Sta Mislite u vezi ove kartice?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

evo nashla sam Kingstonovu MMC mobile karticu od 1gb za 3000 dinara sa dozivotnom garancijom :D brzina joj je 8MB/s read, 7MB/s write,ne znam da li da uzmem tu ili Apacer kojoj je brzina R/W 10MB/s,skuplja je za 50 dinara a garancija joj je 3 godine shto je mislim sasvim dovoljno :)
evo i linka pa koga josh interesuje,moze da pogleda http://www.imtel.co.yu/mpcen.htm
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Tanja, te brzine su teoretske i tesko da ces ih ostvariti u praksi :wink: .... na tvom mestu bih uzeo Kingston .... ne toliko zbog garancije (jer ce za godinu dana kartica vredeti 10e), vec zato sto je ipak No1...

poz...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Eto padaju cene . . . (baš čudno) :P
I ja ti preporučujem Kingstona. 8)

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

onda cu da uzmem Kingstonovu :) mislim da ta razlika u brzini nije velika...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Brzina upisivanja zavisi od vise stvari. Jedna od njih je koliko fajlova kopiras i koje su velicine ti fajlovi. Veci fajlovi se brze kopiraju, tako da ce 700 Mb filma mnogo brze da se iskopira nego 700 Mb mp3 muzike ili slika (kad se kratki fajlovi kopiraju brzina je mnogo mnogo manja od teoretske, tako da je moguce da se tu Kingston pokaze kao bolji)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Tanja, lepo si nasla to ali kako da stignem da je uzmem,vidis da su ona i ta apacer ispisane plavom bojom to znaci da imaju jos nekoliko komada,a gde sad da jurim sa Konjarnika na Novi Beograd :(
Aj vidim da ti to trazenje ide od ruke aj ako naletis na neku jos takvu karticu od 1gb da je do 35e.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ni ja nisam juche mogla da kupim jer sam imala neke goste a oni rade samo do 6,i dodjem danas i ispred nosa mi jedan dechko uze poslednju Apacer karticu :( a Kingston nije ni bilo...sad moram da chekam da dobiju,mada cu da potrazim dalje,mozda nadjem josh neku dobru ponudu...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Znao sam da ce to brzo da se proda :cry: :cry: ni ja ne buh stigao tako da nam preostaje trazenje,tako da cu uzeti izgleda ovu od 512mb,koja je 17e,ili takve dve pa cu na jednoj da drzim programe a na drugoj pesme

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ja sam 512 Kingston kupio u Pakomu (garancija 3 god.), ali sam posle u Techno Shop Palace-u u Piramidi nasao istu tu za par stotina din. jeftinije ali sa garancijom od 1 god. ..... ako neko hoce neka ih pozove pa ih pita... tel je: 22 74 446 .... nije reklama ....

poz...

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

evo uzela sam danas u imtelu Kingston karticu MMC mobile od 1gb,jeste da je Apacer brza,ali ja poslushala vas :D he he,shalim se,ipak je Kingston proverena firma mada ni Apacer nije losha :) eto Milane,ako planirash da kupish,pozovi ih sutra i pitaj ih da li imaju tu Kingston ili Apacer,radno vreme im je od 9-18h i telefon je 2013-460;2013-466,da napomenem da ovo nije reklama nego samo hotju da pomognem :)

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

e,da napomenem da je sada Apacer 2800 dinara (ja to nisam ni znala :lol: )

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Hvala ali izgleda da cu uzeti od 512mb,potrosio sam na gluposti pare tako da mozda skupim ali cu uzeti od 512mb.

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ovde imash da nadjesh Apacer od 512mb za 1400 dinara :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Je ima neka od 1gb za 27e,hehe :D imam toliko nemam vise :smutny: ajd ako neko nadje nek javi da li ima negde to,ja sam nasao Memory Stick Duo Pro od 512mb za 35e,original sony,a ovako je ta 70e,valjda ima i ova rs mmc mobile od 1gb da se nadje jeftinije.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

ja sam nashao za 3000 od 1gb mmc, dual voltage, high speed... adresa je www.pcberza.co.yu ...
nije bash pregledna kao shto mi je rekao b_udder ali sam se brzo snashao, pa verujem da cesh i ti...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ovako sutra su da idem da uzmem karticu,ali ne znam gde :unsure: ovako nasao sam Apacer 1GB RS MMC DV High Speed 33e 3god.garancija,nasao sam 1GB Kingston RS MMC Mobile 35e dozivotna garancija,i nasao sam takeMS 1GB RS MMC DV 30e.Sta kazete sta da uzmem a,da uzmem ovu 1GB Kingston RS MMC Mobile dozivotna garancija 35e.

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

U alti-u (www.alti.co.yu) daju za rs-mmc dv 1GB takeMS -- 34e daju 5godina garanciju......
nista komercijalno, samo da narod zna.....

E aj kad ste vec tu da ne otvaram novu temu...I da razjasnim konacno

Uzimao sam kartice i za foto aparat i mp3 player i telefoon i sve se nesto lomim dal moze ova ili ona....

Znaci nije bitno koju oznaku kartica ima, to su samo poboljsanja u brzini / potrosnje energije....

Znaci da u SD/MMC/rs mmc slot moze i MMC+
i SD 60x/80x/88x/ultra x/pro/ultra II
i rs mmc dv/mmc mobile/mmc mobile high speed

Znaci pretpostavljam da je ovako (sto je i logicno) :oops: al opet nisam siguran...
Ko pita ne skita :P :D

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

I ja da kažem par reči: Transcend je jako dobra firma, moja drugarica je uzela SD karticu za digitalac, i Kingston je dobra firma, ali mislim da malo hvataju i na ime. Dobre firme su takođe i Apacer i SunDisk, kao i Corsair. Inače, cene kartica su dosta pale, a treba pogledati malo i internet, kao i po oglasima. Ja sam tako natrčao na onu radnju na Banovom brdu - Foto market, Rajka od Rasine 15. Nije reklama, kod njih sam nedavno kupio Kingstonovu SD karticu od 1GB za 30 evra za digitalac i MP3 plejer, imaju i ELITE (bržu varijantu), koja košta 40 evra. Cene svih kartica su im jako povoljne, ne znam samo da li imaju MMC mobile kartice, možda i to nabavljaja. Pogledajte njihov sajt www.fotodiskont.co.yu
Ghost

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Nashao sam za 1800 din mmc mobile dual voltage, 512mb, Kingston...
planiram da je uzmem...
da li se isplati..?

a ista ta prodavnica nudi 256mb za 1300din... i 1gb za 3300 din...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

eee da ne otvaram novi post da pitam jeste culi za ovaj brend "mmc microsim" takva je oznaka kartici jel ima neko neko iskustvo s anjom posto drug oce da pazari pa se razmislja ...valja li sto to?

Odgovori