Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Off, opušteno ćaskanje
@matorix to je i problem što neće na tome samo da se završi. @behemoth, svako je bio u nekoj situaciji kada pita ljude pored puta 

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ne znam gde da pitam, pa ću ovde pošto se ne radi direktno o telefonima. 
Koliko je dana trebalo vama koji ste naručivali dbrand (znam za Ninolinu i Chobby88) da stignu folije? Nakon naručivanja su mi rekli da će mi se javiti u roku od 72h sa detaljima pošiljke, a to je bilo u petak, a sad me uhvatio i vikend.
Pošto nama u Srbiji šalju preko DHL-a, onda verujem da mu ne treba više od 10 dana? Čitam na XDA, mnogo Amera i Kanađana se žalilo da su im narudžbine stizale posle 3 i više nedelje, ali pretpostavljam da je to zbog toga što im je slato preko "regular mail", a ne DHL-a...

Koliko je dana trebalo vama koji ste naručivali dbrand (znam za Ninolinu i Chobby88) da stignu folije? Nakon naručivanja su mi rekli da će mi se javiti u roku od 72h sa detaljima pošiljke, a to je bilo u petak, a sad me uhvatio i vikend.
Pošto nama u Srbiji šalju preko DHL-a, onda verujem da mu ne treba više od 10 dana? Čitam na XDA, mnogo Amera i Kanađana se žalilo da su im narudžbine stizale posle 3 i više nedelje, ali pretpostavljam da je to zbog toga što im je slato preko "regular mail", a ne DHL-a...

Pa trebalo bi da pise gde si narucio koliko otprilike treba da stigne sa dhl ali stvarno ne bi trebalo vise od 10ak dana, zato i kosta koliko kosta da stigne preko njih.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Meni još nije stigao potvrdni mejl da su ga poslali, a naručio sam ga u utorak, sredu, pa zato pitam. Hvala. 

Preko aliexpressa imaju do 7 dana za za slanje paketa, e sad, možda je i tebe nešto slično uhvatilo.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
U mejlu koji mi je stigao u utorak, sredu kao potvrda narudžbine piše da će mi u roku od 72h poslati detalje o poslatom paketu. Od tad ništa nije stizalo. Mada, tad je bilo ono sniženje pa verovatno imaju više porudžbina nego obično, pa dok to obrade. Plus je došao i vikend. 

Gledao sam to o Nikoli Tesli pre nekoliko nedelja, uvek pratim Dagogo-a, jer ima odličan video materijal sa odličnom naracijom.
bata bogdan nije na forumu, forum miran
.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ljudi, da li znate neko udruzenje za zastitu zivotinja u Bg gde zaista rade svoj posao a da nije sve to marketing i da uzmu pare od donacija?
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Je l' je imao neko slučaj da vraća pošiljku dbrand folija?
Pogrešio sam pri naručivanju, tj. nisam pogrešio nego se predomislio, pa su mi ljudi iz dbrand-a rekli da sačekam pošiljku i da je vratim na datu adresu čim stigne, a oni snose troškove.
E sad, pošiljka je poslata preko DHL-a, ali koliko sam shvatio DHL-om je stigla do Nemačke, a onda običnom poštom prosleđena u Srbiju i zbog toga nisam mogao na licu mesta da je vratim nazad.
Pozvaću svakako sutra ujutru DHL kod nas da vidim šta mogu da uradim, ali hoću da pitam ovde da li je neko imao istu situaciju.
Sent from my MX4 using Tapatalk
Pogrešio sam pri naručivanju, tj. nisam pogrešio nego se predomislio, pa su mi ljudi iz dbrand-a rekli da sačekam pošiljku i da je vratim na datu adresu čim stigne, a oni snose troškove.
E sad, pošiljka je poslata preko DHL-a, ali koliko sam shvatio DHL-om je stigla do Nemačke, a onda običnom poštom prosleđena u Srbiju i zbog toga nisam mogao na licu mesta da je vratim nazad.
Pozvaću svakako sutra ujutru DHL kod nas da vidim šta mogu da uradim, ali hoću da pitam ovde da li je neko imao istu situaciju.

Sent from my MX4 using Tapatalk
Kakve su one ginseng plus tablete? Ili neke slicne njima, tj svi kazu da imaju efekta, e sad da li su stetne I ako da, koliko?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ledjo: Beži ti od te hemije, to je sve šarena laža sa jedne, i potencijalna velika opasnost sa druge strane.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa da, ocekivao sam da je stetno. Nego kad ucim nocu, popusta me koncentracija I spava mi se, pa sam mislio da uzmem neku tu tabletu da me drzi jos sat-dva budnim
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Evo šta je meni rekao vozač kamiona kako on ostaje budan. Sipaš kolu u džezvu i skuvaš kafu u njoj. Kad to popije, kaže može celu noć voziti. [emoji3]
U to jos stavim par bensandina I odmah da me zakopaju [emoji23]