Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

DEL_BOY hvala,ta slikica je inace uslikana ispred kluba ratnih veterana vijetnamskog rata,helikopter je dobro poznati Hughey(Hjui).Dzip je rodjakov,jos radi na njemu...
Nazalost kod mene u Australiji nema bas nekih atrakcija kao u Srbiji,sve je sredjeno i pod konac,tako da necete videti nista slicno onom fici koji je mkvb uslikao :D :D :D

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

moze li neko da stavi slike sa tm200? ako je ova poruka slucajno otisla nekome privatno, izvinjavam se, nikako da provalim kako radi forum :oops:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ewo slike sa sajma automobila na kome smo bili zoka, X, dr nick riviera i josh neki ljudi koji nisu chlanovi foruma
slika je slikana sa sharpom TM200
Slika

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,ochekivao sam bolju sliku sa Sharpa... :?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Za tu cenu je i previse nego dobro :). Kao sto sam rekao (a neki nisu me podrzali) ne pravi bolje slike od k750, ali su slike ipak dosta dobre. Inace Sharp 903 je perverzija prava. Imam nekoliko slika na kompu sa sharp 903 i mogu reci da je bolji od svih digitalaca do 150 (koji mogu da se kupe kod nas). Slike su perverzija za mobilni telefon.

Evo okacicu par slika, ne mogu mnogo jer su jako velike. Evo resize-ovao sam dve slike:

http://i36.photobucket.com/albums/e15/S ... resize.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e15/S ... resize.jpg (ovde se mreza ne vidi kako treba zbog resize-a. Na pravoj slici od 3.2 mpix se vidi perfektno)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

evo dve iste slike .... jedna je slikana kamerom n6630, a druga n90 ...... posto je baterija na n90 bila pri kraju, nisam proverio na koji kvalitet je bio podesen da slika ..... u svakom slucaju nisam odusevljen kvalitetom tih 2Mpx ....

6630:
Slika

n90:
Slika

ova je sa n6630 .... slikano po noci u mojoj ulici...
Slika

pozdrav...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dario (asdf), da baš si ih resize-ovao (hibridni srpski jezik), ali i boje, i osvetljnost, i kontrast, i to što nema hromatskih aberacija, kao kod svih ostalih su za svaku pohvalu, i sad i zvanično ublažavam svoj stav prema telefonskim kamerama, ali osnovna teza stoji. Telefon je tu samo kad kod kuće zaboraviš foto-aparat. Ali ne bih baš išao tako daleko da su bolje od jeftinijih foto-aparata.

Mirko BGD, nešto mi na toj slici nije jasno. Boje su malo isprane, ali se osnovna poenta vidi. Ali ono što mi nije jasno je: da li se na slici zaista vidi neko od pomenutih ljudi, ili si samo pomenuo da si išao sa njima (a nije da ih ne bih prepoznao). Znači, jel to toliko loša slika da su oni uslikani a da se ne perpoznaju?

Inače na 6680 u odnosu na N70 sam primeti istu ovoliku razliku kao N90-6630. Mislim na čuveno zažućivanje sa blicem, noću. Poslaću uporednu primer ovih dana, kao i po koju moju . . . .

b_udder, sad znamo gde stanuješ :lol: :lol: :lol: A ko ti stanuje u soliteru? :oops:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

gargamel4, ocigledno je da nisi video kakve slike prave jeftini fotoaparati :D ......
.... i nema veze sto znas gde stanujem - ja sam uvek spreman! :chytry: :P :wink: ..... u soliteru su baba i deda :)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

evo jedne slike, pogled na dunav... sa n6630...
http://i56.photobucket.com/albums/g186/ ... 006014.jpg

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

b_udder e znam ti babu i dedu, fini ljudi, a ti ovakav... :P :lol:

Ja što više vidim, ubeđeniji sam da mobilni MOŽE da zameni dig.fot.ap.za osnovno (tek šta dolazi).
Danas sam video fotke sa 6270 (još da znam da ih postavim :smutny: ) i to 18ice, super, samo puno svetla i mirna, mirna ruka, inače se dosta mute.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

@Vlada Zem , nije teshko uopshte, poshto sam sad ja postavio... :wink:
idesh na www.photobucket.com i registrujesh se...
2. korak je da upload-ujesh sliku sa kompa na net (idesh na 'browse' pa kad odaberesh sliku sa kompa, pritisnesh 'submit' da je upload-ujesh) i 3. da odesh u svoj album (imash na gornjoj levoj strani username oznacheno plavom bojom) i tamo nadjesh URL i prekopirash ga na komentar...
nadam se da sam pomogao... :wink:
inache, evo jedne slike sa SE t630, pa vi vidite koja je razlika... :D
bilo je poslepodne...

http://i56.photobucket.com/albums/g186/ ... /dzins.jpg

i po veoma sunchanom danu...

http://i56.photobucket.com/albums/g186/ ... divota.jpg

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Evo i jedne moje, mada mislim da sam je vec negde postavila, slikano je sa 6630.
http://www.my-album.us/slika/1165061/gV ... fuCd.jpg/#

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Pa izgleda da je SE750i definitivno naj za fotke u nekoj normalnoj cenovnoj klasi. Ipak se dobija mnogo vise nego sa TM200 za nekih 40-ak evrica vise. 903 jeste naj, ali ima i naj cenu :shock: A sto se tice imanja kvalitetne kamere na fonu mislim da je dobra stvar. Vecina nas ipak ne vuce foto aparat stalno sa sobom, a mobilni je stalno pri ruci. Za neko svakodnevno skjocanje je super. Uostalom setite se (ili pogledajte) svi kako su izgledale fotke slikane idiotom koji je bio jedina opcija za brze fotke do pre par godina pa nikom nije smetalo sto su takve fotke. Malo nas je sve zajedno razmazila tehnologija. Fotka ionako samo treba da te podseti na neki lep dogadjaj, a emocije i memorija urade ostalo :)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

think about that!.. :D :lol: :D
http://i56.photobucket.com/albums/g186/ ... 006002.jpg

heheheheh! :D :lol: :D
hawai is back! :wink:

Pozz! 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

E bas mi sad u ovoj prilici zao sto nemam kameru na fonu...........super takmicenje......nagledo sam se bas super slika....... i definitivno moram se dokopati nekako tog cuvenog k750i 8)
5130+Koss the plug....

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Vlaki , hvala, detaljno, sve sam to još davno odradio ali me samo zeza to kopiranje na komentar???
ja stvarno ne znam......
:wink: :shock: :shock:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

vlaki, je ona slika sa Zelenog Venca a,cini mi se a mozda i nije,a sta si ti tamo radio prodavao nesto a. :wink: :D :D :lol:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Vlada Zem, odes na http://www.imageshack.us, uploadujes sliku i on ti da nekoliko verzija linka do slike ..... iskopiras onaj prvi za forume i pejstujes u svoj post ...... to je varijanta sa thumbnailom u postu .... mozes i da iskopiras direktan link i stavis ga u "" okvir ukoliko ne zelis da se slika vidi odmah...

pozdrav...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

@Vlada Zem , pa ako si upload-ovao sliku scrolujesh dole i nacicesh svoju sliku a ispod nje URL...
Taj URL oznachi, copy, dodjesh na komentar, desni klik, paste, i to je to... :wink:
@milan91, jeste, ali mi bio bedak da je slikam od napred... da samo znash kako cool izgleda! :D :lol: :D ima dolce&gabbana original zute cvike!!! :D :lol: :D
trgovao sam charapama... '' 3 za 100, 3 za 100'' :D
http://i56.photobucket.com/albums/g186/ ... 006005.jpg
evo jednog simpichantnog natpisa... :D

Pozz! 8)

Odgovori