Flešovao sam na Omega 24 rom.
Staviću i na stock, samo mi krivo što nemože na cm 10. Moraću nekako da mu ulepšam statusbar.

Nije mi bas jasno ovo oko kernela pa bi cenio ako moze da se cujemo negde gde bi brze islo dopisvanje da mi ukratko objasnis. Zasta je vezan kernel i tako to. Hvala ti druze unapred.
 Nije mi bas jasno ovo oko kernela pa bi cenio ako moze da se cujemo negde gde bi brze islo dopisvanje da mi ukratko objasnis. Zasta je vezan kernel i tako to. Hvala ti druze unapred.
 To uglavnom sto je neko pisao su strucni odgovori i ne snalazim se bas najbolje. Evo sad vidim da na drugom sajtu kucam sa njim.
 To uglavnom sto je neko pisao su strucni odgovori i ne snalazim se bas najbolje. Evo sad vidim da na drugom sajtu kucam sa njim. 

Znaci ne moze direkt apolo kernel nego mora prvo neki recovery? Inace nisam nasao apolo twpr u tar-u. Vidi ovako posto ja trenutno imam custom recovery, da li mogu sada bez problema da ubacim apolo i da mi telefon radi? Ajde ako mozes pisi tamo, jer tamo sam postavio malo opsirnije.
 Znaci ne moze direkt apolo kernel nego mora prvo neki recovery? Inace nisam nasao apolo twpr u tar-u. Vidi ovako posto ja trenutno imam custom recovery, da li mogu sada bez problema da ubacim apolo i da mi telefon radi? Ajde ako mozes pisi tamo, jer tamo sam postavio malo opsirnije.  pa ako mozes da mi odgovoris na to sto sam pitao.
 pa ako mozes da mi odgovoris na to sto sam pitao.
 Nece ga brikovati, ne brini se.
 Nece ga brikovati, ne brini se. Hvala sto si mi odgovorio. Reci mi jel si mislio na PDA polje
 Hvala sto si mi odgovorio. Reci mi jel si mislio na PDA polje  ja AP nemam
 ja AP nemam  Inace da ti kazem, ubacio sam apolo danas i konfigurisao i nema razlike, cak sta vise cini mi se da mi malo kao secka a to mi nije radio.
 Inace da ti kazem, ubacio sam apolo danas i konfigurisao i nema razlike, cak sta vise cini mi se da mi malo kao secka a to mi nije radio. 

Nego mi reci za philZ sto si mi gore naveo XWMS3, da li sve i jedan philZ mogu da instaliram (samo da je za moj rom) nebitno koji Baseband imam ili je bitno? Jer rekao si mi da taj ubacim a moj baseband je XXLS8. Inace mogu da citam do sutra kad se ne razumem u kernel, da znam ne bi pitao.
 Nego mi reci za philZ sto si mi gore naveo XWMS3, da li sve i jedan philZ mogu da instaliram (samo da je za moj rom) nebitno koji Baseband imam ili je bitno? Jer rekao si mi da taj ubacim a moj baseband je XXLS8. Inace mogu da citam do sutra kad se ne razumem u kernel, da znam ne bi pitao.  valjda je to realno!
 valjda je to realno!

Ne znam sta im je fora u tim XMS3,XWLS....itd i kako znati koji je dobar i koji valja, samo zbune coveka! Znaci koliko sam te razumeo, ubacim stock rom i flesujem philZ i imam rootovan telefon ne moram da se cimam oko root-a.
 Ne znam sta im je fora u tim XMS3,XWLS....itd i kako znati koji je dobar i koji valja, samo zbune coveka! Znaci koliko sam te razumeo, ubacim stock rom i flesujem philZ i imam rootovan telefon ne moram da se cimam oko root-a.  Znam da baseband ostaje isti, njega menjas kad menjas rom, nisi me razumeo sta sam pitao...znaci mora da gledam build number da bude priblizno mojim oznakama, to sam pitao i tako si mi odgovorio sada!!!?
 Znam da baseband ostaje isti, njega menjas kad menjas rom, nisi me razumeo sta sam pitao...znaci mora da gledam build number da bude priblizno mojim oznakama, to sam pitao i tako si mi odgovorio sada!!!? E sad mozda moze jos, ali ne znam sta tacno smem a sta ne smem. A rado bi obrisao mozda i neki live wallpaper! Evo sta imam
 E sad mozda moze jos, ali ne znam sta tacno smem a sta ne smem. A rado bi obrisao mozda i neki live wallpaper! Evo sta imam 

A za ovo ostalo hvala ti, dosta si mi pomogao malo sam prosirio znanje.
 A za ovo ostalo hvala ti, dosta si mi pomogao malo sam prosirio znanje.  Znaci superSu dolazi sa kernelom...mislim sad je gotovo, vec sam ga ubacio rucno pre flesovanja ali da znam ubuduce. Nemam taptalk i preko kompa idem na forum nisam preko fona. Ma da brisi app, pa kad izbaci "Aplikacija prestala sa radom" onda dizi nov sistem. xaxa
 Znaci superSu dolazi sa kernelom...mislim sad je gotovo, vec sam ga ubacio rucno pre flesovanja ali da znam ubuduce. Nemam taptalk i preko kompa idem na forum nisam preko fona. Ma da brisi app, pa kad izbaci "Aplikacija prestala sa radom" onda dizi nov sistem. xaxa  

Ma druze ja cisto kad mi treba onda trazim, nemam vremena da listam stranice na XDA a i ne razumem engleski bas dobro tako da je zajebano.
 Ma druze ja cisto kad mi treba onda trazim, nemam vremena da listam stranice na XDA a i ne razumem engleski bas dobro tako da je zajebano.  Skoro sam trazio za LG L5 sve i svasta i na kraju nije moglo.
 Skoro sam trazio za LG L5 sve i svasta i na kraju nije moglo.  cudnovatastvar
 cudnovatastvar