Pisao sam vec ali ajde opet, nadam se da je od koristi
Baterija, kod žene, fb non stop, mesenger, viber, telegram, whatsapp, to se stalno njaka

i plus uz to dosta slušanje muzike na youtube, otprilike SOT negde oko 5h +/- sve to uz WiFi i lte (50-50)
Poredi nisam ni sa jednim navedenim telefonom, nisam imao prilike nikako. Kacio sam i neke slike mate s vs x2, pogledaj u temi, pa sam prosuditi kvalitet slike, ja nisam stručan da kažem da li su slike dobre ili loše. Skener, veruj mi da ces ga koristiti, jer radi fenomenalno,bukvalno na dodir odmah reaguje.
Ja koliko sam ga njakao i koliko ga moja žena urnise sa svim tim aplikacijama, za sad nisam ni ja a ni ona primetili da nešto lagane ili secka. Izrada je stvarno vrhunska, dizajn odličan, lepo leži u ruci, tanak je ali taman što bi se reklo.
Uz pakovanje ide i Flip Cover futrola i fabrička folija na ekranu, odlicna futrola, Huawei original
Za dalje, tu sam
Sve te ostale navedene telefone nisam imao, jesam njakao ali da iznosim utiske, ne, ocu, to je sve na kratko bilo u radnji... Mogu samo da ti pišem o Huawei telefonima
Huawei Mediapad X2 7.0 LTE