Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Radice sigurno,to je worldwide model,jedino moze da se desi da ti negde ne radi 4G mreza.
Sent from my SM-G901F
Sent from my SM-G901F
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
Ma znam ja to oko frekvencija nego na kutiji mi pise europe sim card only.zbog toga pitam.inace tel nije zakljucan.probao sam mts karticu i radi bez problema
Mikrikorisnik, budi bez brige.
Samsung uveliko zakljucava telefone po regijama, ali to nije uopste tako strasno kako mozda zvuci.
Konkretno, tvoj telefon je model za evropske sim kartice, u smislu da, po vadjenju iz kutije, on moze da prihvati samo evropske SIM kartice.
Ali, na srecu, cim takvim telefonom napravis poziv koji traje bar 5 minuta, nebitno da li je dolazni ili odlazni poziv, telefon se otkljucava i vise nije vezan za evropsku regiju, i dobija worldwide status.
Tako da - uzivaj i srecan put.
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Samsung uveliko zakljucava telefone po regijama, ali to nije uopste tako strasno kako mozda zvuci.
Konkretno, tvoj telefon je model za evropske sim kartice, u smislu da, po vadjenju iz kutije, on moze da prihvati samo evropske SIM kartice.
Ali, na srecu, cim takvim telefonom napravis poziv koji traje bar 5 minuta, nebitno da li je dolazni ili odlazni poziv, telefon se otkljucava i vise nije vezan za evropsku regiju, i dobija worldwide status.
Tako da - uzivaj i srecan put.

Sent from my S7 Edge Gold Platinum
-
- Entuzijasta
Hvala puno.i ja sam mislio nesto tako ali reko ajde da pitam za svaki slucaj.nego punjac je uzas.juce je poceo ovaj konektor koji ide u telefon da mi zuji i da se greje.izgleda da samsung ko apple pravi foru sa kablovima i punjacima
mikrikorisnik @@ posto si spomenuo da si ubacio francuza jel mozes reci kako te baterija sluzi ovi dana i naravno ostalo
-
- Entuzijasta
Ja nisam ubacio francuza.vrvtn je neko drugi to izjavio.ja koristim ovaj standardni sto sam dobio i baterija me ubija.oko 3.5h sot.uglavnom moram da punim 2 puta na dan.inace sve osim baterije je vrh
Pozdrav drugari 
Kupio sam pre nekoliko dana Samsung S6SM-G920F i Veoma sam zadovoljan. E sada hteo bih da ga updejtujem na Macmalo V6. Preko OTA updejta javlja problem "Softwere update The operating system on your device has been modified in an unauthorized way. Try Downloading software updates using Smart Switch on your computer or visit a customer service center. " Sta da radim? Ima li sanse da updetujem telefon?. Telefon nije rootovan provjerio sam prko nekoliko programa.
Probao i Smart Svich ali nema sanse. Kada ga otvorim i kliknem na updejt i onda OK dolazi do download updejta (nekog ne znam ni sam) i onda telefon se posle prebaci u DOWNLOAD MODu i installacija updejta. Ali nazalost posle dobijam samo istu verziju V51.1. Jel moze neko da mi pomogne oko ovog problema?
P.S. Evo kako izgleda Smart Svich kada ga povezem - http://tinypic.com/view.php?pic=15nsu3n ... y8Vh-S53Sh
A koji predlazete ROM da instaliram na S6 a da je verzija Macmalov? Uglavnom koristim kameru

Kupio sam pre nekoliko dana Samsung S6SM-G920F i Veoma sam zadovoljan. E sada hteo bih da ga updejtujem na Macmalo V6. Preko OTA updejta javlja problem "Softwere update The operating system on your device has been modified in an unauthorized way. Try Downloading software updates using Smart Switch on your computer or visit a customer service center. " Sta da radim? Ima li sanse da updetujem telefon?. Telefon nije rootovan provjerio sam prko nekoliko programa.
Probao i Smart Svich ali nema sanse. Kada ga otvorim i kliknem na updejt i onda OK dolazi do download updejta (nekog ne znam ni sam) i onda telefon se posle prebaci u DOWNLOAD MODu i installacija updejta. Ali nazalost posle dobijam samo istu verziju V51.1. Jel moze neko da mi pomogne oko ovog problema?
P.S. Evo kako izgleda Smart Svich kada ga povezem - http://tinypic.com/view.php?pic=15nsu3n ... y8Vh-S53Sh
A koji predlazete ROM da instaliram na S6 a da je verzija Macmalov? Uglavnom koristim kameru
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
isko90, imaš temu o flešovanju: http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... 10&t=29336
Veoma je jednostavno , samo detaljno pročitaj.
A ovde imaš oficijelni FW za S6:
Firmware for SM-G920F : http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/
Veoma je jednostavno , samo detaljno pročitaj.
A ovde imaš oficijelni FW za S6:
Firmware for SM-G920F : http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/
16 godina na forumu MOBILNISVET
Zahvaljujem zoreli 
Iscitacu ovu temu sto si mi poslao pa ako busem imao nekih pitanja javljam se a nadam se da necu biti dosadan
.
Samo jos jedno pitanje, evo sada sam iscitao zadnjih 30 stranica i kako sam primjetio bolje da instaliram kuvani ROM nego officijalni. Pa me interesuje ako je tako koji mi sada preporucujete?
I da li je isti postupak instalacije kao u temi o flesovanju sto pise? 
Unapred zahvalan!

Iscitacu ovu temu sto si mi poslao pa ako busem imao nekih pitanja javljam se a nadam se da necu biti dosadan

Samo jos jedno pitanje, evo sada sam iscitao zadnjih 30 stranica i kako sam primjetio bolje da instaliram kuvani ROM nego officijalni. Pa me interesuje ako je tako koji mi sada preporucujete?

Unapred zahvalan!
Poslednja izmena od znemanja u Pon, 09. Maj 2016. 09:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Nije isti postupak za oficijalni i custom (kuvani) ROM.
U svakom slučaju ima prednosti i mane, ovaj custom.
U svakom slučaju ima prednosti i mane, ovaj custom.
acamatic, rado bih stavio neki dobar Custom ROM. Al ajde da stavim onda officijalni Macmalov. Evo upravo skidam United Kingdom verziju, pa me interesuje hoce li zakljucati moj telefon za UK mrezu ili cu i dalje koristiti mrezu slobodno
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 08. Maj 2016. 15:39, izmenjeno 1 put ukupno.
koristices i dalje telefon slobodno.
Romovi ne uticu na to da li ce telefon biti otkljucan ili zakljucan (na mrezu).
Romovi ne uticu na to da li ce telefon biti otkljucan ili zakljucan (na mrezu).
Moj ti je predlog da skines Francuza ili SEE, cisti su, koristim poslednji see, zadovoljan radom i baterijom.
@zoreli, sve sam spremio ali sad imam jedno pitanje pre nego li krenem. Koristim zadnju verziju ODINA i u njemu imam sledece BL, AP, CP, CSC. A u upustvu pise za striji ODIN (...mi onda zatim u polju PDA/AD..) E sada koji od ovih novih naziva trebam da kliknem da bih ubacio ovaj tar.md5 fajl? 
@Zemun, da li mi mozes poslati link za download i nacin instalacije pa cu za koji dan instalirati

@Zemun, da li mi mozes poslati link za download i nacin instalacije pa cu za koji dan instalirati

Azimuth, Zemun, zoreli, acamatic, zelim da Vam se zahvalim na svakoj pomoci.
Instalirao sam uspjesno M. 
Interesuje me samo da li je ovo najednostavniji i najbolji nacin za rootovanje? https://www.youtube.com/watch?v=QjVAaJHWAjw

Interesuje me samo da li je ovo najednostavniji i najbolji nacin za rootovanje? https://www.youtube.com/watch?v=QjVAaJHWAjw
Društvo ajde mala pomoć
Ispao mi S6 po x-ti put pre neki dan i brlja fokus na kameri. Sve radi kako treba osim što ne može da fokusira.
Ima li neko ideju šta je otišlo i koliko je bolan kvar. Naravno i gde u Beogradu ga nositi na popravku - ovlašćeni ili ne.
Svaka info i preporuka su dobrodošli.
Ispao mi S6 po x-ti put pre neki dan i brlja fokus na kameri. Sve radi kako treba osim što ne može da fokusira.
Ima li neko ideju šta je otišlo i koliko je bolan kvar. Naravno i gde u Beogradu ga nositi na popravku - ovlašćeni ili ne.
Svaka info i preporuka su dobrodošli.
-
- Entuzijasta
Ja bih nosio u ovlasceni.jedino oni mogu da ga sklope kakav je bio.svaki drugi servis ti je rizik
Da li se Vama cini da posle updejta na M telefon daje manje brightnest na maximum nego kada je bio na prosloj veziji androida?
P.S. Da li je ikako moguce instaliratiGoogle Cameru V3 na telefonu ali sa svim novim funkcijama i tako omoguciti na Samsung S6 Slow Motion 240FPS? Ili mozda postoji neka druga aplikacija?
P.S. Da li je ikako moguce instaliratiGoogle Cameru V3 na telefonu ali sa svim novim funkcijama i tako omoguciti na Samsung S6 Slow Motion 240FPS? Ili mozda postoji neka druga aplikacija?

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Za aplikacije imas posebnu temu jer su za sve uredjaje sa istim OS-om. Nije poenta da sve sto te interesuje pitas ovde, jer ovde se pise o samom telefonu dok o aplikacijama i svemu sto je univerzalno pises u odgovarajucim temama.
Razlog zbog kojeg ti ovo pisem, a koji se odnosi na sve clanove foruma, jeste da novajlijama (kao sto si ti) bude sve mnogo preglednije i da znaju gde se sta nalazi. Solidarisi se, procitaj i drzi se pravila foruma koja uopste nisu kruta i do svake informacije ces doci veoma lako i brzo.
Razlog zbog kojeg ti ovo pisem, a koji se odnosi na sve clanove foruma, jeste da novajlijama (kao sto si ti) bude sve mnogo preglednije i da znaju gde se sta nalazi. Solidarisi se, procitaj i drzi se pravila foruma koja uopste nisu kruta i do svake informacije ces doci veoma lako i brzo.