iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Re: iPhone 6s
iLuka,znam gledao sam to postavljanje..ali moze to dosta jednostavnije..da upravu si ,pomesao sam fluidnost i jednostavnost ,tacno je ...
A koda updatea za telefon,jel isto kao i na androidu,stigne i na tel obavestenje ,ti preuzmes i instaliras,ili opet mora procedura ?
A koda updatea za telefon,jel isto kao i na androidu,stigne i na tel obavestenje ,ti preuzmes i instaliras,ili opet mora procedura ?
Nema nikakve posebne procedure. Dobijes obavijest u vidu bedza, ides u settings, nadjes update i kliknes.
Kod iOS update je istog momenta za sve iP koji ga podrzavaju.
Kod iOS update je istog momenta za sve iP koji ga podrzavaju.
Jednom godisnje istog dana svi na svetu i svi modeli (bar 4,5 zadnjih) dobijaju veliki update (iOS6,7,8) a vise puta tokom godine, opet svi modeli i svi korisnici dobijaju manje update-ove...
Ja na svojim telefonima ne menjam nista... Ponekad raspored ikonica i wallpaper ali bas retko...
Mislim da si ipak "malo" preterao sa vremenom za postavljanje melodije...iLuka napisao: postavljanje melodije traje par sekundi, prosto koliko treba kompjuteru da odradi svoje... ubacis i galeriju itunes-a uradis sync sa telefonom i to je to...
Trebaš je skratiti na kompu ili telefonu, ubaciti u degenTunes, pa tek onda prikačiti telefon i sinhronizovati ga. A ako si kojim slučajem ostavio melodiju dužu od 30s, on je više ne vidi kao ton i neće da je postavi. Ajmo sve iz početka, samo do 30s trajanja. [emoji52]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Skines aplikaciju Zedge ili Audiko, nađeš šta želiš i klikneš Save. Melodija postavljena i staviš je za podrazumevanu. Najduže takve naći melodiju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ja sve odradim on line, i samo povezem itunes add to library i cao...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 19. Nov 2014. 16:05
- :: galaxy s4 i9506
- :: nokia e72
Pozz drugari, isao sam juce u istyle da reklamiram telefon. (fleka na ekranu koja je vidljiva samo ne beloj pozadini)
primili su ga bez problema, cak mi nista od papirologije nisu trazili, ni ugovor nistaaa
Javice mi u ponedeljak kada mogu da dodjem po nov telefon, jako ljubazno osoblje samo reci hvale
Moja sestra ima iphone 6 sa mts-a i ima jedan mrtav pixel na ekranu, pokazao sam im i njen telefon i rekli su da je tolerancija apple-a na mrtve pixele 0 i da moze i ona da ga zameni za nov.
primili su ga bez problema, cak mi nista od papirologije nisu trazili, ni ugovor nistaaa

Javice mi u ponedeljak kada mogu da dodjem po nov telefon, jako ljubazno osoblje samo reci hvale

Moja sestra ima iphone 6 sa mts-a i ima jedan mrtav pixel na ekranu, pokazao sam im i njen telefon i rekli su da je tolerancija apple-a na mrtve pixele 0 i da moze i ona da ga zameni za nov.
Brate rodjeni, da li je moguce? Stvarno su (apple, ne ovi nasi lopovi) genijalci
vrhunski brend, vrhunska podrska...

-
- Novajlija
Buraz, ja sam jos uvek pod utiskom
Kupili su me za ceo zivot.

Pazi, ja sam znao za to ali nikad nisam imao potrebe da to isprobam uzivo
samo sam slusao o tome... Evo, ti si vec 3.-4. sa istim iskustvom 
Da ne pominjem jednog ovde kome je apple zamenio dva puta za nov i jos su mu i doplatili uz "izvini"

Da ne pominjem jednog ovde kome je apple zamenio dva puta za nov i jos su mu i doplatili uz "izvini"

-
- Novajlija
Da nije bilo vas ja ne bih ni odneo telefon
mislio sam sitno je to nije nikakav kvar. Oni se ljudi zgranuli kad su videli, jos ja u fazonu da li moze to da se popravi, kaze onaj momak koji radi druze to se ne popravlja, dobices nov telefon 
A, pazi ovo, moj drug je skoro uzeo na pretplatu neki htc nize klase i posle mesec dana mu crkne ploca, oni su ladno menjali plocu na tom telefonu i poslali mu ga posle mesec dana, a telefon fazon 100 eura nov

A, pazi ovo, moj drug je skoro uzeo na pretplatu neki htc nize klase i posle mesec dana mu crkne ploca, oni su ladno menjali plocu na tom telefonu i poslali mu ga posle mesec dana, a telefon fazon 100 eura nov

Naravno. U Srbiji se pare ne vracaju, samo gledaju svoje dupe
crkne ti posle 5 dana aparat - oni ga nose u servis i prckaju po njemu iako jo nov?!?

- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Moras na komp da ga kacis da bi promjenio melodiju? [emoji15] [emoji33]iLuka napisao:
postavljanje melodije traje par sekundi, prosto koliko treba kompjuteru da odradi svoje... ubacis i galeriju itunes-a uradis sync sa telefonom i to je to...
Zato svima iphone zvoni isto... Sad mi je jasno...
I jos jednom [emoji33]vla-do napisao: Mislim da si ipak "malo" preterao sa vremenom za postavljanje melodije...
Trebaš je skratiti na kompu ili telefonu, ubaciti u degenTunes, pa tek onda prikačiti telefon i sinhronizovati ga. A ako si kojim slučajem ostavio melodiju dužu od 30s, on je više ne vidi kao ton i neće da je postavi.
Pa nije čudo što je iOS toliko fluidan kad nema neke osnovne/najjednostavnije radnje.
Onda mora raditi fluidno, nema sta da brljavi... (ajde sad iphone-ovci, udrite po meni) [emoji1] [emoji6]

da bi se postavila melodija, moras da je nadjes na netu, on line iz mp3 prebacis u m4r i onda ubacis u svoj itunes...
ne mora da bude kraca od 30 sekundi, proverio sam vise puta i moze ista da bude za zvono telefona i za sms - istovremeno...
Ne da bi promenio, već smanjio (eventualno konvertovao) na dižinu do 30s. Dakle, ti smanjiš 15 pesama na kompijuteru, a jednom povežeš telefon i prebaciš sve odjednom na telefon. Posle možeš melodije menjati na samom telefonu. [emoji6]marko 0401 napisao:Moras na komp da ga kacis da bi promjenio melodiju?
Za ono "zato svaki iPhone zvoni isto" se donekle slažem. [emoji3]
Na koji način možeš da postaviš melodiju dužu od 30s za zvono? Meni je neki program nudio da postavim melodiju od "čak" 40s, ali, naravno, da platim... [emoji34] Hajde ti meni reci kako besplatno da postavim dužu melodiju? [emoji846]iLuka napisao:ne mora da bude kraca od 30 sekundi
vla-do, istu pesmu koju sam postavio za zvono sam postavio i kao text tone... kad stigne poruka ja ne cekam da prodje pesma do kraja jer otvorim odmah, moguce da bi posle 30te sekunde pocela ispocetka...
kako ubacujes bilo sta i svoj telefon?
kako ubacujes bilo sta i svoj telefon?
Nije pitanje da li mogu da postavim istu melodiju i za zvono i za sms, već kako da postavim za zvono melodiju dužu od 30s?
Nažalost, sve ubacujem preko retardTunes-a...
Nažalost, sve ubacujem preko retardTunes-a...
Brate, ja sam ubacio celu pesmu, traje 5 minuta, preko on line programa sam je konvertovao u m4r i preko itunes-a ubacio u telefon...
Tih 30sec ogranicenja sam imao samo preko itools-a nekada ali ga odavno ne koristim...
Tih 30sec ogranicenja sam imao samo preko itools-a nekada ali ga odavno ne koristim...