Iskustva sa (online) prodavnicama
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Manje-vise svi oni imaju iste dobavljace, pitanje je samo ko se vise ugradjuje. Jednom sam tako kupio nesto u Gigatronu, misleci oni su pouzdani a ispostavilo se da su mi uvalili g*vno od uredjaja, plus sto su ispali jaako bezobrazni i neprofesionalni prilikom servisiranja... Nikad vise nista kod njih.
Mobilnishop je korektan i sto se tice eventualnog kvara, posto sam imao slucaj da sam uzeo kod njih telefon koji se pregrevao. Bukvalno upalim wifi, citam B92 par minuta i vec se ugreje iznad proseka, a na punjacu se usija da ne moze da se drzi u ruci. I otisao sam da reklamiram, u roku od 8 dana su mi se javili i rekli da se telefon zaista pregreva (bez idiotskih izgovora znate to je tako, to se desava) i ja sam predlozio da uzmem drugi telefon uz refundaciju razlike, na sta su oni pristali. Nastavio sam da kupujem kod njih.
Mobilnishop je korektan i sto se tice eventualnog kvara, posto sam imao slucaj da sam uzeo kod njih telefon koji se pregrevao. Bukvalno upalim wifi, citam B92 par minuta i vec se ugreje iznad proseka, a na punjacu se usija da ne moze da se drzi u ruci. I otisao sam da reklamiram, u roku od 8 dana su mi se javili i rekli da se telefon zaista pregreva (bez idiotskih izgovora znate to je tako, to se desava) i ja sam predlozio da uzmem drugi telefon uz refundaciju razlike, na sta su oni pristali. Nastavio sam da kupujem kod njih.
Festina lente.
Na osnovu iskustva ljudi oko sebe I raznih diskusija na forumima, zakljucio sam da garancijom samo mozes pedu da obrises
Ne znam da li je to kul fora na forumima ili sta, ali iz iskustva sa telefonima i ostalim uredjajima sve sto je bilo u garanciji je bilo i pokriveno.Ledjo napisao:Na osnovu iskustva ljudi oko sebe I raznih diskusija na forumima, zakljucio sam da garancijom samo mozes pedu da obrises
Koliko je samo galaxy telefona odbijeno sa servisa zbog izgrebanih lajsni? Drugarici s3, pre 2 godine. Bilo je i ovde skoro price da je odbijen s5 iz slicnog razloga. A imam I LG spirit sa ocrtanim slovima sa folije one sto ide fabricki na telefon, vip se pravi lud. Imaju mali million razloga da odbiju garanciju, samo je pitanje da li su taj dan dobre volje ili ne.
Meni licno od skoro garancija ama bas nista ne znaci, jedino eto da pokaze koliko je telefon star u slucaju da se kupuje polovan. Ali ono, sto ljudi sto cudi, tako da postujem ako neko ceni garanciju...
Meni licno od skoro garancija ama bas nista ne znaci, jedino eto da pokaze koliko je telefon star u slucaju da se kupuje polovan. Ali ono, sto ljudi sto cudi, tako da postujem ako neko ceni garanciju...
Koji mobilnishop? .com ili .net?Apolo napisao:Manje-vise svi oni imaju iste dobavljace, pitanje je samo ko se vise ugradjuje. Jednom sam tako kupio nesto u Gigatronu, misleci oni su pouzdani a ispostavilo se da su mi uvalili g*vno od uredjaja, plus sto su ispali jaako bezobrazni i neprofesionalni prilikom servisiranja... Nikad vise nista kod njih.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Apr 2016. 19:12
- :: Huawei Ascend Mate 7
Re: Huawei Ascend Mate7
Pozdrav narode .... zainteresovao sam se za ovaj telefon bas , ako moze neko da mi kaze dal moze ovaj telefon da se nadje od 260 do 300 eura nov sa garancijom pravom od 2 godine ? toliko sam u mogucnosti da dam trenutno novca
i dal ga je neko mozda video na oglasima za taj novac
hvala 

Tesko, tj mislim da ih mts vise ne daje, a po oglasima sa 2 godine garancije su bili iz mts-a.
-
- Neredovni učesnik
Hm... Dobro ne mora da bude bas nov '' nov " ... Moze i nekih mesec, dva, tri star.. Al da ima tu garanciju od 2 godine, i papire sve uredne... Tesko da bi ikad dao za telefon ovoliki novac sto danas nije malo za necije standarde, a da nemam neku sigurnost za njega 

-
- Neredovni učesnik
Gledam sad malo po netu da uporedim cene za Mate 7 i gde ga ima i sta , i vidim da je u ovim manjim radnjama sto daju svoju garanciju na hardver i softver naprimer u Logic Shopu oko 360 eura .... a slucajno gledam i naletim na ovu radnju Top Zona u Balkanskoj i vidim kod njih Mate 7 ..... 260 eura kosta .... o cemu se tu radi nije mi jasno
al ako i oni daju makar svoju garanciju radnje od 2 godine na hardver i na softver bolje nego nikakvu u svakom slucaju .... e sad dal je prava cena to sto pise ili ne pitanje je
.... jel imao neko iskustva sa njima iz Top Zone i kakvi su ?
hvala na odgovorima

Cene koje su ovde na sajtu - otpisi, jer nemaju veze sa zivotom, voleo bih da neko objasni zasto je to tako.
Sent from my S7 Edge
Sent from my S7 Edge
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Bio sam u logic shopu,nemaju telefon ni u Balkanskoj ni na Brdu. Probaj ako te ne mrzi da zoves sve radnje, raspitaj se za cenu i vidi ako ti odgovara. Ne vredi vise od 300e ,ali je vrhunski telefon.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Svaki telefon vredi onoliko koliko je neko spreman da ga plati,ni vise ni manjeStoudemire napisao:Bio sam u logic shopu,nemaju telefon ni u Balkanskoj ni na Brdu. Probaj ako te ne mrzi da zoves sve radnje, raspitaj se za cenu i vidi ako ti odgovara. Ne vredi vise od 300e ,ali je vrhunski telefon.
Tebi ili meni vredi 300 nekome 400 itd
Trziste diktira cenu ,za bilo koji model ,tvoje ili moje je hocemo li to ili necemo dati
Sta onda reci za neke druge modele koji su itekako preskupi a ne daju ni 20 posto vise od mate 7 a idu kao alva .......
Trgovina je cudo, isto kao i kupci
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Neredovni učesnik
ne bi ni dao vise od 300 eura .. ne za njega nego za bilo koji al da je ovaj telefon zmaj jeste bar po meni .. najvise mi odgovara to 300 eura al da ima tu garanciju od 2 godine pa makar i tu iz radnje njihovu na hardver ili softver ..... al ne vidim nigde da je ispod 300 eura cak i u tim radnjama kao stoj je logic shop itd .... i eto danas naletim na ovu radnju Top Zona u Balkanskoj .. nisam zvao da pitam nista al koliko vidim na netu i na onom sajtu Kupi.mobilni gde se uporedjuju cene od najmanje do najvece vidim da je kod njih u Top Zoni 260 eura sto mi je jako cudno .. cak je i u Logic Shopu 360 eura ... pa mi to sve nije jasno kako i zasto i jel moguce da je cena manja za 100 eura kod ovih , usput ovo je jedini telefon koji ispunjava sve moje ulove a to je ekran velik i lep od 6 inca ima dobru kameru .... a pogotovo bateriju sto mi je najvaznije koliko vidim ima sjajnu tako da ono nemam mnogo da biram za 300 eura a ne bih da uzimam bez garancije pa makar i te iz radnje bio bih zadovoljan i sa njom
... pa bih voleo da mi to neko objasni ko je imao iskustva sa tom radnjom ? bio bih mu zahvalan hvala 

Ima i Pera za 160 (ali nema na stanju) 
To im je fora, nacin da privuku ljude, najbolje je da pozoves, i pitas, i skontaces i sam o cemu se radi.
Sent from my S7 Edge

To im je fora, nacin da privuku ljude, najbolje je da pozoves, i pitas, i skontaces i sam o cemu se radi.
Sent from my S7 Edge
Poslednja izmena od drom u Uto, 12. Apr 2016. 00:13, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Neredovni učesnik
Ma nemam pojma .... nazvacu ja to stoji da vidim ... al bi voleo da ako je neko kod njih uzimao telefon da mi kaze kakvi su i dal su im cene stvarno toliko ekstremno nize u odnosu na sve ... ili je stvarno fora onda kao sto si rekao da privuku ljude a kad neko dodje tamo ono mosa
i druga cena ... ako ne nadjem ovaj telefon za 300 eura ili ispod 300 nije bitno ... onda mi ostaje ovaj LG G Pro 2 neko vreme sam ga gledao al ono ne znam .... negde sam citao u temi mislim da sam video da si ga i ti Drom imao pa bio bih ti zahvalan ka bi mi malo uporedio ukratko ta 2 modela baterije kamere i uopste ekrane rad itd ?:) bio bih ti zahvalan da bih ga mogao onda uzeti u obzir kao drugu varijantu ako ne nadjem do 20. maja mate za 300 e 

Za 300e pogledaj i g4, jbg baterija je realno skoro duplo slabija od mate 7 ali osim baterije i izrade, sve je na strani g4, kamera, performanse, mt, display, noviji je i duzu podrsku ce imati.
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Iskustva sa (online) prodavnicama
@somi92, necemo ovde pricati o poredjenju, niti preporucivati modele. Za to postoji drugi deo foruma. Ovde pricamo samo i iskljucivo o iskustvima sa (online) prodavnicama.
I odmah da napomenem. Svaki naredni komentar koji bude isao u tom pravcu bice obrisan bez obzira da li se u tom istom postu pise i o iskustvima sa prodavnicama.
I odmah da napomenem. Svaki naredni komentar koji bude isao u tom pravcu bice obrisan bez obzira da li se u tom istom postu pise i o iskustvima sa prodavnicama.
-
- Neredovni učesnik
Nije ni bitno nisam ni pitao da mi niko nista preporucuje upravu je Azimuth .... da ne skrecemo sa teme otvorio sam temu LG G Pro 2 Vs Mate 7 u poredjenju modela tako da tamo moze da se napise sve oko poredjenja ...a ovde kao sto sam rekao me samo zanima da mi neko kaze dal je moguce da je u radnji " Top Zona u Balkanskoj cena Mate 7 ...... 260 e (sto meni svakako odgovara ) .... a u drugim radnjama poput Logic Shopa je 360 e ... u nekim drugim i 380 , 390 itd ... toliko dati necu ... pa me interesuje sta se tu radi i da mi neko napise iskustvo svoje sa radnjom koju sam napomenuo "Top Zona" i zasto je kod njih cena drasticno manja (100e) u odnosu na ostale .... sta daju jel daju garanciju od 2 godine radnje na hardver i na softver itd ... eto hvala