nemoguca misija

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

nemoguca misija

Post od nbnebojsa »

kako instalirati program na nokiu n70 a nerade vam tastatura 4, 6, 8 ne mozete da udjete u meni telefona, takodje ne radi bt ne moze da se poveze na komp preko usb-a, neradi ni navigator za dole i desno ne moze te da podesit e mail zbog tastature, znaci moze samo preko wapa i gprs-a koji se srecom na n70 sam konfigurise , radi vam i mms, ja sam resio problem da vidim kako bi vi resili 8). ;)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A bio je kul mladić! 8)

Pa evo sad bez zezanja: ja mislim da za sve probleme nastale padovima, udaranjem, polivanjem (u najboljem slučaju vodom), prženja, i sl. najbolje da sam zameniš firmware, jer su ovi po servisima lopuže i samo hoće nama, koji smo pošteno zaradili svaki dinar, da nam ogule kožu s leđa. :angry:

A možeš i masku da mu zameniš. Ove stvari obično posle toga prorade :wacko:

Pa šta si ti radio? Ako se već ne bih iznervirao da ga razlupam, što sam tolika lenčuga, pa me je mrzelo da ga odnesem u servis na čišćenje, onda bih ga odneo u servis na čišćenje, i zamenu tog dela koji je zadužen za komunikaciju sa USBom, kao BT čip. A i šta će ti bilo koji program kad ti ništa ne radi? :disgust:

nbnebojsa, da li si znao da telefoni ne plivaju?

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ajde nam ubi radoznalost i reci kako si uspeo?
Koristio si citac kartica? Pa peko menadzera? :dry:.........100 karaktera nema, e sad ima :lol:
5130+Koss the plug....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,jel ti i dalje vale neki delovi u fonu m?? :roll: ...Meni isto pada na pamet prvo chitach kartica...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ne razumem kako ce instaliranje bilo kog programa resiti to sto je telefon crk'o?

poz...

igopirko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 21:52
Kontakt:

Post od igopirko »

znaci pri kraju je njegow fitilj,mozda moze da se nesto poprawi!
ako je padao,otwori fon i pogldaj elektricne wodowe,kontakte,kablowe,konektore
ako se kwasio ,tada moras ga cistiti sa alkoholom[jer neostawlja oksid],ali ne plasticne delowe,jer su osetljiwi

mada mislim da ti je fon pri kraju ziwotnog weka!mada probaj da uradis nesto u nekom serwisu!
pozzz :D

analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jun 2006. 02:30

Post od analysis »

covek ovu temu nije postavio da bismo mu ovde servisirali,vec je zadao "zadatak" "kako instalirati aplikaciju ako je...",vise zbog fore,jer je inace uspeo,pa ga zanima da li bi se jos neko setio

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

analysis, bas tako :D , inace neradi mi konvertor struje koji pusta struju ka hardverskim komponentama, posto mi je ubacen taj deo od 6680 a ne od n70 (cekam da mi nabave u bg u ovlascenom servisu :disgust: ) radi samo softverski deo dok periferni hardverski nerade (kamera, slot za memorijsku, bluetoot), email nemogu da posesim posto mi neradi taster 4,6 i 8 i tako sam smisljao kako instalirati aplikaciju bez ovih komponenti :D, nazalost ne moze ni kabelom da se poveze na komp :smutny: znaci samo wap, e sad lako je kompom uplodovati aplikaciju na net a sta dalje :oops:

igopirko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 21:52
Kontakt:

Post od igopirko »

aha,ok.mislim da nesto tako nepostoji,jedino uz neki rizik da se flesuje na drugi model!nada nisam siguran da nesto tako postoji :D

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

neverovatna nebuloza. i da instaliras bilo koji program u telefon koji ce ti k..... kad ti nista u njemu neradi pa cak neces moci ni da ga pokrenes.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slazem se sa phone marketom, sto ce ti taj progrma kada ti nista na telefonu ne radi 8) :wink: :D

analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jun 2006. 02:30

Post od analysis »

nbnebojsa,batali,vidis da idalje vrte svoju pricu!Ne mogu da verujem da idalje vecina nije skontala o cemu se radi u temi.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

DEL BOY napisao:slazem se sa phone marketom, sto ce ti taj progrma kada ti nista na telefonu ne radi 8) :wink: :D
telefon radi znaci softverski nije mrtav, mogu da zovem, da saljem poruke, samo ne koristim periferne delove, i naravno da su mi potrebne aplikacije tipa lockme, fexplorer, fscaller itd........, i na kraju ovu sam temu pokrenu kako bih vam pokazao koliko je nokia symbian mocan telefon, da i kad pola delova ne radi mozes da ga koristis 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Slazem se s fain2daniel , mislim znamo svi koliko je symbian mocan, ali ti izgleda znas nesto vise.....ajde covece nemoj nas drzati u neznanju......objasni nam :chytry:
5130+Koss the plug....

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Masterokrata, super ti je avatar :)
nbnebojsa, ajde kazi vise kako, bas me interesuje a nista mi ne pada na pamet
HOX Titanium gray

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

evo ovako :D , znaci prvo sto je problem treba vam sajt za uplodovanje *sis fajla na koji mozete direktno da pristupite preko adrese, a to je http://gallery.mobile9.com, posto na ostalim sajtovima dobijete kod pa tek kad udjete na adresu odkucate kod i potrebno je da se spustite dole kako bi pokrenuli download sto ja ne mogu posto mi ne radi taster za dole :disgust: , e posto ste uplodovali aplikaciju sledeci problem je kako upisati adresu u browser posto mi neradi par tastera pa nemam sva slova, ovaj problem resavate tako sto kopirate adresu sa sajta na komp kao text dokument, odete na mobtelov sajt na portal moj mobtel (naravno morate biti registrovani) i odete na vivoteku gde uplodujete onaj textualni dokument na kojem vam je adresa wap-a i posaljete kao mms na vas broj telefona, kada dobijete mms pustite prezentaciju mms-a i u opcijama imate direktan pristup linku sa adresom i krece download i odmah zatim instal, i tu je prica gotova 8)

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

U jeeeeeeeeeeeeee, a ja mislio da do Mladenovca ne može da se dođe preko Albukerkija. :o

Može samo ti već prođe odmor dotle. :o :o :o

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Super je to što on sve to može, i što si se ti toga setio, i da me ne shvatiš pogrešno ljudima zaista ponekad trebaju saveti ovog tipa, ali sad ga popravi molim te!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

pa popravio bi ga ja odavno ali je problem sto nestize deo :disgust: pa moram da se ovako snalazim :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nbnebojsa, pa koji su to programi koje mozes da koristis a i da su ti neophodni s obzirom da je telefon gotovo neupotrebljiv...I sta sa toliko falicnim telefonom mozes osim da primas pozive...mozes li uopste i da pozivas nekoga...??...Mislim...daj sad kompletnu informaciju...Sta je od softvera neophodno kad vam ne radi vise od polovine tastera...???
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori