Xiaomi redmi note ili nešto drugo

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nikolay84
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 02. Maj 2012. 13:01
:: samsung GT-I9515

Xiaomi redmi note ili nešto drugo

Post od nikolay84 »

Posle četiri godine korišćenja lg optimusa 2x, razmišljam se najzad o kupovini novog telefona,veličina ekrana tu negde do 5.5,da ima solidnu kameru i da baterija može da izgura bar jedan dan nekog prosečnog korišćenja,trenutno se dvoumim između xiaomi redmi note 2 i 3 modela,telefone nisam imao prilike da vidim uživo ali mi se sviđaju prema onome što sam pročitao o njima,e sad vredi li dodati još tih 30-40 evra za redmi note 3 ili ne.Razmišljam se čak i o tome da za probu uzmem i lumiu 640 čisto da probam windows da vidim kakav je

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: Xiaomi redmi note ili nešto drugo

Post od Apolo »

Vredi uzeti Redmi Note 3. Dva drugara imaju Redmi Note 2 i 3. Trojka je noviji telefon, subjektivno lepseg izgleda, metalni poklopac, imas fingerprint sensor, ekran odlican, solidna kamera. Preko oglasa mislim da ga mozes pazariti za 220e novog (jaca verzija od 32gb interne memorije i 3gb RAM). Ukoliko zelis probati Windows preporucujem ti Lumiu 830. Moze se naci za oko 215e, a definitivno bolje odradjen telefon za metalnim ramom i odlicnom kamerom. Eto taman bi onda uskoro dobio i novi Windows 10 mobile.
Festina lente.

nikolay84
Novajlija
Novajlija

Post od nikolay84 »

Ako bih išao na windows to bi sigurno bila lumia 640 ili eventualno 640xl mada mi ona deluje ogromno,zanima me između redmi note 3 modela sa 2 i 3 giga rama da li se oseti ta razlika u svakodnevnom korišćenju ili ne

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

L830 ti je 5 incha, a cena ti je otprilike kao 640 XL, s tim sto L830 ima 16gb memorije, a 640 XL 8gb. To ti je moj savet, ti si na kraju taj koji ce odluciti sta ce i kako ce.
Sto se Redmi Note 3 tice, ne bih znao sta da ti kazem jer nisam poredio verzije sa 2 i 3 gb RAM. MAda drugar koji koristi Redmi Note 2 (koji ima 2gb rama) je zadovoljan telefonom, sve mu radi fluidno i nema nikakvih problema tog tipa prilikom koriscenja telefona.
Festina lente.

IoneSabac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 15:07

Post od IoneSabac »

nikolay84, sta mislis o Xiaomi Mi4, imas i Win i Android na njemu?

nikolay84
Novajlija
Novajlija

Post od nikolay84 »

IoneSabac, upravo sad čitam o njemu, koliko vidim odličan je, naročito izrada a i cenovno je tu negde.
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 12. Mar 2016. 13:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

Odgovori