Huawei Nexus 6P
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Re: Huawei Nexus 6P
Koja je realna cena ovog telefona? 450e?
Baš sam se zagrejao za ovaj telefon, ne mogu mu naći ni jednu manu (osim cene afkors). Ekran odličan, senzor otiska prsta super brz, vanilla Android, čak je i kamera dobra što obično nije karakteristika Nexusa, samo me cena koči. [emoji53]
Baš sam se zagrejao za ovaj telefon, ne mogu mu naći ni jednu manu (osim cene afkors). Ekran odličan, senzor otiska prsta super brz, vanilla Android, čak je i kamera dobra što obično nije karakteristika Nexusa, samo me cena koči. [emoji53]
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Mana je i lako krivljenje kućišta, koliko sam video. Sve preko 400e je puno za ovaj fon, kao i za bilo koji drugi.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Generalno telefon nema nekih vecih mana, sve je na svom mesto sem cene u EU.
Da ovi iz Samsunga nisu jese i da su stavili micro sd i izmenjivu bateriju, ne bi mogao ni da prismrdi note-u. Ovako i ja bih pre kupio 6p nego Note5.
Da ovi iz Samsunga nisu jese i da su stavili micro sd i izmenjivu bateriju, ne bi mogao ni da prismrdi note-u. Ovako i ja bih pre kupio 6p nego Note5.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jedina mana mu je dijagonala displeja. Baš kao i na prethodnoj šestici. Do duše ovom modelu se to može oprostiti jer ima ostale aspekte izuzetno dobre i u rangu sa konkurencijom dok se za prethodnika to ne može reći. Cena je problem većine modela koji se uvoze iz SAD i okruženja bilo da su Nexus, Motorola, Oneplus, itd.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Zašto mu je mana dijagonala ekrana?
Mislim da to ne može biti mana jer ima ljudi koji vole veće ekrane i to im ne smeta. [emoji4]
Mislim da to ne može biti mana jer ima ljudi koji vole veće ekrane i to im ne smeta. [emoji4]
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mislio sam generalno mana za prodaju. Mnogo bi bolje prošli sa 5.5" npr. Dijagonala je između ostalog jedan od glavnih uzroka slabije prodaje šestice.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Da je 5,5 dijagonala, bio bi konkurent manjem Neksusu....
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, zato su po meni trebali 5x malo da pojačaju (hardverski) ali onda on ne bi bio tako povoljan.
Meni iskreno ne smeta 6" ali znam da je priča bila i za prethodnika da tolika dijagonala odbija kupce. A to je i istina. Mali procenat kupaca će se odlučiti na tako velike modele. Isti problem je npr imao G Pro 2, Flex, One Max...
Meni iskreno ne smeta 6" ali znam da je priča bila i za prethodnika da tolika dijagonala odbija kupce. A to je i istina. Mali procenat kupaca će se odlučiti na tako velike modele. Isti problem je npr imao G Pro 2, Flex, One Max...
El Laki, 6P je 5,7",ali dimenzijama iste dužine ko motorolina šestica ( previše za mene)...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
6p je koliko vidim odlican telefon.jedina mana mu je cena i velicina.kome smeta veliki tel moze da ga zaobidje.kome to nije problem tel je odlicna kupovina.izrada izgled i performanse su vrh.a sto se tice krivljenja telefona to je obicna nebuloza.isti lik koji je kao provalio to je uspeo da iskrivi i htc m9 a svi znamo da m9 nema te probleme.covek trazi slabe tacke na uredjaju i tako ih krivi.u realnoj upotrebi je nemoguce iskriviti telefon a da nije namerno
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja ga npr ne bih kupio zbog dimenzija. Da su manji bezeli definitivno bi ušao u uži izbor, pogotovo onaj u blago zlatnoj boji.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
A da je iPhone 6 Plus kojim slucajem cenovno prihvatljiviji nikome velicina ne bi smetala, pretpostavljam, iako je veci od nekih 6 incera. Svi nosite cigle po dzepovima, a kako neki novi model izadje, zalite se na njegovu velicinu. Don't hate the player, hate the game... Ako me razumete 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
That's why I don't play the game. 

Your Fonepad 6 suggests otherwise, good sir... 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Green, genije.
Moj Asus je i za današnje standarde preogromnih gabarita, jer ima ajfonovske ivice gore i dole, a ni sa strana mu ne manjka prostora oko ekrana.
Ali, meni je lako rukovati njim, kad sam ga uzimao, znao sam šta uzimam (po tom pitanju) - tako da mi dijagonala ovog Neksusa uopšte nije minus, naprotiv. Ali, to je, naravno, samo subjektivan stav nekoga ko voli velike telefone od milošte zvane fabletima.

Moj Asus je i za današnje standarde preogromnih gabarita, jer ima ajfonovske ivice gore i dole, a ni sa strana mu ne manjka prostora oko ekrana.

Ali, meni je lako rukovati njim, kad sam ga uzimao, znao sam šta uzimam (po tom pitanju) - tako da mi dijagonala ovog Neksusa uopšte nije minus, naprotiv. Ali, to je, naravno, samo subjektivan stav nekoga ko voli velike telefone od milošte zvane fabletima.

Apsolutno. Sve je pitanje sa čim može da se živi, a sa čim ne. Sve ima svoje prednosti i mane, pa tako i današnji moderan smartphone. Nexus 6P jeste velik, ali će mnogima savršeno pasovati. Meni bi takođe leg'o ko budali šamar.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sto vise gledam neke recenzije na netu to sam sve vise ubedjeniji da je ovaj telefon najbolji model iz 2015 godine.Konacno Nexus na kome se nije nista stedelo od hardvera,kamera odlicna.Bas bas premium model.Ne znam kako bih se navikao na njegovu velicinu jer nemam nesto preterano veliku saku,ali valjalo bi da je manji tj kraci jedno 7/8 mm bar.
Bice mrtva trka kad budem uzimao sledeci fon Z5 vs S6 Edge vs Nexus 6P.
Bice mrtva trka kad budem uzimao sledeci fon Z5 vs S6 Edge vs Nexus 6P.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Sale, bas sam danas imao priliku da vidim 6p u mediamarkt, izrada, izgled su odlični ... Lepo leži u ruci i uopšte nije toliko velik koliko se čini... Jako lep fon, ali je lepa i cena, nabudzena cena kao i kod ostalih brendova. Bice ovo jako dobar izbor za svakoga ko bude kupio 6p 

Huawei
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nesto ne nadjoh koliko se krece cena njegova kod nas.Nema ih uopste na kupujemprodajem.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- bata bogdan