Samsung Galaxy Core Prime VE vs Microsoft Lumia 550
Samsung Galaxy Core Prime VE vs Microsoft Lumia 550
U Telenoru mi nisu dali nikakav popust na telefon kao visegodisnjem korisniku nego 25 posto nizu pretplatu, te sam tako prinudjen da uzmem neki telefon za dinar ili da nesto sitno doplatim.
Dvoumim se izmedju Samsung Galaxy Core Prime VE i Microsoft Lumia 550.Tarifni paket PLAY +DUO.
Da li rade na njima Skype, Viber...
Hvala za svaku pomoc.
Dvoumim se izmedju Samsung Galaxy Core Prime VE i Microsoft Lumia 550.Tarifni paket PLAY +DUO.
Da li rade na njima Skype, Viber...
Hvala za svaku pomoc.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Samsung Galaxy Core Prime VE vs Microsoft Lumia 550
Ja bih ti preporučio da u tom cenovnom rangu (android) pogledaš i Lenovo A6000 (ima veći ekran 720p rezolucije, 8mpix, i nešto veću bateriju, procesor i gpu isti, ram i rom takođe), ili Huawei Y6 koji je relativno skoro izašao ako se ne varam (sličnih je specifikacija kao i A6000), i naravno Huawei G620s (isti cpu, gpu, ram, veći ekran i kameru od 8mpix, ista baterija - u poređenju sa ovim Samsungom). Razlog je prvobitno taj što je ovaj Samsung lošijeg kvaliteta, plus ima TouchWiz koji (ako malo rasterećen ove godine) opet lošije radi od emui-a kod Huawei-a. Taj isti TW radi loše i na nekim jačim modelima, a o ovome da ne pričam. Plus nema preko 4gb slobodno kad uključiš telefon. Moj neki redosled za kupovinu bi bio Y6, G620s, A6000 pa tek ovaj Core Prime. O ovoj 550 ne bih ništa da pričam, samo mogu da kažem da su opet fejlovali sa wp, što se od ms-a i očekuje. Ima sigurno bolje kamere od svih gore spomenutih modela.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Ja bih isao na l550. Ima sve sto je potrebno jednom prosecnom korisniku. Kad vidim kako radi burazerov s3 koji ima instalirano fb, messanger, viber i 2 aplikacije za vesti smuci mi se zivot
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Lumia550 je jako dobar uredjaj po ceni koja je jako povoljna. Na WP10 možda fale neke aplikacije ali sistem je jako zanimljiv i pravo osveženje u odnosu na wp8.1.
Ovi jeftiniji samsung uredjaji su po meni losa investicija i posle par meseci jako uspore i postanu iritantni
Ovi jeftiniji samsung uredjaji su po meni losa investicija i posle par meseci jako uspore i postanu iritantni
Hvala svima na odgovorima. Nasao sam jos jedan zanimljiv telefon, dual, sto bi mi idealno odgovaralo. 6000 je doplata. Da li valja HTC Desire 526G ?
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Za te pare ti je bolje rešenje LG Spirit 4G.
karakteririririri
karakteririririri
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lumia 550 bi bila moj izbor. Ako zelis dual SIM, pogledaj Lumia 640 DS
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ako uzmeš 550, obavezno piši utiske, ne znam još nikog ko ga ima, pa me zanima kakav je..
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa imali su ovde par ljudi na forumu i iznosili utiske u temi. Za te pare odlican telefon
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Jako je malo komentara u toj temi, kao i vlasnika tog modela na forumu, pa k'o velim, bilo bi lepo čuti šta kaže još koji (novi) vlasnik.
Jedan prijatelj bi da kupi prvi smartfon u životu (:wacko:), a neće da da neke velike pare - pošto ne znam koji Android do 15-ak hiljada bih mu preporučio, a 535 svakako neću jer ga smatram lošim, računam da bi 550 bio pristojan izbor, jedino što trenutno na forumu nije popularan, a ja ga lično još nisam ni video ni čačkao, pa nemam oformljeno i zaokruženo mišljenje o njemu.
I zato onaj komentar gore.

Jedan prijatelj bi da kupi prvi smartfon u životu (:wacko:), a neće da da neke velike pare - pošto ne znam koji Android do 15-ak hiljada bih mu preporučio, a 535 svakako neću jer ga smatram lošim, računam da bi 550 bio pristojan izbor, jedino što trenutno na forumu nije popularan, a ja ga lično još nisam ni video ni čačkao, pa nemam oformljeno i zaokruženo mišljenje o njemu.
I zato onaj komentar gore.

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Evindzer, si citao moje utiske? Caletu sam uzeo, i uopste nije los uredjaj, za te pare jakako.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Jesam, naravno, znaš da sam svakodnevan na forumu.
Ali, osim tvog detaljnog komentara i još par kraćih od drugih ljudi - nema ništa više.
Takođe, sve čekam našeg Sal(et)a
da napiše nešto konkretnije.

Ali, osim tvog detaljnog komentara i još par kraćih od drugih ljudi - nema ništa više.
Takođe, sve čekam našeg Sal(et)a

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Tvoje utiske o WP telefonu znaju svi i pre nego što ih napišeš. Zato i nema neke koristi od tih utisaka - pričam ti priču.miodrage napisao:Evindzer, si citao moje utiske?

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
1808, nisam te pitao za misljenje. I tvoje je poznato svima. Napisao sam vrlo realno sve o telefonu, ako nisi citao, ne oglasavaj se. Ako jesi, iznesi sa cime se slazes ili ne slazes i daj argumente.