HTC ima zicer da se digne iz mrtvih. Samsung osigurao lidersku poziciju, Sony i Lg ispali iz trke jer pokušavaju da izmisle toplu vodu. Dobar model i HTC je ponovo u igri. Sigurno je da to mogu.
To jeste.htc ima ozbiljnu priliku ove godine.soni je gotov a koliko vidim i lg sa flagsipom.od ozbiljnih i jakih brendova ostaje jos samo samsung i huawei.znajuci huawei kao i uvek nece biti nista spektakularno.za m10 se za sada zna da ce imati sd820 sto je odlicno.kvalitet izrade i softver su im tradicionalno na visokom nivou.ostaje im samo da ubodu dizajn i kameru.ako to odrade kako treba privuci ce mnoge u svoj tabor a mozda i mene.odavno nisam imao htc
Pa dobro ja volim lg i imao sam g2 skoro dve godine.moze se reci da sam fan na neki nacin.ipak moram da priznam da je ovaj g5 po meni najgori njihov flagship do sada.nije to los telefon ali jednostavno nije premium kao npr s7 ili s7edge ili ip6s.sve je to sto on ima lepo.i dve kamere i sd820 i izradjen je od metala ali jednostavno nije to premium upakovano.mislim da su zbrzili malo i da su trebali da idu u pravcu dizajna od v10.zbog toga i mislim da ovaj htc m10 ima dobre sanse da bude extra
Prosto je neverovatno koliko su Samsung i Apple promenili mentalne sklopove korisnika mobilnih telefona. Svaka im čast, da postoji "oskar popularnosti" u mobilnoj industriji, svake godine bi otišao u njihove ruke.
Dexter, to jeste.mnogi to urade.ja nisam u stanju.trenutno imam s6 i jedva sam sebe ubedio da koristim ovaj njegov clear cover sto samo stiti pozadi i coskove.i to jedva nego sam pre ovoga imao lg g2 na kome sam dva puta lomio displej pa sam se opekao kad sam morao prvi put da dam 120e za popravku a drugi put 90e.aj i to nekako nego nikada oni nisu u stanju da to vrate na mesto kao sto je bilo.bar sto se tice ovog g2 sto sam imao.inace gledam pojedince koji imaju s6 edge i stave ga u onu silikonsku (ja to zovem Gunj) sto pozuti posle 10 dana i kao furaju tako.kad vec dajes pare i za dizajn i izradu treba i uzivati u tome.izvinjavam se sto sam otisao u Off i nadam se da ce htc m10 biti jedan predivno dizajniran i kvalitetan flagship.oduvek me je htc privlacio i rado bih kupio
Ubica ako budu te specifikacije, a i ne izgleda uopšte loše, lepo deluje na ovih par slika ali vidćemo konačno kako to izgleda kada se pojavi. Samo mislim da su ovaj donji deo gde se nalaze tasteri mogli malo bolje da srede, tipa da produže ekran još malo na dole, da bolje iskoriste prostor ali sve u svemu za sada što vidimo uopšte nije loše.
Ove godine će biti izuzetno zanimljivo jer će svaki flagship imati SD820.
I da... Imace verovatno 3000mAh bateriju.
Spominje se IMX378 senzor. Poboljsana verzija IMX377 koji ima Nexus 6P/5X.
Samo sto ce HTC 10 imati Laserski autofokus i OIS + PDAF. 6P je u samom vrhu sto se kamere tice... HTC 10 ce napokon imati krstenu kameru, verovatno bolje slike od 6P ako srede softver kamere.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.