Tako je i sa mnom, možda jer su je svi toliko hvalili, pa sam očekivao mnogo, a dobio manje od očekivanog.Dream Weaver napisao: generalno me cela serija nije baš toliko oduševila...
Uglavnom, takva je i druga sezona..
Tako je i sa mnom, možda jer su je svi toliko hvalili, pa sam očekivao mnogo, a dobio manje od očekivanog.Dream Weaver napisao: generalno me cela serija nije baš toliko oduševila...
Meni je to jedan od najboljih filmova koje sam ikad odgledao, svaki muškarac koji se još seća svojih ranih tinejdžerskih dana i čitanja stripova u školisugarcoated_ass napisao:Kick-Ass . . .
Već si ga pogledao?Apolo napisao:Batman vs Superman... Afleck odlicno odglumeo, film odlican. Preporuka.
Pogledao sam trailer prvi put i lik mi je bio poznat i pogledao sam ga zato i drugi put i skontao sam da je Džim Keri.Evindzer napisao: PS: prepoznaj crnca iz drugog dela, kao i Pukovnika.![]()
PPS: kad smo već kod prepoznavanja, jesi li gledao druge Avendžerse? Ako nisi - gledaj, pa prepoznaj ko glumi Pjetra Maksimova.![]()
Evo ja ću da ispojliram ovo. Gal Gadot, aka Gisele iz Fast & Furious serijalaEvindzer napisao:A kad smo kod gospojice Čudesne Ženske, jesi li je prepoznao iz nekih drugih, takođe popularnih filmova (u kojima je bila u bikiniju)?
Bila mi je poznata ali se nisam mogao setiti odakle. Gde je glumela (u bikiniju)?:)Evindzer napisao:Naravno da hoću.
A kad smo kod gospojice Čudesne Ženske, jesi li je prepoznao iz nekih drugih, takođe popularnih filmova (u kojima je bila u bikiniju)?
Green napisao:Evo ja ću da ispojliram ovo. Gal Gadot, aka Gisele iz Fast & Furious serijala