WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: WhatsApp ili Viber?
Meni nikako. Vise ne vidim kontakte koji imaju viber,vec ceo imenik. SlepciBaraba napisao:kako vam se čini novi viber?
Meni se izgled dopada (znate svi na koju stock sms app podseća), ubrzali su ga, sve je sada preglednije i bolje.
^+1 al ispravice valjda to..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pored imena sa desne strane imaš viber ikonu ako ima viber.
Velika je zamjerka sto se ne mogu posebno viber kontakti odvojiti i sto sam dobio neki font po defaultu. Zna li neko je li ga moguce ikako promjeniti?
Slepci, da sam video ovaj post pre, ne bi ni slučajno radio update.kutijagreha napisao:Vise ne vidim kontakte koji imaju viber,vec ceo imenik. Slepci
Što mrzim kad sve strpaju zajedno

Ljudi jel moze pomoc imam rootovan fon xposed, lucky patcher i najnoviju verziju vibera do pre mesec dana sam lagano sa lucky patcherom
kupovao
nalepnice stikere na viberu malopre kada sam hteo da kupim jos neki stiker uvek mi izbaci poruku da kupovina nije mmoguca.ako neko zna sta da radim neka javi ali mislim da mi ne gine vracanje na neku stariju verziju vibera.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Sve mi je onda jasno. Ja sam pomislio da sam ja nesto zeznuo i da zato vise ne mogu da kupujem stickere, ali ipak nije to problem. Nadam se da ce uskoro da bude resen taj problem
Note IV N9100 dual
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Moze li da se odradi to preko LP-a na starijoj verziji, pa da se odradi apdejt na noviju verziju samo?
EDIT:
Da odgovorim sam sebi, moze.
EDIT:
Poslednja izmena od Ninolina u Pon, 28. Dec 2015. 23:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Posle nove godine cesto se desava da nemam notifikaciju za poruku na WA. Vidim da je stigla tek kad udjem u aplikaciju.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
I meni se to nekad desava i to odavno. Ne samo meni, nego mnogim ljudima u mojoj okolini. Ne znam sta se desava
Cini mi se da od nove godine svakodnevno. Ranije mi nije pravio tolike problem.
-
- Redovni učesnik
A je l' otvara aplikaciju iz pocetka ili je vec u memoriji
Wa mi nikada ne izbacuje iz ram nemorije. Viber hoće ponekad. Inace desava se da se dopisujem sa nekim, izadjem i aplikacije i ne stigne mi obavestenje.
Ehhhh nama prozordžijama radi bez greške 
Vaša poruka sadrži 44 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Vaša poruka sadrži 44 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja sam trenutno u fazi da nemam mogucnost da skinem ni jedan sticker, tj opcija gde su stickeri je skroz prazna. Kako je to moguce pojma nemam, ali je na zalost takonightshadow931 napisao:Moze li da se odradi to preko LP-a na starijoj verziji, pa da se odradi apdejt na noviju verziju samo?
EDIT:
Note IV N9100 dual
- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
Bez ikakve uvrede i nista licno zato jer su ukusi razliciti ali Viber je jedno obicno djubre od mesindzera sa infatilnim smajlijima i stickerima.Jos kad sam vidio opciju za kupovinu stickera gdje jedan kosta 0.99 $ nije mi bilo dobro.Ne mozes narodu objasnit da postoje bolji mesindzeri. "A sta ce mi to kad imam Viber i super mi radi?!" pa naravno da ti super radi kad si ogranicen i za bolje i ne znas jer nista drugo nisi ni probao
Topla preporuka od mene: za pozive instalirajte Whats App a za poruke Telegram
zelena i plava aplikacija su svakako ljepse od ljubicaste
btw...prica se da Telegramu ni NASA ne moze nista kad je spijunaza u pitanju 

Ja isto ne volim Vajber ali ga imam na telefonu i uđem na blic tipa 2x dnevno, whatsapp više koristim a na telegramu skoro pa da nemam nikoga iako mi se on najviše dopada a i kao što kažeš simbijanac, ja sam takođe negde "čuo" da dobar privacy ima telegram 

-
- Redovni učesnik
Na osnovu cega si zakljucio da je viber djubre ? To sto tebi smajliji ne odgovaraju ne znaci nista. Za stickere vazi isto. Ako ne zelis da ih koristis - nemoj.
Zasto mislis da su pozivi na whatsappu bolji od onih na viberu?
Zasto mislis da su pozivi na whatsappu bolji od onih na viberu?
Više jede bateriju a pozivi su isti kao i na whatsappu, za stikere nekome odgovara nekome ne.