Malo sam uspoređivao mobitele pa sam uočio da između E 720i i E720 nema nekih razlika, pa me zanima zašto ovaj prvi košta 159 eura a ovaj drugi 220 eura!
Unaprijed Hvala na odgovorima!
Razlika između E720 i E720i?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
e720i je radjen za Imode standard,pa 99% nece raditi internet preko GPRS,u tome je bitna razlika,a PHONE MARKET-na hrvatskom ljudi govore mobitel i ne vidim shta je tu chudno i shto bi tu imalo da se iznenadjeno reaguje?????Koliko ja kapiram,ovde je svako dobrodoshao,ako se normalno ponasha,a da li kaze fontele,mobilni,mobitel ili handy,totalno je nebitno....
da ne idem vishe u off,verovatno je i cena drastichno niza upravo zbog internet nedostatka.ja sam imao s410i koji je potpuno isti kao e720i,ali bash potpuno,i odneo sam ga kevi u BG medjutim MMS i GPRS prosto nemogu da se nashteluju
pozdrav
da ne idem vishe u off,verovatno je i cena drastichno niza upravo zbog internet nedostatka.ja sam imao s410i koji je potpuno isti kao e720i,ali bash potpuno,i odneo sam ga kevi u BG medjutim MMS i GPRS prosto nemogu da se nashteluju
pozdrav

nemoguce je namestiti da radi,jedino reshenje je da se u nekom servisu u e720i fleshom ubaci softver od obichnog e720,i onda dobijesh isti telefon sa malo lepshom maskom,ali ja nisam hteo da se upushtam u to,jer keva ionako ne koristi nishta osim poziva,sms i kamere,pa bi to svejedno bilo bacanje para
pozdrav
pozdrav