Akcione kamere
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Akcione kamere
Koje akcione kamere imate i koju bi ste preporučili?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Off, opušteno ćaskanje
Nemam ni jednu.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nemam nijednu ali GoPro je naj stvar na tržištu. E sad koliko sam gledao po netu, ima nekih jeftinijih alternativa ali kakve su ne znam
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Xiaomi Yi i još jedan proizvođač, ne mogu se setiti imena, kažu da su skroz ok a nisu skupe.
Jes vala GoPro najbolja varijanta al je i zato preskupa. Nekako mi probija budžet..miodrage napisao:Nemam nijednu ali GoPro je naj stvar na tržištu. E sad koliko sam gledao po netu, ima nekih jeftinijih alternativa ali kakve su ne znam
A čuo sam za te neke jeftinije varijante i dosta ljudi ih hvale, pa sam hteo da vidim dal neko ih ima ovde...
@coni, jel možda Sjcam?
E jeste. Imaju neki best buy model.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Uzeo sam od druga sjcam sad kad sam isao na skijanje. Sve u svemu zadovoljan sam,snimci su bili super. Imaju i app za telefon tako da nema problema sa konekcijom bilo kakve vrste
Dobio sam na poklon GoPro Hero pre vise od godinu dana i koristio je ukupno 10min. U glavnom kada sam imao šansu da je upotrebim nisam se setio da je ponesem [emoji2]
Kad vec pomenuste te action kamere, ja radim trenutno neki poslic na UW i bas sam istrazivao, ima dobrih a jeftinih alternativa, polaroid cube+, cjcam, Veho, Sony, iSaw itd. Kinezi su opasni
12 godina na forumu!
@šile, znam o čemu mi pričaš, mnogo ljudi prodaje tako jedva korišćene kamere, svega par puta. Meni krivo propustio sam priliku da kupim hero 3 Black, bukvalno oprema joj još bila u prvoj kesi neotvorena, znači ništa korišćena.
@artifex,kako je on zadovoljan, jer sigurno je više koristio od tebe?
@freyr, meni za oko zapala sjcam m10, opasni su kinezi i mnogo ljudi hvale "sjcam" kamere.
@artifex,kako je on zadovoljan, jer sigurno je više koristio od tebe?
@freyr, meni za oko zapala sjcam m10, opasni su kinezi i mnogo ljudi hvale "sjcam" kamere.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
On kaze da je zadovoljan,i baterija mu fino drzi... U sustini je jurio gopro ali mu drug greskom doneo taj sjcam. Sve u svemu super mu je ispalo ,dobio finu kamericu i ostavio kes sa strane
ako te nesto konkretno zanima pitaj

Za šta koristite te kamere? Meni je zanimljivo jer imam neki plan da se posvetim biciklizmu.
@artifex kolega mene bi konkretno zanimalo dal stvarno ima onakav kvalitet slike/videa kao gopro i bolji? Realno sam otrovan gopro markom i skeptičan sam za ostale marke i modele. Mnogo testova sam gledao po netu i iskreno neki put mi je bilo i krivo što tako bolju sliku ima nego gopro, ako mi veruješ.
I da još nešto sam se setio, ako ti nije problem i naravno tom tvom drugu ako može neku podvodnu sliku /video da mi pošalje normalno ako je za javnost da vidim čisto kvalitet.
I da reci mi ti kakav je trenutni pregled na ekranu, jel je dobra vidljivost?
@coni za bilo šta, a pogotovo ono malo ekstremnije i gde uslovi za obične kamere nisu, što se tiče izdržljivosti(voda, prašina, blato).
I da još nešto sam se setio, ako ti nije problem i naravno tom tvom drugu ako može neku podvodnu sliku /video da mi pošalje normalno ako je za javnost da vidim čisto kvalitet.
I da reci mi ti kakav je trenutni pregled na ekranu, jel je dobra vidljivost?
@coni za bilo šta, a pogotovo ono malo ekstremnije i gde uslovi za obične kamere nisu, što se tiče izdržljivosti(voda, prašina, blato).
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: Akcione kamere
Ako porucujete online obavezno proverite prodavca jer dosta se prodaju kopije,narocito cjcam.
I ja sam sse jedno vreme zagrejao pa odustao kad sam video sta sve kopiraju.
I ja sam sse jedno vreme zagrejao pa odustao kad sam video sta sve kopiraju.
Na ovim linkovima što sam ja tražio su original po recenziji korisnika.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Evo je na akciji, pa koga svrbe pare i treba mu, nije loša kupovina.
https://www.amazon.com/GoPro-Camera-CHD ... 84bb9bd1b4
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://www.amazon.com/GoPro-Camera-CHD ... 84bb9bd1b4
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- siempreblow
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 06. Jun 2014. 08:57
- :: Samsung Galaxy S2
Radim u jednoj sportskoj radnji i pre par dana smo dobili GoPro kamere, cene su od 18 000 do 57 000 i poceo je popust od 20%, ako bude pred novu godinu jos veci popust, koga zanima nek slobodno pita
Sent from my C6603 using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
Piši ovde ako bude bio popust neki. Mene odavno svrbi novac za gopro, ali nikako neki popust pravi da se naleti, kao što imaju prodavnice preko grane...
@azimuth, kako se ostvaruje garancije na ovakvim proizvodima, na takvim sajtovima ili slični njima?
@azimuth, kako se ostvaruje garancije na ovakvim proizvodima, na takvim sajtovima ili slični njima?
- siempreblow
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 06. Jun 2014. 08:57
- :: Samsung Galaxy S2
Malopre dolazim na posao vec otislo nekoliko komada jer ima 20% na sve u radnji, i odmah stigao mail iz komercijale da su samo jos danas na popustu go pro camere, od sutra vise ne vazi njih
Edit: Evo i slike, na ove cene 20% jos danas
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016121 ... 40695b.jpg[/img]
Edit: Evo i slike, na ove cene 20% jos danas
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016121 ... 40695b.jpg[/img]
Eee jbg, da sam znao ranije pa da nešto i uradim