Svet satova
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Svet satova
Da, druga nijansa i srebrna kupča, čitao sam
pa da, vuku mi na više mladalačke, šta znam, imam skoro 27...što neko reče, kao malo otkačeni Seiko.

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
Video sam ovu temu, pa da podelim.
Porucio sam dva sata marke SKMEI sa Aliexpress-a kao poklon za Novu godinu svojim maldjim rodjacima uzrasta 10-12 godina. Posto klinci vole G-shock i satove u tom stilu, a jos uvek su mali za neki Casio od 150-200 eura. Kupio sam dva modela, zeleni za 6.7$ crni za 10$.
U principu zeleni model je bolji ali posto se prodaju u vise prodavnca, jedna je dala lep popust.
Kada su stigli i kada sam ih uzeo u ruku, nisam mogao da verujem kolko su dobro odardjeni
Zeleni je guma-metal, tezak kao prvi G-shock, sve je jako lepo urezano i ugravirano, nema sta da se izlize, otporan je na vodu 50m ( stavljao sam ga u lavabo), pokazuje datum, vreme ( digitalno-analogno), ima alarm, stopericu i pokazuje dane i najlepsi detalj LED svetlo. Za 670 dinara, prosto neverovatan kvalitet.
Drugi crni, ista prica, stim to je materijal plastika guma i malo je laksi.
Komotno se razmislajm sebi da porucim za sport ili kad idem na teren da radim nesto jer su odradjeni zaista vrh, iznad svkog ocekivanja.
Oba imaju zastitnu foliju preko stakla koja ne mora da se skida, ali je na sajtu pisalo da je staklo pojacano i zasticenjo od grebanja a da je narukvica od Nemacke gume ( to sad bash ne znam kolko je bitno da je Nemacka) al to im je reklama na sajtu, iskreno nisam verovao kad sam porucivao, al sad pocinjem da verujem
Slike mojih primeraka
Zeleni

Crni

Porucio sam dva sata marke SKMEI sa Aliexpress-a kao poklon za Novu godinu svojim maldjim rodjacima uzrasta 10-12 godina. Posto klinci vole G-shock i satove u tom stilu, a jos uvek su mali za neki Casio od 150-200 eura. Kupio sam dva modela, zeleni za 6.7$ crni za 10$.
U principu zeleni model je bolji ali posto se prodaju u vise prodavnca, jedna je dala lep popust.
Kada su stigli i kada sam ih uzeo u ruku, nisam mogao da verujem kolko su dobro odardjeni

Zeleni je guma-metal, tezak kao prvi G-shock, sve je jako lepo urezano i ugravirano, nema sta da se izlize, otporan je na vodu 50m ( stavljao sam ga u lavabo), pokazuje datum, vreme ( digitalno-analogno), ima alarm, stopericu i pokazuje dane i najlepsi detalj LED svetlo. Za 670 dinara, prosto neverovatan kvalitet.
Drugi crni, ista prica, stim to je materijal plastika guma i malo je laksi.
Komotno se razmislajm sebi da porucim za sport ili kad idem na teren da radim nesto jer su odradjeni zaista vrh, iznad svkog ocekivanja.
Oba imaju zastitnu foliju preko stakla koja ne mora da se skida, ali je na sajtu pisalo da je staklo pojacano i zasticenjo od grebanja a da je narukvica od Nemacke gume ( to sad bash ne znam kolko je bitno da je Nemacka) al to im je reklama na sajtu, iskreno nisam verovao kad sam porucivao, al sad pocinjem da verujem

Slike mojih primeraka
Zeleni

Crni

Takvi se u Srbiji plaćaju po 2k dinara, samo da znaš. Par drugara su kupili, ono traje im već godinu dana možda i malo više. Jedina mana što je hlor nagrizao farbu pa se slova izlizala...
-
- Mobil manijak
^^ Vrede savku paru
Odmah sam pomislio dal ce zelena farba da se skine, al ako se skine ostace jako lepa gravura brojeva , natpisa S-shock i shock resist.
Kod crnog nema sta da se skine sem krajnjih natpisa posto nisu ugravirani, a kad se skinu bice i lepsi...
Bogami meni se na Casio od 15000 din posle dve godine izlizao natpis do danas je bledunjav i fale krajevi, kad sam birao kineze prvo sto sam gledao su ti natpisi
Klinci su se odusevili

Odmah sam pomislio dal ce zelena farba da se skine, al ako se skine ostace jako lepa gravura brojeva , natpisa S-shock i shock resist.
Kod crnog nema sta da se skine sem krajnjih natpisa posto nisu ugravirani, a kad se skinu bice i lepsi...
Bogami meni se na Casio od 15000 din posle dve godine izlizao natpis do danas je bledunjav i fale krajevi, kad sam birao kineze prvo sto sam gledao su ti natpisi

Klinci su se odusevili

Baš su lepi iako su očigledna kopija g-shock. U zdravlju ih rabili, klincima i treba tako nešto, oni se igraju, ludiraju, kolko traje traje, kad umru neki drugi dizajn i ne dosadi im. Ja ludim tražeći crveno crni nato, nisam hteo od kineza ili kp već čekao da se pojavi na onom španskom sajtu, jer tu su najjeftiniji a cvoruga ih je pohvalio (5 evra komad), na drugim sajtovima su skuplji. Danas se vidim sa čovekom koji ima net karticu i voljan je da mi naruči pa ću naručiti sa Alija, pa kakvi budu, to je ipak nekoliko dolara.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Evo par slika od satova koji mi se bas svidjaju, a pošto sam ne odlučan bas bas... Ne znam koji bih kupio. Razmišljam se možda dva da kupim. Ovo je moj izbor definitivno, pa da cujem i vaša mišljenja, naravno tu je jedan seiko i citizen, koji znam da su bolji od pulsar, lorus i casio.

Što se tiče cena, seiko je 216e, citizen 160e i ovi ostali su ispod 100e,dal kupiti samo seiko ili samo citizen ili dva jeftinija pulsar i lorus?
Hvala

Što se tiče cena, seiko je 216e, citizen 160e i ovi ostali su ispod 100e,dal kupiti samo seiko ili samo citizen ili dva jeftinija pulsar i lorus?
Hvala

Huawei
Sviđa mi se tvoj ukus. Glasam za Citizen ili Seiko. Prvi je eco drive kvarc, solarno punjenje, ima ga najbolji prijatelj i uživo je mnogo lepši. Seiko je automatik ima diver dizajn kako mi se čini. Ja bih lično uzeo Seiko. Pogledaj i Seiko 5 baby monster modele, ima ih u raznim bojama, meni su prelepi iako nisu dobri kao "pravi" monster.
bata bogdan, Citizen ili Seiko, svejedno, koji ti se više svidi.
U ovom slučaju, Citizen, prelep sat.
Coni, ako su dajveri za 200€ onda 007.
U ovom slučaju, Citizen, prelep sat.
Coni, ako su dajveri za 200€ onda 007.
- bata bogdan
- Banned
Fora je sto se meni svi svidjaju, svaki mi je ono po mom ukusu...
Niko ne spominje Pulsar i Lorus, hahahaha
Edit :
Da, usput sam uzeo još jedan skroman satic, nisam mogao da odolim

Niko ne spominje Pulsar i Lorus, hahahaha
Edit :
Da, usput sam uzeo još jedan skroman satic, nisam mogao da odolim

Huawei
Koji si satomanijak postao
razumem te tako bih i ja da nisam klošar. Ovaj Lorus mi se ne sviđa. Što ne pogledaš Orient, makar su kod tebe dostupni. Cvoruga znam da je 007 vrhunski ali eto ova dva me nešto privlače, originalni monster i

Inače naručio mi onaj ortak crveno crni nato, kačim fotku kad stigne i montiram. Hvala ti Cvoruga na savetima.

Inače naručio mi onaj ortak crveno crni nato, kačim fotku kad stigne i montiram. Hvala ti Cvoruga na savetima.
- bata bogdan
- Banned
Is, reno, orient nisam nigde našao za sada da ih ima u prodaji negde u radnji... Vrteo sam na net, i jok nista, ima ih samo preko eBay.de i Amazon.de i to prodavac iz Madjarsku. Pa rekoh ja, hoću da skupim neku skromnu kolekciju i da budem miran, da imam svoj neki izbor za svoje neke svakodnevne prilike, to jest da uživam, a već uzivam lagano gledajući ih i birajući ih koji da kupim. Ovaj lorus je eto tako naleteo, bzvz al nek se nadje, veličina me privukla i meni deluje fino 

Huawei
Ma dobro bitno je da se tebi sviđa, ne kažem da je loš samo se meni ne dopada. Pogledaj one Citizen pilotske modele, Nighthawk se zove valjda, možda ti se svide.
Poslednja izmena od Coni u Sre, 27. Jan 2016. 21:37, izmenjeno 1 put ukupno.
- bata bogdan
- Banned
Uhhhhhhhhh, bacio pogled na Nighthawk, lep ali ja toliko para za sat ne dam, max do 200e...

Huawei
-
- Mobil manijak
bata bogdan, ja glasam za citizen. Seiko mi se svidja al me nervira ono "sports" ako mu pise 
Nista nemam protiv drugin marki koje si okacio, al ovi mi se svidjaju

Nista nemam protiv drugin marki koje si okacio, al ovi mi se svidjaju

A umesto okačenog Seika da pogledaš skx007k i skx009k?Možda ti se više svidebata bogdan napisao:Uhhhhhhhhh, bacio pogled na Nighthawk, lep ali ja toliko para za sat ne dam, max do 200e...
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016012 ... 601242.jpg[/img]
E ali ne sviđa mi se na toj narukvici. Mislim da bi mu deblji mesh dobro stajao.
Coni, a meni se naprotiv baš dopada. Nosim ga ili tako ili na originalnoj narukvici. Mesh je svakako u planu, ali za Ecozillu, kad kupim adaptere. Imao sam mesh za Orient Excursionist i savršeno mu je stajao, ali Monster mi se na meshu nikako ne dopada.
- bata bogdan
- Banned
Ako već preporucujete neke druge satove, onda po mogućnosti da budu što veći, veličina kao što imam ovaj casio od 51mm
naravno za cenu do 200e 

Huawei