Dilema, trilema... sta li vec
Re: Dilema, trilema... sta li vec
Daj kupi telefon pa da se zakljucava tema, jos ce se posvadjati ljudi...
ionako ce na kraju biti kako si u startu zamislio...

Meni nije jasno kako Miodrage gde god da se umesa on ima izaziva neku raspravu bilo u pozitivnom bilo u negativnom smeru
, iskreno treba i to umeti, cestitam ti Miodraze ali takodje mi nije jasno da si toliko tvrdoglav i ne uzmes u obzir savete koji ti ljudi daju, ti si svestan da nesto nije dobro ali i dalje tezis ka tome a pri tome ocekujes da ti vecina potvrdi to vrv zbog savesti ili sta vec, ljudi se menjaju, zivot se okrece, nista ti nece biti da probas i nesto drugo u zivotu, mozda ti se i svidi na kraju, elem srecno u kupovini.pozz

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kompresor, hvala na lepim zeljama.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Televisa presenta
Ima li Maloj nevesti kraja. Toliko strana a priča se vrti u krug.
Sta ga više iko savetuje kada ga ne interesuje tuđe mišljenje.
Ima li Maloj nevesti kraja. Toliko strana a priča se vrti u krug.
Sta ga više iko savetuje kada ga ne interesuje tuđe mišljenje.
miodrage, imaš trenutno u Telenoru u Subotici izloženu 950 (valjda bez XL, nisam se zagledao), pa idi i igraj se sa njim do mile volje. Cena obične je 3574, a XL je 3874 dinara na 24 rate.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Dobro 30€ i nije toliko strasno mesecno. Izadje oko 700e na kraju. Ipak je povoljnije od onih skoro 900e pre snizenja. Inace svuda su pale cene l950 i 950xl
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
vla-do, hvala znam, video sam. Igrao sam se ja sa 950XL tako da mi je dosta toga poznato, ALI dok god se ne ulogujem sa svojim nalogom, ne mogu bas svemu da pristupim.
rock9855, jeste, tako i ja otprilike mozgam. E sad, razmisljam o varijanti, 1595 din mesecno, i 56990 na 6 rata, sto je oko 9500 mesecno... Videcu za vikend...
rock9855, jeste, tako i ja otprilike mozgam. E sad, razmisljam o varijanti, 1595 din mesecno, i 56990 na 6 rata, sto je oko 9500 mesecno... Videcu za vikend...
-
- Mobil manijak
To je jos bolje ako ti treba paket. Ako ne treba prva opcija bolja po meni
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
I evo konacni update, odustao sam od Lumie 950XL za sada.
U Telenoru mi kazu da ja nemam apsolutno nikakvo pravo da vratim uredjaj, iako je to direktno krsenje Zakona o zastiti potrosaca koji sam procitao (nisam bio lenj) i gde se navodi da imam puno pravo da u roku od 15 dana od datum prijema robe istu vratim, bez ikakvih penala. mogu da ga vratim, pa oni salju na servis etc. E pa nece da moze tako.
Drugim recima, oni nisu pristali na moje uslove, ja na njihove svakako necu da pristanem, nego cu sada da krenem jos glasnije da pljujem po njima.
Molim, izbili ste sebi 100k iz dzepa!
U Telenoru mi kazu da ja nemam apsolutno nikakvo pravo da vratim uredjaj, iako je to direktno krsenje Zakona o zastiti potrosaca koji sam procitao (nisam bio lenj) i gde se navodi da imam puno pravo da u roku od 15 dana od datum prijema robe istu vratim, bez ikakvih penala. mogu da ga vratim, pa oni salju na servis etc. E pa nece da moze tako.
Drugim recima, oni nisu pristali na moje uslove, ja na njihove svakako necu da pristanem, nego cu sada da krenem jos glasnije da pljujem po njima.
Molim, izbili ste sebi 100k iz dzepa!
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Dobro i sta sada
Neki drugi model,mozda neki android ?
Neki drugi model,mozda neki android ?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Auuu,... sad su ga naj*bali. Propade Telenor.miodrage napisao:....oni nisu pristali na moje uslove, ja na njihove svakako necu da pristanem, nego cu sada da krenem jos glasnije da pljujem po njima.

miodrage, pitanje je i stručnosti/upućenosti osobe sa kojom si razgovarao o tvom uslovu. U svakom slučaju, oni će uvek prvo probati da se vade na reči, da te zavlače, pa ako uspe super.
Ako stvarno postoji takav zakon kod nas, onda imaš svako pravo da im vratiš uredjaj i tražiš pare nazad. Ako neće, onda krše zakon i možeš da ih tužiš. Ne mogu da donesu svoje uslove, a da se ti uslovi ne uklapaju u zakon. Dakle, njihovi uslovi poslovanja se moraju poklapati sa zakonom.
Znam da je zakon o vraćanju kupljenih stvari u roku od 15 dana važio za online kupovinu (probao ja, vratili mi pare, samo sam snosio troškove slanja robe ka meni), ali nisam znao da to važi i za ličnu kupovinu?
Ako stvarno postoji takav zakon kod nas, onda imaš svako pravo da im vratiš uredjaj i tražiš pare nazad. Ako neće, onda krše zakon i možeš da ih tužiš. Ne mogu da donesu svoje uslove, a da se ti uslovi ne uklapaju u zakon. Dakle, njihovi uslovi poslovanja se moraju poklapati sa zakonom.
Znam da je zakon o vraćanju kupljenih stvari u roku od 15 dana važio za online kupovinu (probao ja, vratili mi pare, samo sam snosio troškove slanja robe ka meni), ali nisam znao da to važi i za ličnu kupovinu?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Clan 28 Zakona o zastiti potrosaca kaze da je odustajanje od ugovora moguce unutar 14 dana bez ikakvih objasnjenja. Pa sad cemo da im malo prodjemo kroz poslovanje. Cisto da mi ne bude dosadno.
Kvaka: Ni ne sanjaj o tome, izlaze novi Win uredjaji, videcemo. Mnogo nade polazem u Mi5 i HP Elite x3. 950xl ostaje i dalje u sferi interesovanja, jer ocekujem da se stvari softverski rese, kad tad. Ali posto meni jako mnogo toga zavisi od telefona, moram uz sebe da imam pouzdan uredjaj.
Kvaka: Ni ne sanjaj o tome, izlaze novi Win uredjaji, videcemo. Mnogo nade polazem u Mi5 i HP Elite x3. 950xl ostaje i dalje u sferi interesovanja, jer ocekujem da se stvari softverski rese, kad tad. Ali posto meni jako mnogo toga zavisi od telefona, moram uz sebe da imam pouzdan uredjaj.
-
- Mobil manijak
Evo ti jedna sad iz telenora 2 nedelje stara ovde na oglasima za 450€. Iskontaktiraj to ako je ok. Odlicna ponuda. Pa ako ti ne odgovara uvek ces prodati za istu cenu
- kvaka33
- Expert
On hoce 950 xl,opet ne citas
Izvinjavam se ima i xl za iste novce
Miodrage uzmj neki android pa prodaj ,mozda napravis i neku kombinaciju a malo i zavrtis android po prstima
Izvinjavam se ima i xl za iste novce
Miodrage uzmj neki android pa prodaj ,mozda napravis i neku kombinaciju a malo i zavrtis android po prstima
Poslednja izmena od kvaka33 u Sub, 13. Feb 2016. 15:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Meni samo nije jasno čemu ovoliko cimanje oko telefona koji nije vredan svega toga? Očajno su se pokazali, pre svega po pitanju softvera. Da je konačno sređen w10 pa i da kažeš, ovako samo gubiiš vreme, živce i novac.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
rock9855, video, nije SIM Free, ja sam na Vipu. Naravno, da mi telefon nije SIM Free odmah bi im ga vrnuo. Nista, idemo dalje 

miodrage, kakav si ti guru kad nisi probao 10ku, jbt.
Ostali vrte bildove mesecima, ti još zakucan na zaostalom 8.1.
Da si guru odavno bi nosio 950, ne zaslužuješ titulu gurua
.
filip89x i sugarcoated_ass zaslužuju titulu guru.
Admini reagujte.
Ostali vrte bildove mesecima, ti još zakucan na zaostalom 8.1.
Da si guru odavno bi nosio 950, ne zaslužuješ titulu gurua

filip89x i sugarcoated_ass zaslužuju titulu guru.
Admini reagujte.
- kvaka33
- Expert
Ja sam mislio da je on general,al nije ,postao prosecan korisnik ,hoce sve na gotovo
Sada moramo naci novoga ovaj ce uskoro na ios da predje ,javlja mi se
Sada moramo naci novoga ovaj ce uskoro na ios da predje ,javlja mi se
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kvaka: Pa pojedinci me ovde vrlo vatreno savetuju da se vrnem na iOS.
Cvoruga: Da si ti meni ziv i zdrav, prvi build 10-ke kad je izasao ja sam ga imao na Lumiji 530, i na 930 cim je mogao. Video, probao i to je to. Razlog zasto ne dizem 930 na 10 je sto znam i koje meni bitne app nece raditi. A onda jos hard reseti i sl... Iskreno smorilo me bilo kakvo papkanje, kvaka lepo rekao, hocu sve na gotovo.
Cvoruga: Da si ti meni ziv i zdrav, prvi build 10-ke kad je izasao ja sam ga imao na Lumiji 530, i na 930 cim je mogao. Video, probao i to je to. Razlog zasto ne dizem 930 na 10 je sto znam i koje meni bitne app nece raditi. A onda jos hard reseti i sl... Iskreno smorilo me bilo kakvo papkanje, kvaka lepo rekao, hocu sve na gotovo.