili Z5 bi bio prelazak i ok, ovako samo ces se poigrati nedelju dve i nista neces uraditi grandiozno. Treba samo da rutujes g3 malo skockas drugacije desktop i odmah ce ti biti kao drugi mob da imas :DDD
...i da čeka žute fleke i pucanje plastike i možda pregrevanje i resetovanje
ma kakav G3, promašaj, baš danas čuo jednog u teretani kako kuka, hoće da menja za S5...druže iskreno ja bih menjao za Flex 2. Odličan uređaj za te pare. I da uzmeš Mate 7 sa tim metalom stavićeš ga u silikon, siguran sam da nećeš rizikovati lom. Otisak prsta, koliko je to bitno zaboga? Flex 2 OLED, što bi super leglo za filmove, jedinstven dizajn, i odlične performance. G4 je meni overkill, jedino ako ti je kamera vrlo bitna. Inače, ima još lepih stvari na koje mogu da se potroše pare koje bi dao za mate i g4.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Bravo Coni .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
G3 je previse nacrnjen telefon, sto se tice zutih fleka, moj g2 ce za 15 dana da bude star godinu dana, punim ga svaki dan, koristi se maksimalno, bude on vruc ali nema zutih mrlja. Ako se stvore u sledecih godinu dana, imam garanciju pa me bas briga. Ako se desi za npr godinu ipo dana i bude mi bas smetalo prodacu ga za 20e ispod cene ili cu ga ostaviti kevi kojoj to 100% nece smetati. Tako da ne bijem glavu oko toga ni najmanje.
Ne znam sto imate tu potrebu(u skorije vreme u svakoj temi) da opravdate svoju kupovinu? Zaslepljeni ste nekom markom i samo nju gurate u prvi plan. Da vam te firme salje telefone dzabe pa bih i razumeo da ih branite, ovako em vam lepo naplate telefon em dobijaju besplatnog advokata na nekom forumu, milina za njih
Ne znam sto imate tu potrebu(u skorije vreme u svakoj temi) da opravdate svoju kupovinu? Zaslepljeni ste nekom markom i samo nju gurate u prvi plan. Da vam te firme salje telefone dzabe pa bih i razumeo da ih branite, ovako em vam lepo naplate telefon em dobijaju besplatnog advokata na nekom forumu, milina za njih