Takodje,S6 sa MM ima problem. Ne toliko kao sto je bilo sa lizalicom,ali je prisutan.
Inzinjeri su ove godine ipak bili malo vredniji,pa su 'namestili' ram da sada 'izdrzi' dve tri aplikacije vise. Po mogucstvu da ne budu previse 'teske' po sistem

Evo ti sad ovde pa gledaj šta može.....Baraba napisao:.....izađi prijatelju na ulicu pa da vidimo šta može.
Šta je to MT?kutijagreha napisao:Definitivno i S7/e imaju problema sa MT.
Doduse,ne toliko koliko je prisutan na S6 modelu,ali ipak postoji.
Valjda ce ispraviti do S11 modela
El Laki napisao:.....Pogotovo ako se uzme u obzir promašaj u Lg taboru. Za mene je G5 "ispao" iz trke onog trenutka kad sam video kako izgleda. Malo je reći užas. Džabe da je najsavršeniji model kada je ružan da ružniji ne može biti
Da, sad znam šta si umislio, samo što je realnost (na tvoju žalost) ipak drukčija.El Laki napisao:Eto sad znaš.
Lični ukus je sasvim legitimna stvar, sve dok postoji svest o tome da je to samo lični ukus. Nezgodno je kad dođe do pomračenja svesti, pa čovek sebe ubedi da je lični ukus kod svakoga potpuno isti i onda iz tako pogrešnog stava još izvlači neke zaključke (propašće G5 jer nije po njegovom ukusu).vla-do napisao:...Uzgred, i meni je G5 na slikama ružan.