Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dexter, ma nije da ja sumnjam u tvoje tvrdnje , ali i pored toga sto se ikonice mogu menjati, Nokia isporucuje teme se karakteristicnim ikonicama za razlicite verzije Symbiana, a ova slika gore je sa Nokia sajta......... ma uostalom k'o da je bitno
b_udder, pa tako pishe..evo pogledaj na netu(izgooglaj),mogu da ti dam par adresa i svuda isto pishe..." v7.0 UIQ 2.1 " al kao shto kazesh,kao da je to bitno?
Inache to je prvi UIQ fon iz Nokije...
stvarno mnogo dobro izgleda (po specifikacijama) ...... koliko vidim, nema pop-port?
...... jedino ne znam kako bih koristio tastaturu posto mi i ova na 6630 zadaje muke
mkvb, pa zavisi za sta ti treba ...... UIQ podrazumeva olovcicu koja je zgodna stvar, ali mi se nekako cini da ima vise aplikacija za s60 .... ili gresim? ... ja bih rado menjao za s60 za UIQ
Dexter, samo da dodam da N 7380 ima iste takve ikonice "po difoltu" iako nije smartphone, sto znaci da je moja pretpostavka o verziji OS-a na osnovu ikonica, bila pogresna ...
stvarno mi se svidja ovaj telefon u bijeloj izvedbi , samo mi se nesvidja tipkovnica , nisu mogli staviti manju , ali ljudi pogledajte samo kolikamu je baterija , ogromna je , i posto kazhe b_udder, da nema pop-port (i sam sam to uvidio) onda kakve portove ima , jer vidim da ima 2 neka porta , pozhda je jedan za punjac , ali za shta je drugi
Pa UIQ platforma je neshto slichno kao PDA uredjaji,a s60 je mnogo vishe zastupljena i komercijalnija...
Pa ne znam al ne verujem da ce skoro u nashe prodavnice ali nikad se ne zna...
A tastatura mozda izgleda malo na slici,treba je uzeti u ruku pa videti,ali slazem se da je malo skuchena...
Najveca mana je ekran sa malo boja u odnosu na trenutnu ponudu, stari OS 7.0 i malo interne memorije...kao da je trebao da se pojavi pre godinu i po dana...mozda bi tada i bio nesto posebno...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.