Vesti od Microsofta
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Vesti od Microsofta
Nije dao MS. Pogledaj samo prelaze kod Samsunga sa S4 na S5, kao i kod Lg sa G3 na G4.
Festina lente.
Telefon izgleda odlicno, ali su ovo ipak renderi. Sumnjam da ce ovaki premium izgled da ubace po niskoj cijeni. Al ono sto me buni, po cemu je ovaj mob za biznis korisnika? Office i mail aplikacije su valjda danas standard. Pominju neke biznis aplikacije?
Pojma nemam a isto su rekli za Lumiju 640 i 640 xl i vidim neke firme daju radnicima ove telefone.novak napisao:Telefon izgleda odlicno, ali su ovo ipak renderi. Sumnjam da ce ovaki premium izgled da ubace po niskoj cijeni. Al ono sto me buni, po cemu je ovaj mob za biznis korisnika? Office i mail aplikacije su valjda danas standard. Pominju neke biznis aplikacije?
Kapiram da MCSF pod tim misli da daje povoljnosti prodaje ovih telefona firmama.
Ostalo mi nema smisla, sve lumije su slične.
I reklama za L640 ide kao biznis mob i sad covjek koristi mail, kalendar, office:) da podrzavaju continuum pa da i kazes. Al ovako ne vidim razliku u odnosu na recimo moju L830
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Meni su ovi renderi lepši od 950(xl), i to ne neophodno zbog metalnog rama, već zbog par sitnih detalja koji su elegantnije rešeni. Jedino mi je odvratno to što je gornja ivica ponovo veća od donje, ali "svijetu se ne može ugoditi". 

Evindzer, i meni je navodno Lumija 650 prelepa, zapravo najlepša Lumija. Ja sam fan Lumija, njihov oblike mi je prelep ali je plastika slaba pa uvek mora da se nosi maska. Nadam se da će to malo promeniti a i metal nekako telefonu povecava cenu u oku posmatrača.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
http://pocketnow.com/2015/12/22/windows ... -community
Jedan interesantan osvrt na poređenje W10M kakav je danas i Androida - kakav je danas, uz (po mom mišljenju tačne) zaključke o korisnicima MS-ovog OS-a i njihovoj ulozi u njegovom preživljavanju.
Jedan interesantan osvrt na poređenje W10M kakav je danas i Androida - kakav je danas, uz (po mom mišljenju tačne) zaključke o korisnicima MS-ovog OS-a i njihovoj ulozi u njegovom preživljavanju.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koja je ovde u temi uopšte zadnja vest od M$?
http://www.windowscentral.com/microsoft ... -lumia-650Baraba napisao:Koja je ovde u temi uopšte zadnja vest od M$?
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Sve njihove vesti su beskorisne, jer uglavnom služe za zaluđivanje i kupovinu vremena kod postojećih i potencijalnih korisnika WP uređaja. Sredinom januara (ove godine) su predstavili WP10 i od tada tupe kako će „uskoro“ biti objavljena zvanična verzija. To „uskoro“ se čeka evo već skoro godinu dana.Baraba napisao:Koja je ovde u temi uopšte zadnja vest od M$?
Sredinom decembra su ponovo prolongirali zvaničnu objavu WP10, kako kažu za početak sledeće godine i to opet bez bilo kakvog preciznog roka, što jasno ukazuje da ni oni sami nisu sigurni kad bi to moglo biti. I ko onda treba da veruje u te njihove vesti??? Ima jedna poslovica koja kaže: „Pametnog čoveka možeš da prevariš eventualno samo jednom, a budalu sto puta“.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ Taj rad. Ja sam sad uzeo 640ku jer za Android kakav meni treba bez 250€ ne vredi da gledam, a to nikako nisam trenutno u mogućnosti da priuštim.
Sa WP8 i WP8.1 je sve išlo ok, ali MSFT ne bi bio MSFT da ne počne da... znaš već šta.
Sa WP8 i WP8.1 je sve išlo ok, ali MSFT ne bi bio MSFT da ne počne da... znaš već šta.
Mene je najvise iznenadila spekulacija da je ta L650, ako uopste izadje, zadnja Lumia.
A medju wp zajednicom je novo znacenje biznis telefona. Telefon koji je predvidjen da bude jeftin pa da ga firme masovno kupe svojim uposlenicima. Nevjerovatno
A medju wp zajednicom je novo znacenje biznis telefona. Telefon koji je predvidjen da bude jeftin pa da ga firme masovno kupe svojim uposlenicima. Nevjerovatno
- Apolo
- Expert
novak, Kako mislis zadnja?
Vaša poruka sadrži 33 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 33 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Festina lente.
Imas zadnji pasus gore predstavljenog clanka gdje kazu da bi se moglo desiti da je Lumia 650 mozda zadnja Lumia koju ce izbaciti msft i da ce se preorjentisati na phanos model
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Panos Panay je sada glavni dizajner Surface proizvoda za Microsoft. Poverena mu je i mobilna divizija. Postoje glasine da rade na necemu sto bi se zvalo SurfacePhone. E sad, ukoliko specifikacije moraju da opravdaju Surface liniju, onda mozemo da ocekujemo neki zaista uber uredjaj, i ovo je trenutno jedna od stavki koja me sprecava da puknem 600€ ma 950XL. Stvarno ne znam sta mi je ciniti.
Ako ga uzmem, a ovo izadje i bude neka babaroga, kajacu se dok sam ziv. Ako ga ne uzmem sada, kasnije mi nece znaciti nista... I ajde sad treba biti pametan...
Ako ga uzmem, a ovo izadje i bude neka babaroga, kajacu se dok sam ziv. Ako ga ne uzmem sada, kasnije mi nece znaciti nista... I ajde sad treba biti pametan...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
miodrage, ako poprave probleme sa OS-om (a hoće ako uopšte misle da ikako opstanu na tržištu moblinih telefona), onda uzmi XL, nećeš se pokajati - jer dok izađe Panejev telefon, mođe proći godina dana, pa i više, a onda će ti ionako biti vreme za abgrejd. Neko moje mišljenje.. 

- Apolo
- Expert
Moj savet ti je da čekaš par meseci. Sa MS ne ide ništa preko noći,a ako budu dosledni i poprave desetku onda ćeš moći za par meseci da se ponovis. Taj Surface neće izaći bar za godinu dana,otom potom.
Festina lente.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kako sad razvlače stvari sa 10kom, lično nikako ne bih uzimao u obzir kupoviu skupljeg uređaja. Čekanje će se razvući igleda do kasnog proleća kako su krenuli i pitam se da li će i onda ispeglati sistem kako valja...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Iskreno, mene samo brine baterija, jer po onome sto sam citao, ona je velika boljka ovog uredjaja. Ok, resio bih sve to sa rezervnom, ali ipak... Takav uredjaj za te pare, mora da mi radi perfektno. Na stranu OS, na njega sam nakon 3 godine u potpunosti naviknut, za mene tu nema velikih tajni, ili ogranicenja, jer sam se u potpunosti srodio sa istim. Sad bi mi mnogo veci problem bio vratiti se na vec familiarni iOS recimo. Na Android ionako ne mogu, sto zbog gadjenja, sto zbog principa, sto zbog toga sto kad god neki uzmem u ruke, izgubim se. To nije sistem za mene.
Sto se tog Surface Phone tice, on bi i trebao da ugleda svetlost dana za godinu dana, a pretpostavljam da ce da kosta kao 3 bubrega, s obzirom na cene koje drzi Surface linija proizvoda. Jos razmisljam, cekam hoce li XL da se pojavi kod nekog od operatora mobilne telefonije...
Sto se tog Surface Phone tice, on bi i trebao da ugleda svetlost dana za godinu dana, a pretpostavljam da ce da kosta kao 3 bubrega, s obzirom na cene koje drzi Surface linija proizvoda. Jos razmisljam, cekam hoce li XL da se pojavi kod nekog od operatora mobilne telefonije...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
...a najviše zbog svega onoga što si ovde godinama škrabao po forumu, jer bi ti posle dupe pomerili od podjebavanja.miodrage napisao:....Na Android ionako ne mogu, sto zbog gadjenja, sto zbog principa, sto zbog.... .

Kad malo razmislim,.... i nisi ti za bolje od toga što imaš. Svakome po zasluzi.