Vlade,jesam.Kaze Velja pre neki dan telefonom se nesto culi,kaze dodji da vidis sto sam sredio grad,dzabe Naprednjacima nikad nece vladati ovde,i ja odem danas,kad ono stvarno sve cakum pakum.sve lepo.
Filipe odlicna Lumia sa 8.1,drzi se 8.1 samo,bolje su slike.
Sent from my Xperia Z2
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
simbijanac, dobri su detalji,ali je slika 8 mpx a ne 20 kad se skine ili pogleda u full size.Jel se sa tom aplikacijom sto si slikao edituje samo colorit ili i ostrina?Ajde postavi na neki drugi sajt sliku u full rezoluciji,zanima me.
Sale_M, bio sam ispisao post u kojem sam napisao da nisi u pravu ali jesi. Tek nakon slanja posta provjerio sam detalje slike u telefonu i ipak si u pravu. Moja greska. Slika je zbilja 8mpx a ne 20.Inace,probao sam mnoge aplikacije. Izmedju ostalih i popularnu Retricu. I ne valjaju. Vecina njih ne ukljucuje blic i muti periferne djelove slike. FilterCamera edituje samo kolorit. Pravo da ti kazem,sad sam malo u cudu. Ja sam smio da potpisem da Z1 sa 8mpx ne moze da napravi sliku "tesku" 7.44MB a ova toliko ima.
Pa ne edituje taj program samo kolorit cim slika toliko memorije zauzima.Znaci da radi i post processing obradu na detaljima tj ostrini pa zato izgleda onako cisto i zauzima toliko memorije.
Sent from my Xperia Z5
To je najobicnija aplikacija sa playstore-a i ne vjerujem da to zaista radi. Toliko je prosta i ima siromasnih 20-tak filtera. Ni u opisu joj ne stoji to. Probacu da napravim identicnu sliku obicnom kamerom pa cu uporediti bas.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.