Dugo godina unazad, "zaluđen" sam mobilnim telefonima. Imao sam razne. Svi su se zadržavali manje-više oko 2 godine.
Telefon koji sam dugo i koji mi je ostavio najbolji utisak je HTC Evo 3D. Kako nisam imao para a nije mi bio prioritet, oduvek me je zanimalo kakav je to telefon, taj 3D. Manje-više, to je bio problematičan telefon zbog tača, bateriju sam mu kupio novu original pa nisam imao problema sa tim. Iako je iz 2011, impresioniran sam kada sam video da je pokrenuo NFS No Limits, Asphalt 8, FIFA 16 i mnoge druge i sve su lepo radile.
Drugi telefon je LG L3. Kako je finansijska situacija bila loša, morao sam njega da kupim. Jednom mesečno sam mu flešovao ROM i klokovao sam ga. Ne znam zašto, ali nikada nisam kupio LG. Hteo sam Nexus 5, ali je preskup i dalje.
Treći su Nokia Lumia 520 i iPhone 3gs. iPhone sam koristio pre par godina i zanimljivo iskustvo je bilo. Naravno zatvoreni OS me nije zadržao. Isto je bilo kod Lumie 520. Super su me služili, ali ja sam ipak za Android.
Bilo je još mnogo telefona, ali ovi su mi ostavili dubok utisak, i razmišljam i danas o nekom starijem smartphone-u.