Windows 10 Mobile - generalna diskusija

Pravila foruma
Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
AsusHTCLGNokiaMotorolaSamsungSony Ericsson
Odgovori
Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija

Post od Apolo »

novak, Ucinilo mi se da je neko to pisao pa sam zato i pisao. Vidim da je izasao novi build, kako sad stvari stoje kod tebe i ostatka ekipe?
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Apolo, juče sam ga nabacio na 930 - i ne vidim nikakve razlike u odnosu na prošli bild. Brzina i rad aplikacija su isti kao na prošlom, kamera je i dalje nešto gora nego na Denimu, neke aplikacije po zatvaranju i dalje ostaju otvorene u pozadini, kao da je reč o Androidu, i tako... :roll:

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Moguce da sam pisao. Mozda je taj bug zbog toga sto nisam radio hard reset koji mene smara.
Ako mislis na insider build, ne znam kako stoje stvari, nisam insider. Prosle sedmice je bio neki update, instalir'o sam, al pojma nemam sta donosi niti ja primjecujem neku razliku. Kako mi radi od instalacije 10ke tako je i danas. Ja se uskoro najvjerovatnije vracam na iOS tako da sam ravnodusan na mane, a ne zanimam se puno za novine.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

GLedam Lumiju 950 pala na 348e, nadam se u dogledno vreme na 300-320e, bez navigacije ne mogu pa me zato zanima kako stvari stoje. Kameru znamo kakva je, izlisno je komentarisati.
Festina lente.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od novak »

Korisnici hvale windows mape. Ne procitah jos iskustva slicna mom. Kazem, mozda bi reset popravio stvari.
Ja nisam bio misljenja da ce cijene 950/950xl tako padati, al ocito sam se prevario. Vec sada mozes naci za 300€ malo koristenu sa garancijom operatera 2god, barem u BiH. Vjerovatno je i u Srbiji slicna situacija.
Ta Lumia je zaista samo za okorjele fanove. Ako u nekom trenutku ne budes zadovoljan sistemom tesko ces je se rijesiti. Ima ih na oglasima po cijeni koju ti mjerkas stoje vec pola godine. Ja bih sacekao jesen pa da vidis taj anniversary update, stanje sa aplikacijama.

Dario90
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2016. 16:01
:: Microsoft Lumia 550
:: Huawei P Smart 2021

Post od Dario90 »

Mape offline rade jako dobro,samo ponekad treba malo vise vremena da nadje lokaciju kad udjes u njih,pogotovo ako ti je lokacija bila iskljucena do tad,ali ti zadaj odrediste i ubrzo ce i lokaciju naci.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Novak, nexus mi odradjuje posao u međuvremenu. Ne zurim nigde, što ti kažeš čekam da vidim kako će se stvari odvijati u narednom periodu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Festina lente.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Navi radi bez ikakvih problema .

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Win mape rade super, isprobavao malo po Mađarskoj, Slovačkoj i najviše po Pragu.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

milan2904
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jul 2013. 11:45
:: Microsoft Lumia 640
:: Nokia E5 00

Post od milan2904 »

Jel moze preporuka za skidanje tonova za sms,a da nije Zedge ,trebaju mi oni kratki tonovi?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

milan2904, brate samo ukucas ringtone i izacice vise aplikacija.
Ja probao nekoliko osim zedge i ima veceg izbora ali losiji dizajn od Zedge-a

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Audiko.net
Postoji i aplikacija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Postaće dosadna ova (i druge WM10) tema bez Psy-ja.
:D :D :D
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Eto koliko sam već zapostavio temu kad tek sad videh da sam prozvan. :D

Ma ako ovako nastave zamreće i kompletna baza korisnika, ne samo jedna tema na forumu.
Sa ovom zadnjom .420 nadogradnjom je pristiglo još i gomila pritužbi na nove bugove... znači, oni sa svakim apdejtom samo donose nove probleme umesto da otklanjaju stare.

Polako korisnici odustaju od platforme i sad već i ljudi oko mene, koji su bili prezadovoljni u početku, traže alternativu.
Prvo sam ja batalio Win i uzeo P9 lite, da bi veoma brzo i ženčetov brat razbio svoju 550ku o patos jer je telefon
postao neupotrebljiv sa .420, čak i posle hard reseta (notifikacije nisu radile, malo malo se zapucavao i na kraju kad je očekivao neki poziv taman da se javi ovaj se zamrzne... instant smrtna presuda [emoji38] ), sestra bacila njen telefon u fioku i uzela u subotu LG K8, ženče već šmeka ponude Androida u Vipu jer planira da prenese broj, keva obnavlja ugovor u julu i isto se najviše raspituje za Android uređaje...

Sent from HUAWEI P9 lite using Tapatalk

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Kakvo razocarenje.Bas sam mislio da ce biti novratak i osvezenje pa sam cak merkao L950.Ali,ne vredi izgleda.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Dok MS izbaci gotov proizvod Nokija ce izbaciti svoj prvi telefon, tablet, televizor, sporet....
Festina lente.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od novak »

I ja sam u jednom trenutku razmisljao o 950, al sam se predomislio. Sve kad se sabere i ako uspiju da proguraju sistem, trebat ce im jos najmanje godina.

filip89x
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
:: Nokia808PureView
:: Xiaomi Mi note 10

Post od filip89x »

Ja mislim da si ti to vec napisao i prosle godine u ovo vremeee :D :lol: :lol: :lol: evo i ja batalio win. Al ne zato sto mi je lose radio vec zato sto nisam uspeo da pronadjem adekvatnog naslednika u win taboru...

srđan obradović
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
:: microsoft lumia 532

Post od srđan obradović »

Za sada sam zdovoljan, sa win 10 na L532ds. Ima 1gb RAM tako da je win8.1 radio kao metak. Sada sa win10 radi kao strela :D Nije mi nešto bog zna koliko bio potreban win10 ali sam ga instalirao da vidim baš kako će da napreduje i ostao mi. Biće šteta ako propadne win mobile, ipak su u nižim cenovnim rangovima daleko funkcionalniji od androida, stabilniji i daleko pogodniji za manje zahtevne korisnike kojima ipak trebaju osnovne smartphone funkcije. Takođe, još jedna boljka je dizajn i manjak modela u izboru. Tu je android u prednosti.
lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa

novak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od novak »

filip89x napisao:Ja mislim da si ti to vec napisao i prosle godine u ovo vremeee :D :lol: :lol: :lol: evo i ja batalio win. Al ne zato sto mi je lose radio vec zato sto nisam uspeo da pronadjem adekvatnog naslednika u win taboru...
Ako mislis na mene, opet sam razmisljao o 950ici:) uglavnom, moje druzenje sa winom se blizi kraju:)

Odgovori