teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Baraba napisao:I meni je najgori 007, ne sećam se da sam gledao gori i dosadniji. Nisam hteo da pišem zbog bestboy, deluje mi kao da je dugo čekao da pogleda, da mu ne use*em film.
Straight Outta Compton. Kako mi je legao ovaj film. Možda se neće svima svideti, ali ko je odrastao uz N.W.A, Dre-a, Cube-a ne treba da propusti. Od mene 9/10.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Vaša poruka sadrži 47 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Odgledao sam tek prve dve epizode, rano je da donosim zaključke mada mene ume i prva epizoda da odbije. Jedina zamerka mi je za sada izbor ženskih glumaca. Sem Megan. Ali dobro, ovako je realističnije. Podseća me malo na Boston Legal, samo prefinjenije.
House of Cards nisam gledao ali me ne privlači ni najmanje. Cela ta američka priča o senatu, kongresmenu, prededniku mi je suviše dosadna još od Prison Break-a.
House of cards i Prison Break nemaju veze jedna s drugom ni po čemu. House of cards za svaku preporuku, posebno prve dve sezone. Fenomenalni i beskrupulozni bračni par u seriji!
Kako da rešim onaj problem sa slovima kada gledam film preko tv-a? Ono duplo e što se pojavi umesto ć/č/š...Da li treba da se promeni u word-u region i koji?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.