Pa sada sam malo razgledao cene. S6 edge je oko 500 eura, a to mi je trenutno previse, obzirom da planiram da uzmem i neki lap top.
E sada za G4 koji se moze naci za oko 360 eura bi morao da se strpim malo.
A moje sledece pitanje bi bilo ima li smisla prelaziti sa s4 na g3? To ako me bude izdalo strpljenje i ne budem mogao vise da cekam sa skupljanjem kinte za g4.
Pa uzecu ga u razmatranje. Ispravite me ako gresim, ali koliko sam zapazio cena P8 je licna kao G4. Ako je to moje zapazanje tacno sta bi valjalo pre uzeti?
Inace G3 sam pomenuo jer bih za njega mozda ima vec sada pare.
kizami88, Posto si pomenuo da bi vec imao novce za G3 imas preporuku od mene za taj telefon. Odlicno radi, koristim ga vec par meseci i nije mi stucnuo, lep dizajn subjektivno, odlicna kamera. Medjutim ukoliko ti se ne zuri, odnosno ako planiras da sacekas jos malo mislim da bi ti bolje bilo da kupis G4. Pre 2 danas sam gledao na KP i bio je sa koznim ledjima za 350e nov.
Pravi upgrade je s7 edge posto si naviko na tw ali posto je kesh problem onda najbolje g4. Nemas bolje za oko 350€ posto imas toliko. Bolje daj nego da uzmeš g3 i posle opet menjaš za bolje
Xiaomi Redmi Note 3 - 190e 2/16, 210e 3/32 - Best buy
Meizu MX5 - 260e - sasvim solidan uređaj
Huawei Mate 7 - 260e 2/16, 3/32 300e - brutalna baterija
Huawei Honor 7 - 330e - čačkao malo, odličan telefončić. Samo mu je cena kod nas nerealna.
Huawei G8 32gb - 300e - nisam se još susreo sa njim, ali po onome što sam gledao odličan telefončić. Naravno precenjen kod nas.
LG G4 - 360e - meni lično se nije svideo toliko, ali daleko je od lošeg. Da je full metal body i da ima fingerprint bio bi po meni flagship, ne bih mu zamerio s808.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.